Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Hölgyek! Főleg akik érintettek benne. Mégis hogy gondoljátok?
Társkeresőn több alkalommal futottam bele, szerencsére őszinte és kommunikativ nőben, aki konkrétan elmondta hogy szeretője van és mellette keresi az igazit, mert a szeretővel ilyen-olyan ok miatt csak szex van!
Ez nem kamu nem kitaláció, sőt biztosra tudom hogy sokkal több nő csinalja így mint aki bevallja!
Teljesen őszintén kérdezem hogy ezek a nők hogy gondoljàk az ismerkedést? Hogy valakivel randizik , kajálnak szórakoznak stb stb majd mikor igénye van akkor a szeretőjével szexel. Ha az udvarló szimpatikus akkor x nap vagy hét után vele is lefekszik, magyarán egyik fxszról átül a másikra...
A kevésbé érzelmes de jól szexelő szeretőéről a már több érzelemmel bíró ismeretlenére. És a kettő között akár csak nèhany nap vagy hét van. De a kettő párhuzamosan is mehet ugyanennyi ideig...
Kérem írják meg ennek a női logikai vagy érzelmi hátterét mert én férfiként ezt egyszerűen nem tudom elfogadni....
Vagy ez normális ?
Ezerszer meg lett indokolva, de csak hülyék vagytok. Ez tán csak nem a mi hibánk.
Attól, hogy nem tetszik az indok, és nem fogadjátok el, még helytálló. Ez van.
Én is értem az erkölcs csőszök indokait, csak hülyeségnek tartom, úgyhogy nem fogok vele egyetérteni.
Látod? Igen, az az indok, hogy az nem kapcsolat, és a másiknak nincs feléd semmiféle elszámolási kötelezettsége akkor sem, ha te úgy gondolod. Szabad felnőtt ember saját jogokkal. Ez az indok, ami teljesen helytálló.
Tipikus, hogy pont az papol mások nézőpontjáról, aki a legegoistàbb
Az incelek szoktak így érvelni, hogy azért szorítsuk mi háttérbe a saját igényeinket, hogy nekik jó legyen.
Akkor te nem komoly kapcsolatot keresel, hanem nyitottat.
Létezik ilyen is, semmi probléma.
Az erkölcstelen az, ha te az egyiket hirdeted meg, és közben a másikat csinálod.
(112-es vagyok.)
“tudod, ha valakivel randizni kezdesz, az annak a jele, hogy a továbbiakban VELE képzeled el az életed”
Akkor nalad egeszen mast jelent a randi fogalma, mint masoknal.
A randi arra van, hogy megismerd a masikat, akit addig csak feluletesen (vagy csak latasbol) ismersz es ennek megfeleloen nem is lehet komolyabb megalapozott erzelmed fele. Ennyi ismerettseg alapjan meg csak igen eretlen, gyerekes emberek (vagy tenylegesen tinik) gondolnak olyanokat, hogy vele fogjak leelni az eletuket vagy hogy “hude szerelmes vagyok” bele, mert “mar ketszer is lattam”!
A randik arrol szolnak, hogy negyszemkozt megismerhesd es eldonthesd, hogy akarsz-e kapcsolatot vele. Az hogy vele akarod-e leelni az eletedet az jobb esetben par evnyi kapcsolat utan alakul ki, nem par randi utan.
De nyilvan vannak, akik az elso randira igy mennek, hogy “mi orokke egyutt leszunk”, de ez megintcsak elegge eretlen gondolkodasmod. Es amelle meg kifejezetten ijeszto is.
Amugy tolem megkerdezheti barki randin, hogy a fentieket hogy gondolom, ebben meg semmi rossz nincs, maximum kiderul, hogy nem vagyunk egy velemenyem a temaban, aztan max nem lesz semmi a kapcsolatbol.
De ahogy szamonkerni probalna meg a csaj, ott lenne vege a randinak, mert (ahogy mar irtak fentebb) akkor még semmi joga nincs hozza.
"a randizgatas még nem kapcsolat akkor az miért lenne nyitott?!"
Ezt úgy értettem, hogy a randira úgy mész el, hogy KÖZBEN kapcsolatban vagy. Ez egy nyitott kapcsolat, és ezt a legtöbb randi NEM viseli el.
Nem véletlen, ha nem akarod elmondani neki.
Ez azért van, mert te is tudod, hogy nem viseli el.
Akkor pedig ez átverés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!