Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Hölgyek! Főleg akik érintettek benne. Mégis hogy gondoljátok?
Társkeresőn több alkalommal futottam bele, szerencsére őszinte és kommunikativ nőben, aki konkrétan elmondta hogy szeretője van és mellette keresi az igazit, mert a szeretővel ilyen-olyan ok miatt csak szex van!
Ez nem kamu nem kitaláció, sőt biztosra tudom hogy sokkal több nő csinalja így mint aki bevallja!
Teljesen őszintén kérdezem hogy ezek a nők hogy gondoljàk az ismerkedést? Hogy valakivel randizik , kajálnak szórakoznak stb stb majd mikor igénye van akkor a szeretőjével szexel. Ha az udvarló szimpatikus akkor x nap vagy hét után vele is lefekszik, magyarán egyik fxszról átül a másikra...
A kevésbé érzelmes de jól szexelő szeretőéről a már több érzelemmel bíró ismeretlenére. És a kettő között akár csak nèhany nap vagy hét van. De a kettő párhuzamosan is mehet ugyanennyi ideig...
Kérem írják meg ennek a női logikai vagy érzelmi hátterét mert én férfiként ezt egyszerűen nem tudom elfogadni....
Vagy ez normális ?
De az is érdekes, hogy ugyan itt olvasható rengeteg válaszadó szájából, hogy már az nem teljesen oké, ha párhuzamosan ismerkedik egyszerre több emberrel, nemhogy szexkapcsolatban vagy akármilyen másikban van közben.
Még egy kérdés. Azt írjátok elkeltetek. A párotok most már, hogy a párotok tudja, hogy a vele való ismerkedés alatt szexpartneretek volt?
"Nem azt akarja megmondani ezeknek az embereknek, hogy hogyan éljék az életüket"
Hát ez a nap vicce. Olvasd már vissza milyen gusztustalan kommenteket írtak.
#104. Van akinek az egójátcbirizgálja, hogy nem ő kell csak szexre. Én nem ez a kategória vagyok. Nekem semmire nem kell aki ilyesmikben benne van, én sem csinálom és személy szerint elkerülném. Nem akarom magamnak más feketepontját.
#105. Így annyira nem durva, de azért ha azokból komoly kapcsolat lett volna, azért szülhetett volna kellemetlen szitukat. Neked is, nekik is.
Komolyan ennyire fogyatékos vagy, hogy azt hiszed, akinek randizás alatt volt már szexpartnere, annak minden egyes alkalommal van????
Tényleg ilyen ostobàk vagytok?? Nem tudok már máshogy fogalmazni, mert úgy tűnik, ha nincs elmagyarázva szájbarágósan, akkor képtelenek vagytok az értő olvasásra is.
Ki a franccal randiztatok ti, erkölcs csőszök, hogy az összes potenciális pár volt már az első randitól??
Mert kb úgy állítjátok be.
Főleg egy netes ismerkedésnèl, amikor kb meglátod az illetőt élőben és már azonnal tudod, hogy off. És ilyenből mennyi van...
Nem egy kib@szott tündérmesében èlünk, ahol a randik többsègèből párkapcsolat lesz. A nagy részükből semmi nem lesz.Erre a bizonytalanra feltenni mindent?
Nos, én is feltettem nem egyszer, és elküldtem a partnert, aztàn az ismerkedésből nem lett semmi, és ott álltam semmi nèlkül, mert megszívattam magamat fölöslegesen.
Teljesen igazam van ebben, de úgysem fogjátok beismerni, mert a sértett hiúságotokon nem láttok túl. Siralmas.
Tudod, erkölcsös ember akkor sem dug többfelé, ha emiatt hoppon marad.
Ez különbözteti meg az erkölcstelentől.
Egy nagyon egyszerű viszont szitu
Ismerkedek de a csaj aki ugye komolyat akar még nem szexel velem. De nekem azért kangörcsöm van, és fogom magam és elmegyek egy prostihoz. Ugye milyen romantikus.
Vagy azt mondani a csajnak randi végén : nagyon aranyos vagy szerintem folytassuk én bizakodó vagyok de amíg nem szopsz le addig prostizok vagy más csajt dugok. De veled komolyan gondolom és az érzelmeim őszinték csak a farkam dugom más nőbe...
😂😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!