Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kedves Hölgyek! Főleg akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Hölgyek! Főleg akik érintettek benne. Mégis hogy gondoljátok?

Figyelt kérdés

Társkeresőn több alkalommal futottam bele, szerencsére őszinte és kommunikativ nőben, aki konkrétan elmondta hogy szeretője van és mellette keresi az igazit, mert a szeretővel ilyen-olyan ok miatt csak szex van!

Ez nem kamu nem kitaláció, sőt biztosra tudom hogy sokkal több nő csinalja így mint aki bevallja!

Teljesen őszintén kérdezem hogy ezek a nők hogy gondoljàk az ismerkedést? Hogy valakivel randizik , kajálnak szórakoznak stb stb majd mikor igénye van akkor a szeretőjével szexel. Ha az udvarló szimpatikus akkor x nap vagy hét után vele is lefekszik, magyarán egyik fxszról átül a másikra...

A kevésbé érzelmes de jól szexelő szeretőéről a már több érzelemmel bíró ismeretlenére. És a kettő között akár csak nèhany nap vagy hét van. De a kettő párhuzamosan is mehet ugyanennyi ideig...

Kérem írják meg ennek a női logikai vagy érzelmi hátterét mert én férfiként ezt egyszerűen nem tudom elfogadni....

Vagy ez normális ?

2021. jún. 10. 11:00
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/212 anonim ***** válasza:
49%

Ezerszer meg lett indokolva, de csak hülyék vagytok. Ez tán csak nem a mi hibánk.

Attól, hogy nem tetszik az indok, és nem fogadjátok el, még helytálló. Ez van.

2021. jún. 13. 18:45
 142/212 anonim ***** válasza:
28%
Az az indok, hogy az még nem kapcsolat? És még mi vagyunk hülyék? :D Meg se próbáltad érteni a másik nézőpontot (vagy csak fel se fogod, amit más írt)
2021. jún. 13. 18:52
 143/212 anonim ***** válasza:
34%
A 139es majdnem biztos hogy egyedülálló. Aki ilyen görcsösen akarja a kapcsolatot attól menekülnek az emberek.
2021. jún. 13. 19:15
 144/212 anonim ***** válasza:
73%
#142 mi pontosan értjük a te indokodat de ez fordítva már nem mondható el. Csak jössz itt azzal hogy ez nem erkölcsös. Neked nem. Másnak igen. De ezt te nem akarod megerteni. Szóval te csak mutogass másra.
2021. jún. 13. 19:17
 145/212 anonim ***** válasza:
49%

Én is értem az erkölcs csőszök indokait, csak hülyeségnek tartom, úgyhogy nem fogok vele egyetérteni.

Látod? Igen, az az indok, hogy az nem kapcsolat, és a másiknak nincs feléd semmiféle elszámolási kötelezettsége akkor sem, ha te úgy gondolod. Szabad felnőtt ember saját jogokkal. Ez az indok, ami teljesen helytálló.

Tipikus, hogy pont az papol mások nézőpontjáról, aki a legegoistàbb

Az incelek szoktak így érvelni, hogy azért szorítsuk mi háttérbe a saját igényeinket, hogy nekik jó legyen.

2021. jún. 13. 19:34
 146/212 anonim ***** válasza:
24%

Akkor te nem komoly kapcsolatot keresel, hanem nyitottat.

Létezik ilyen is, semmi probléma.

Az erkölcstelen az, ha te az egyiket hirdeted meg, és közben a másikat csinálod.

2021. jún. 13. 19:43
 147/212 anonim ***** válasza:
79%
De ha nekünk a randizgatas még nem kapcsolat akkor az miért lenne nyitott?! Ne legyél már ennyire ostoba. Akkor lenne igazad ha azt mondanank hogy már szexeltunk azzal akivel randiztunk, kimondtuk hogy együtt vagyunk, bemutatott a szüleinek stb és mással is szexelnenk. De nem ezt mondjuk. Csak azt hogy nem tartozunk senkinek elszamolassal és huseggel akivel éppen még csak beszélgetünk. Mert mi ezt nem érezzük kapcsolatnak.
2021. jún. 13. 19:49
 148/212 anonim ***** válasza:
92%

(112-es vagyok.)

“tudod, ha valakivel randizni kezdesz, az annak a jele, hogy a továbbiakban VELE képzeled el az életed”

Akkor nalad egeszen mast jelent a randi fogalma, mint masoknal.

A randi arra van, hogy megismerd a masikat, akit addig csak feluletesen (vagy csak latasbol) ismersz es ennek megfeleloen nem is lehet komolyabb megalapozott erzelmed fele. Ennyi ismerettseg alapjan meg csak igen eretlen, gyerekes emberek (vagy tenylegesen tinik) gondolnak olyanokat, hogy vele fogjak leelni az eletuket vagy hogy “hude szerelmes vagyok” bele, mert “mar ketszer is lattam”!

A randik arrol szolnak, hogy negyszemkozt megismerhesd es eldonthesd, hogy akarsz-e kapcsolatot vele. Az hogy vele akarod-e leelni az eletedet az jobb esetben par evnyi kapcsolat utan alakul ki, nem par randi utan.

De nyilvan vannak, akik az elso randira igy mennek, hogy “mi orokke egyutt leszunk”, de ez megintcsak elegge eretlen gondolkodasmod. Es amelle meg kifejezetten ijeszto is.

Amugy tolem megkerdezheti barki randin, hogy a fentieket hogy gondolom, ebben meg semmi rossz nincs, maximum kiderul, hogy nem vagyunk egy velemenyem a temaban, aztan max nem lesz semmi a kapcsolatbol.

De ahogy szamonkerni probalna meg a csaj, ott lenne vege a randinak, mert (ahogy mar irtak fentebb) akkor még semmi joga nincs hozza.

2021. jún. 13. 19:55
 149/212 anonim ***** válasza:
20%

"a randizgatas még nem kapcsolat akkor az miért lenne nyitott?!"

Ezt úgy értettem, hogy a randira úgy mész el, hogy KÖZBEN kapcsolatban vagy. Ez egy nyitott kapcsolat, és ezt a legtöbb randi NEM viseli el.

Nem véletlen, ha nem akarod elmondani neki.

Ez azért van, mert te is tudod, hogy nem viseli el.

Akkor pedig ez átverés.

2021. jún. 13. 20:08
 150/212 anonim ***** válasza:
79%
Amúgy ha szerinted a szex kapcsolat erkölcstelen és erről első randin szólni kellene akkor te meg légy szíves szólj a lánynak az első randin hogy mivel randiztok te vele képzeled el a jövődet. Ez a minimum. Hogy szerencsétlen tudjon rögtön menekülni. Mert ez meg nem erkölcstelen hanem ijesztő.
2021. jún. 13. 20:11
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!