Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kedves Hölgyek! Főleg akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Hölgyek! Főleg akik érintettek benne. Mégis hogy gondoljátok?

Figyelt kérdés

Társkeresőn több alkalommal futottam bele, szerencsére őszinte és kommunikativ nőben, aki konkrétan elmondta hogy szeretője van és mellette keresi az igazit, mert a szeretővel ilyen-olyan ok miatt csak szex van!

Ez nem kamu nem kitaláció, sőt biztosra tudom hogy sokkal több nő csinalja így mint aki bevallja!

Teljesen őszintén kérdezem hogy ezek a nők hogy gondoljàk az ismerkedést? Hogy valakivel randizik , kajálnak szórakoznak stb stb majd mikor igénye van akkor a szeretőjével szexel. Ha az udvarló szimpatikus akkor x nap vagy hét után vele is lefekszik, magyarán egyik fxszról átül a másikra...

A kevésbé érzelmes de jól szexelő szeretőéről a már több érzelemmel bíró ismeretlenére. És a kettő között akár csak nèhany nap vagy hét van. De a kettő párhuzamosan is mehet ugyanennyi ideig...

Kérem írják meg ennek a női logikai vagy érzelmi hátterét mert én férfiként ezt egyszerűen nem tudom elfogadni....

Vagy ez normális ?

2021. jún. 10. 11:00
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/212 anonim ***** válasza:
72%

Köszi :)

Ki is derült, hogy a randipartnerrel nem illünk össze, ezért kár lett volna offolni a szexpartnert. Fölöslegesen minek szívassam magam?

2021. jún. 10. 12:20
 12/212 anonim ***** válasza:
30%

Ez így rendben is lenne.

De te akkor keresel komoly kapcsolatot, amikor az ördög szentelt vizet.

2021. jún. 10. 12:23
 13/212 anonim ***** válasza:
86%

#10 kár kiforgatni vagy valótlant állítani.

Én mondjuk pont leírtam, hogy mikor eldöntöttük, hogy kapcsolat, akkor offoltam a másikat, tehát nem voltam hűtlen.

Ha pedig csak 3 hónapig tartott pl, akkor igen, szakítás után szóltam a másiknak. De kapcsolat alatt párhuzamosan soha senkim nem volt. Hogy mit hisztek, tök mindegy.

2021. jún. 10. 12:24
 14/212 A kérdező kommentje:

#13 nem forgatom ki. Hogy offolod a szeretőt szerintem alap. Nekem már az is büdös hogy van akivel ismerkedsz és jól érzed magad de nem neki adod a tested és van akivel nincs semmi csak szex.

Tehát a két férfi között az elvárás és a “jutalom” nincs összhangba.

Az egyik győzzön meg hogy ő a tökéletes és esetleg utána kaphat szexet ( amiben lehet hogy alapból jobb mint a szeretőd ) a másik meg csak simán megdug mert épp ő volt a legszimpatikusabb és legjobb anno de kapcsolatot vagy más érzelmi dologot nem kapsz mert vagy nem igényled tőle vagy meg se tudja adni ( csak szexre vagy jó neki, nős, messze van, bunkó stb)

2021. jún. 10. 12:41
 15/212 anonim ***** válasza:
74%

#14 elég szépen rám vetítetted az agyszüleményeidet a “jutalom” és egyéb baromságokról.

Ezek csak a ti fejetekben léteznek, és megint csak bebizonyosodott a kommented alapján, hogy azért hisztizel, mert az ilyenek bántanák az egódat. Semmi másról nem szól, úgyhogy kár köré ideológiát gyártani.

2021. jún. 10. 13:04
 16/212 anonim ***** válasza:
92%
Egy kérdés: Szerinted férfinál rendben van ugyanez? Ugyanis tapasztalataim szerint többségében ők csinálják ezt. És az az ultimate nyugtatószöveg, hogy xy (a szerető) csak egy ribizli, ne aggódjunk, helyén kezeli (csak qrogatja, mert arra való).
2021. jún. 10. 13:15
 17/212 anonim ***** válasza:
84%

Bocs, de ez miért is baj????

Majd ha kimondjuk a "nem szeretővel" hanem TALÁN igazival, hogy egyutt vagyunk, akkor jogod van esetleg kiakadni, de amig ez nincs igy, egy nő is kénye kedve szerint szexelhet.

...

2021. jún. 10. 13:50
 18/212 anonim ***** válasza:
15%

Ismerkedésnél már nem!

Akkor, ha komoly kapcsolatot keres... márpedig minden nő azt keres.

2021. jún. 10. 13:54
 19/212 A kérdező kommentje:

#17 na itt a gond, az ilyen hozzáállással.

Természetesen egy nő is szexelhet össze vissza csak akkor ne mondja hogy komolyat keres , ne “ismerkedjen” és ne vegye magára ha a férfiak csak egy lyukat látnak benne. Mindent lehet csak vállalni kell a következményét....

2021. jún. 10. 14:02
 20/212 anonim ***** válasza:
97%
Nekem sem tetszik ez a dolog, de a legtöbb felnőtt nőnek és férfinak (!) szokott lenni szexuális élete párkapcsolaton kívül is. Én is jobban örülnék egy olyan nőnek, aki kb. olyan régóta nem volt férfival, mint én nővel, de ezek száma elenyésző lehet. Ez van, ebben a tudatban kell ismerkedni. Ha ez számodra elfogadhatatlan, verd tovább nyugodtan a mangalányokra.
2021. jún. 10. 14:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!