Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kedves Hölgyek! Főleg akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Hölgyek! Főleg akik érintettek benne. Mégis hogy gondoljátok?

Figyelt kérdés

Társkeresőn több alkalommal futottam bele, szerencsére őszinte és kommunikativ nőben, aki konkrétan elmondta hogy szeretője van és mellette keresi az igazit, mert a szeretővel ilyen-olyan ok miatt csak szex van!

Ez nem kamu nem kitaláció, sőt biztosra tudom hogy sokkal több nő csinalja így mint aki bevallja!

Teljesen őszintén kérdezem hogy ezek a nők hogy gondoljàk az ismerkedést? Hogy valakivel randizik , kajálnak szórakoznak stb stb majd mikor igénye van akkor a szeretőjével szexel. Ha az udvarló szimpatikus akkor x nap vagy hét után vele is lefekszik, magyarán egyik fxszról átül a másikra...

A kevésbé érzelmes de jól szexelő szeretőéről a már több érzelemmel bíró ismeretlenére. És a kettő között akár csak nèhany nap vagy hét van. De a kettő párhuzamosan is mehet ugyanennyi ideig...

Kérem írják meg ennek a női logikai vagy érzelmi hátterét mert én férfiként ezt egyszerűen nem tudom elfogadni....

Vagy ez normális ?

2021. jún. 10. 11:00
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/212 anonim ***** válasza:
19%

Már miért lenne szar példa? Olyan történik veled, amire ha figyelmeztetnek, akkor mondhattál volna nemet és elsétálhattál volna. A szexkapcsolat hatással van a megítélésedre, ahogy egy genitális herpesz. Vagy az is csak a hisztikézőre van hatással? Hagyjuk már.

Ha komolyat keresel, az lenne a minimum, hogy megpróbálsz te is az lenni és nem egy kétlábon járó petricsésze módjára viselkedni. Vagy ha ez nem megy, legalább szólni és nem a másik és a saját idődet húzni.

Az ilyeneket mint ti be kellene zárni (a férfi változatotokat is), még büszkék is vagytok a károkra amit okoztok. Miattatok egy rohadt aknamező a férfi-nő kapcsolatok, miattatok "qurva minden nő" és "pszichopata sorozatgyilkos minden férfi". Hány paranoid lelki nyomorékot termel ki egy magadfajta "pályafutása" során? Szégyen amit csináltok.

2021. jún. 12. 06:05
 72/212 anonim ***** válasza:
85%

#67 én is elkeltem, 62 vagyok, úgyhogy nem jött be, amit itt fröcsögsz.

Elképesztő, mennyire ki lehet téged billenteni a sz@ros kis egód által...

Ezek szerint akiket lotyónak tartasz, még annyira sem tartottak, hogy a farkadat magukba engedjék, na persze, ha engedték volna, rohantál volna, csak hát nem kellettél te semmire.

Remélem, anyádra is van valami kedves jelződ, amiért egy ilyen gyökeret, mint te, világra hozott.

Szánalmas hisztiző óvodás hülye kölyök szintjèn vagy. Ez elég gáz felnőttként.

2021. jún. 12. 06:18
 73/212 anonim ***** válasza:
88%

Ja, és semmilyen károkat meg paranoid lelki nyomorékokat nem kell behaluzni csak mert sokan 1-2 bizonytalan kimenetelű ismerkedés miatt nem égetnek fel maguk mögött mindent, és egy vadidegennek, aki talán az is marad, nem kötik az orrára a magánéletüket.

Mivel ki sem derül, ezért semmit nem okozhat, még egóhisztit sem. Mert ez a maximum.

Legalább annyi lenne benned, hogy kimondod, ami nyilvánvaló: hogy rettenetesen frusztrált vagy, mert semmire nem kellettèl semmilyen nőnek, azért ömlik a szádból itt a sz@r. Ez teljesen egyértelmű, de te inkább ítélkezel, hisztikézel, mindenki hibás, mindenki lotyó. Pedig csak te nem kellettél. Minek ez a műsor?

2021. jún. 12. 06:27
 74/212 anonim ***** válasza:
68%

#72 ne legyél álszent. A kérdező is beismerte hogy ha vele tartanánk szex kapcsolatot azzal semmi problémaja nem lenne. Gondolom te is így vagy ezzel. Aki bort iszik az ne predikaljon vizet.

De amúgy még mindig rohadtul semmi elitelendo és ördögtől való nincs a szexben. Nem lesz attól senki kevesebb hogy szex kapcsolata van. Aki úgy gondolja hogy igen az fulladjon bele a szabalyaiba de engem nem fog beszabalyozni.

2021. jún. 12. 06:28
 75/212 A kérdező kommentje:

#75 nyilván nem a szexkapcsolattal van bajom, hanem a szexkapcsolat és az ismerkedés közötti átfedéssel.

Ha egy nő akar dugjon. Ha akar dugjon minden nap mással. Csak közben ne legyen fent a társkeresőn “komoly kapcsolatot keresek” dumával. Ne várjon érzelmi töltetet a férfitól, hisz nincs rá igénye. Ha érzelemre van igénye akkor győzze le az állatias ösztönét ( ahogy a nők fogalmaznak amikor a pasi hozzá fel a szexet). És azt se mondom hogy ne is szexeljen hetekig , hónapokig mint amire sok férfi rá van kényszerítve, de pl randi után ne fusson a szeretőjéhez, vagy ha egy pasi szimpatikus az első randin akkor függessze fel a szeretőt vagy dugó Pajtit és ha már annyira kívánja a szexet akkor a randival szexeljen.

Fenttartom azt a hülye gondolatomat hogy igenis egy kapcsolatban egy ismerkedésnél a szex jutalom, főleg 35-40 felett. És amíg ezt valaki más kapja meg a semmire , nekem viszont minden más téren maximumot kell nyújtani és mégis nulla szex a jutalmam az nem nagy üzlet.

Miért akarnám hogy érzelmileg boldog legyen , jól érezze magát az a nő, aki másnak adja a testét, mással dugatja meg magát. És azt mondja erre még legyek is büszke hogy a lelkét érintettem meg, nem pnáját...

2021. jún. 12. 09:21
 76/212 anonim ***** válasza:
88%

Áh nincs bajod azzal ha egy nő szexel csak úgy hivatkozol rá hogy "allatias ösztön". 😂

Legalábbis ha mással teszi allatias ösztön. Ha veled akkor rendben van.

Látszik hogy szerinted a szex jutalom mert úgy gondolod egy nő "odaadja magát" "alá fekszik" stb. Mert ez csak a férfiról szól ugye. Nem! A szex nem egy jutalom amit másnak adok. Azt nem azért csinálom hogy szivesseget tegyek a pasinak hogy neki jó legyen. Mert az nekem is jó. Akkor meg hogy lehetne szivesseg, jutalom.

A szex kölcsönös oromszerzes és azon múlik hogy mindkét ember akarja. Nem arról van szó hogy az egyiknek meg kell dolgoznia a kivaltsagert másnak meg nem. Mert ez nem kiváltság.

Oké értem hogy valószínűleg mi nők azért gondoljuk így mert bármikor szexhez juthatunk, a férfiak meg nem. De ha megnezed a mi szemszögünkből értenéd.

Én értettem a ti oldalatokat is és nem mocskolodtam, nem személyeskedtem ameg itt egy két ember él nem kezdte. De ti ahelyett hogy más szemszögből neznetek eddig csak fröcsögtetek.

2021. jún. 12. 09:35
 77/212 anonim ***** válasza:
92%
Most őszintén ha szexeltek egy nővel úgy érzitek hogy ti most kivaltsagot adtatok egy nőnek? Egy jutalmat? Ha nem akkor fordítva miért is lenne úgy?
2021. jún. 12. 09:38
 78/212 A kérdező kommentje:

#77 látom nem megy az olvasás

állatias ösztönét ( ahogy a nők fogalmaznak amikor a pasi hozzá fel a szexet)...Csak a nők hívják így kivéve ha nekik van rá igényük...de akkor persze semmi nem tilos, szerető, partner csere, alkalmi szex.

Itt nincs másik szemszög. Mármint ki lehet dumálni, csak az vetítés.

A nők érzelemre és szexre vágynak.

Kivéve amikor csak dugni akarnak mert akkor alá fekszenek olyannak aki férfias és állatias. Igen ez így van. Aztán mikor az üres szex a több tucat partnertől már kiégtek akkor kezdenek keresni egy pasit akitől az érzelmi töltést is várják.

És hogy jaj az nehogy egy újabb szexkapcsolat legyen kivonják belőle a szexet, mert az nem is számít igazán csak az érzelem....

De könyörgöm azon mit nem lehet megérteni, hogy a kutyának nem kell egy olyan nő aki nem bír szex nélkül élni, de azt nem annak akarja adni akitől az érzelmeket várja ???

Miért akarnám hogy érzelmileg stabil boldog legyen az a nő aki mással dug, vagy nem tudja tűrtöztetni magát , aki nem képes annyit megtenni hogy 1-2-3 hétig nem fekszik le a dugó pajtival, amíg velem ismerkedik, vagy nem képes az általa “csak, nem fontos” szexet velem csinálni, miközben pontosan tudja, hogy a férfinak is milyen fontos, hisz a nőnek is fontos annyira hogy a hozzászólások szerint még ismerkedés alatt csinálni kell vagy lehet....

2021. jún. 12. 10:01
 79/212 A kérdező kommentje:

#78 ez ritka ostoba kérdés !

Leginkább azért mert a szexet az esetek 99%-ba a nő tudja adni a férfinak. Mivel a nő dönti el kivel fekszik le.

De tudod mit? Ha neked ez nem kiváltság , és ez úgyis “csak szex” legyszives feküdj már le velem minden elvárás és kötelezettség randi és érzelmi kötődés nélkül....

2021. jún. 12. 10:07
 80/212 anonim ***** válasza:
40%

De könyörgöm azon mit nem lehet megérteni, hogy a kutyának nem kell egy olyan nő aki nem bír szex nélkül élni, de azt nem annak akarja adni akitől az érzelmeket várja ???

De könyörgöm mit nem lehet érteni azon hogy egy randi még nem jelent semmit? Akkor még nem ismeritek egymást, lehet hogy nem is lesz következő randi. Nem vagytok együtt és lehet hogy nem is lesztek. Az hogy mit szeretnél csak egy dolog. Gondolom te se folytatod a randizast egy olyan emberrel aki nem illik hozzád csak mert komoly kapcsolatot szeretnél.

Szóval én még mindig azt mondom hogy ameg csak randiztok nem varhatsz el semmit tőle.

Az utolsó kommentedre meg csak annyit hogy mint írtam elkeltem.

2021. jún. 12. 10:32
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!