Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kedves Hölgyek! Főleg akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Hölgyek! Főleg akik érintettek benne. Mégis hogy gondoljátok?

Figyelt kérdés

Társkeresőn több alkalommal futottam bele, szerencsére őszinte és kommunikativ nőben, aki konkrétan elmondta hogy szeretője van és mellette keresi az igazit, mert a szeretővel ilyen-olyan ok miatt csak szex van!

Ez nem kamu nem kitaláció, sőt biztosra tudom hogy sokkal több nő csinalja így mint aki bevallja!

Teljesen őszintén kérdezem hogy ezek a nők hogy gondoljàk az ismerkedést? Hogy valakivel randizik , kajálnak szórakoznak stb stb majd mikor igénye van akkor a szeretőjével szexel. Ha az udvarló szimpatikus akkor x nap vagy hét után vele is lefekszik, magyarán egyik fxszról átül a másikra...

A kevésbé érzelmes de jól szexelő szeretőéről a már több érzelemmel bíró ismeretlenére. És a kettő között akár csak nèhany nap vagy hét van. De a kettő párhuzamosan is mehet ugyanennyi ideig...

Kérem írják meg ennek a női logikai vagy érzelmi hátterét mert én férfiként ezt egyszerűen nem tudom elfogadni....

Vagy ez normális ?

2021. jún. 10. 11:00
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/212 anonim ***** válasza:
15%

A "hisztikéző" vagyok. A félreértések elkerülése végett én is elkeltem. Nekem mindegy, hogy qrtok akivel akartok és nem én mondom meg hogy éltek vagy nem éltek a lehetőségeitekkel. Engem csak az cseszett fel, hogy nem lehet megkülömböztetni idejeklrán a mindenkiszalmazsákját a normális emberektől. Mit ajánlatok akkor nagyokosok az olyanoknak, akik nem kívánnak olyannal még csak ismerkedni sem, aki már kezdetektől valamilyen kapcsolatban van...párkapcsolat, szexkapcsolat, nyitott kapcsolat stb.

Anyám nem csinálta azt, amiről ti írtatok, de ha csinálta volna is valszeg ez lenne a véleményem.

2021. jún. 12. 14:39
 82/212 anonim ***** válasza:
0%

Azt ajánlanàm neki, hogy nemcsak neten, hanem sehol ne ismerkedjen senkivel soha többet.

Mert senki nem köteles neked beszámolni semmiről, míg nem vagytok egy pàr.

Lehet ezt fejtegetni, hogy titeket hogy érint, de meg sem tudjátok, hisz nincs az orrotokra kötve. Akkor minek ez a vergődés?

Úgyse tudod, nem vallathatod, vagy elfogadod, hogy benne van a pakliban ez is, vagy ne ismerkedj.

2021. jún. 12. 14:44
 83/212 anonim ***** válasza:
11%

"senki nem köteles neked beszámolni semmiről, míg nem vagytok egy pàr."

Már volt kérdés: e szerint egy nemi beteg, vagy egy halálosan fertőző embernek sem kell megmondani ezt az ismerkedés elején?

Hanem mikor?

Az első együttlét után?

Vagy hogy gondolod?

Addigra már rég elkaptad.

2021. jún. 12. 14:47
 84/212 anonim ***** válasza:
84%
Sem a nemi beteget, sem a halàlosan fertőzőt nem lehet egy lapon említeni ezzel. Az előbbieket nem elmondani felelőtlenség. Amivel összehasonlítod, az pedig csak az egódnak fáj. Ha te lennèl a szexpartner, nem hisztiznél. Kész, pont.
2021. jún. 12. 15:34
 85/212 anonim ***** válasza:
24%
Azt kellene elfogadni, hogy az ember nem monogám. Mindjárt sokkal jobban esne a nőknek, férfiaknak a sok-sok kósza dugás! De amíg az isten igéjét akarjátok követni, mindig lelkiismeretfurdalásotok lesz egy jó dugás után! Hajrá fidesz! Ezt is elérted!
2021. jún. 12. 15:43
 86/212 anonim ***** válasza:
15%

Nem uncsi már ez a véget nem érő szájtépés? Embereknek különböző erkölcseik vannak. A "közöd nincsen, kivel dugok" csajnak teljesen rendben van, hogy egy másik csávó farkát veri azzal a kezével, amivel félórája még a randipartnere kezét fogta. Nincs ezzel gond, ha semmi problémát nem lát abban sem, ha a férfi, aki a randin megfogja a kezét, a randi előtt még egy egészségügyi dugás keretében egy másik csajt ujjazott ugyanezzel a kézzel. Legyen így nekik oszt kész, legyenek boldogok egymással.

Rengeteg ember mindenesetre nem így van ezzel. Rengeteg nő kiborul már attól is, ha más nőre ránéz az, akivel randizik, hát még attól, ha mással dug. Ez tényszerűen így van, úgyhogy ezt meg te engedd el vazze "közöd nincsen, kivel dugok" csaj, oszt menjetek mindketten békével.

2021. jún. 12. 15:54
 87/212 anonim ***** válasza:
84%

#87 engem nem érdekel hogy neki nem ez az ertekrendje. Ha ő neki ez nem fér bele hát nem. Ha egyedülálló lennék is csak annyit mondanék hogy oké, akkor nem egymást keressük, szia.

A probléma azzal van hogy szerintük csak az a jó ahogy ők gondolják és ők a felsőbbrendűek és a jobbak. (holott ő is csinálná ha tehetné)

Szóval a stílusuk a bicskanyitogato.

2021. jún. 12. 16:09
 88/212 anonim ***** válasza:
69%
Ahogy azzal takaróztok, hogy semmi köze hozzá is bicskanyitogató, mert akkor ezek szerint te erre nem térsz ki, nem mondod el, csak elsunnyogod, még ha tudod is, hogy a randipartnerednél ez nem fér bele. Ő nem akar bármilyen kapcsolatban lévő nővel randizni/beszélgetni/csak beledugni a farkát, semmit sem akar vele. Ezt meg lehet érteni?
2021. jún. 12. 17:25
 89/212 anonim ***** válasza:
84%

"#87 engem nem érdekel hogy neki nem ez az ertekrendje. Ha ő neki ez nem fér bele hát nem. Ha egyedülálló lennék is csak annyit mondanék hogy oké, akkor nem egymást keressük, szia."

De ehhez kénytelen elmondani amihez neked semmi közöd vagy neked, amihez neki semmi köze. Senkire nincs ráírva. Így már érted akkor?

2021. jún. 12. 17:48
 90/212 anonim ***** válasza:
89%
Ha egyedül vagyok több hónapja, szexelek fiatal, jóképű srácokkal. De ők nem alkalmasak normális kapcsolatra, így be kell érnem velem egykorú, 35 körüliekkel, sajnos :(
2021. jún. 12. 18:02
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!