Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kedves Hölgyek! Főleg akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Hölgyek! Főleg akik érintettek benne. Mégis hogy gondoljátok?

Figyelt kérdés

Társkeresőn több alkalommal futottam bele, szerencsére őszinte és kommunikativ nőben, aki konkrétan elmondta hogy szeretője van és mellette keresi az igazit, mert a szeretővel ilyen-olyan ok miatt csak szex van!

Ez nem kamu nem kitaláció, sőt biztosra tudom hogy sokkal több nő csinalja így mint aki bevallja!

Teljesen őszintén kérdezem hogy ezek a nők hogy gondoljàk az ismerkedést? Hogy valakivel randizik , kajálnak szórakoznak stb stb majd mikor igénye van akkor a szeretőjével szexel. Ha az udvarló szimpatikus akkor x nap vagy hét után vele is lefekszik, magyarán egyik fxszról átül a másikra...

A kevésbé érzelmes de jól szexelő szeretőéről a már több érzelemmel bíró ismeretlenére. És a kettő között akár csak nèhany nap vagy hét van. De a kettő párhuzamosan is mehet ugyanennyi ideig...

Kérem írják meg ennek a női logikai vagy érzelmi hátterét mert én férfiként ezt egyszerűen nem tudom elfogadni....

Vagy ez normális ?

2021. jún. 10. 11:00
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/212 anonim ***** válasza:
32%
Az öreganyád térdekalácsa a fogyatékos. Olvasd már el hogy propagálod a szexkapcsolatból ismerkedést te szerencsecsomag! Hát nem az jön le belőle, hogy te vagy a szűzmária. 😃
2021. jún. 13. 01:21
 112/212 anonim ***** válasza:
95%

HarmincX eves (foglalt, csalados) pasikent mondom, hogy a randi nem kapcsolat.

Es az, hogy valakinek van szexkapcsolata, az nem zarja ki, hogy komolyat keressen.

Volt nekem is jopar lazabb, kimondottan csak szexkapcsolatom (egyszer volt olyan, hogy ketto is egyszerre), megis kozben nyitott voltam, kerestem egy komolyabbat.

Legtobb ilyen laza kapcsolatban nem is kerdezgettuk, hogy mit csinal az ember randiteren amugy, de volt jopar, ahol nyitott tema volt, hogy keres, de nem talal pl. Ha talalt komolyat, megegyeztunk, hogy vege, felnottek vagyunk, elfogadtuk.

Mint ahogy amikor en is lattam az elso ket randi utan, hogy el tudnam kepzelni a folytatast, felfuggesztettuk az osszejarast, ennyi.

Attol a hulyesegtol, hogy a szex “jutalom” kihullik a hajam. Ez a gondolat olyan 16 eves szinten szokott elokerulni (kb. akkor, amikor valaki szerint ugy kaphat valaki szexet, ha valaki megszánja…), de aztan az ember felno, es jo esetben a hormonok tombolasa mellett magvasabb gondolatoknak is jut hely. (Felre ne ertsetek, 16 evesen ez a normalis!)

A szex kolcsonos oromszerzesi forras. Nem azert kapom, mert elmosogattam/meghivtam vacsira es jar a jutalom erte. Hanem mert mindketten ugy gondoljuk, hogy szeretnenk egymasnak oromet okozni ES ezt viszont is megkapjuk.

Szexkapcsolat lehet olyannal is, akivel amugy nincs kozos tematok, nem illetek ossze, nincs baj ezzel, max azert a szex kozotti szunetek lesznek kisse eroltetebbek, jartam en is ugy, hogy a szex csodas volt, de bizony volt mas osztonzo ero arra is, hogy befogjam valahogy a szajat. :) Megbeszeltuk, hogy ennyi van a kapcsolatban, nem alltattuk egymast.

Ennek ellenere kapcsolatban sosem leptem felre, ugyanis egy igazi kapcsolat sokkal, de sokkal tobb, mint a csak szex.

2021. jún. 13. 09:30
 113/212 anonim ***** válasza:
14%
#113-mas korrekt, az a bajom, hogy a fentebb rikácsolóktól nem láttam ilyet, hogy a 2. randi alkalmával pl. felfüggesztik a szexkapcsolatukat, ha megvan a kölcsönös vonzódás, szimpátia stb.
2021. jún. 13. 09:46
 114/212 anonim ***** válasza:
92%

Pedig ok is azt irtak, hogy amikor latjak, hogy komoly lesz, onnantol felfuggesztik. De a kolcsonos szimpatia es vonzalom meg NEM kapcsolat, es abszolut nem biztos, hogy valaha is az lesz.

Az egyentol es konkret randipartnertol fugg, hogy ki mikor erzi ugy, hogy komoly lehet/lesz.

Van, akinel az elso randin eldol, van, akivel en is vivodtam negy randin keresztul, hogy adjunk-e eselyt a dolognak.

En ott huztam meg a vegso hatart, hogy legkesobb szex elott letisztazom a csajjal, hogy mit is akarunk. Akkor is, ha ez azzal jar, hogy allo f*sszal derul ki, hogy nem ugyanazt a fajta kapcsolatot keressuk es igy ugrik a szex is. Volt ilyen, ez van, nem hulyitek senkit, ennyit megernek az elvek.

Es nyilvan onnantol, hogy kimondtuk, hogy megprobaljuk (ami lehet az elso randin, lehet az elso csok utan, vagy a fenti peldan az elso szex elott, ez mindegy ebbol a szempontbol), de legkesobb onnantol vege az esetleges szexkapcsolatoknak.

2021. jún. 13. 10:00
 115/212 anonim ***** válasza:
29%

Végre egy férfi, aki itt korrekten leírta ugyanazt, amit mi (rikácsolók?!)

Nem rikácsoltunk, csak a hisztikézőknek reagáltunk.

2021. jún. 13. 10:09
 116/212 anonim ***** válasza:
15%
Jól van akkor, szerintem ezzel pontot tehetünk a végére. Volt pár komment, amik nem csak normálisan reagáltak.
2021. jún. 13. 10:47
 117/212 anonim ***** válasza:
72%
A 112 nagyon jól leirta, osszefoglalta. Nem értem ugyanezt tőlünk miért nem lehetett megerteni. Kicsit olyan hogy hát egy nő írta akkor azért is bele kell kötni. A pasitol meg egyből elfogadtak.
2021. jún. 13. 12:35
 118/212 anonim ***** válasza:
32%

Melyik részét nem lehet megérteni annak, hogy aki egy normális kapcsolatot akar, az legtöbbször NEM fogadja el, ha közben szexkapcsolatod is van?

Igen, már az ismerkedés alatt SEM fogadja el!

2021. jún. 13. 12:38
 119/212 anonim ***** válasza:
92%
Na, úgy látszik mégse sikerült mindenkinek megerteni..
2021. jún. 13. 13:08
 120/212 anonim ***** válasza:
25%

Kiválóan értjük, csak nem fogadjuk el!

Ha pedig ez az ismerkedés után derül ki, az azt jelenti, hogy a partner becsapott minket.

Amikor ez kiderül, akkor egy nehéz döntés előtt állunk: folytassuk-e a kapcsolatot egy rossz erkölcsű emberrel?

2021. jún. 13. 13:15
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!