Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Hölgyek! Főleg akik érintettek benne. Mégis hogy gondoljátok?
Társkeresőn több alkalommal futottam bele, szerencsére őszinte és kommunikativ nőben, aki konkrétan elmondta hogy szeretője van és mellette keresi az igazit, mert a szeretővel ilyen-olyan ok miatt csak szex van!
Ez nem kamu nem kitaláció, sőt biztosra tudom hogy sokkal több nő csinalja így mint aki bevallja!
Teljesen őszintén kérdezem hogy ezek a nők hogy gondoljàk az ismerkedést? Hogy valakivel randizik , kajálnak szórakoznak stb stb majd mikor igénye van akkor a szeretőjével szexel. Ha az udvarló szimpatikus akkor x nap vagy hét után vele is lefekszik, magyarán egyik fxszról átül a másikra...
A kevésbé érzelmes de jól szexelő szeretőéről a már több érzelemmel bíró ismeretlenére. És a kettő között akár csak nèhany nap vagy hét van. De a kettő párhuzamosan is mehet ugyanennyi ideig...
Kérem írják meg ennek a női logikai vagy érzelmi hátterét mert én férfiként ezt egyszerűen nem tudom elfogadni....
Vagy ez normális ?
170, Nem olvastam vissza mind a 17 oldalt, bocsi. Arról nem szólva, hogy nem tudom melyik kinek a hozzászólása mivel még felhasználó nevet sem raktok ki.
Hogy kell felfüggeszteni arra az időre? Ha azt mondom, hogy bocs, de most randizok valakivel az a végét jelenti általában egy szexkapcsolatnak is.
Na igen.
Az alapfeltevés az volt, hogy te most egy KOMOLY kapcsolatot keresel.
Ennek bizony ára van!
Az első az, hogy AZONNAL felfüggeszteni mindenféle egyéb kapcsolatot!
Ezen - egy normális embernél - NINCSEN vita.
Úgy nem lehet komoly kapcsolatot keresni, ha közben a másik téged nem vehet komolyan, mert éppen félredugsz. Ez minősített csalás.
172, Miért ne lehetne? Attól mert éppen van egy szexkapcsolatom még kereshetem életem párját.
Az oké, ha neked ez nem fér bele, de mástól ne vitasd már el még az elhatározást is erre. :D
A jelenlegi barátnőmmel amikor ismerkedtünk közben ismerkedett egy másik pasival is és le is feküdtek, aztán másnap meg jött velem randizni. XD
Évekkel később mondta csak el, de én nem neheztelek ezért kifejezetten. Persze nem azt mondom, hogy ez életem legjobb élménye hogy ezt megtudtam, de nem élem meg ilyen szélsőségesen mint te. Annyi volt a reakcióm, hogy kb ilyen fejet vágtam -> 🙄.
Aztán amikor komolyra fordult kikerült a másik pasi képből és nem ezért fogunk szakítani. És pontosan azért nem veszem ezt annyira fel, mert én is csináltam ilyet mással és tudom, hogy nekem akkor mit jelentett.
"Évekkel később mondta csak el"
Tudod, ebből is látszik, hogy ez illegális.
Ha becsületes lett volna, ott helyben elmondja.
De az ilyen emberek nem becsületesek.
Persze más kérdés, hogy ezt el lehet viselni (merthogy a kapcsolat közben is félredughat, a hajlam megvan rá), vagy pedig meg lehet bocsátani.
De azért nem jó jel, ha egy kapcsolat eleve csalással indul.
“”Évekkel később mondta csak el"”
Tudod, ebből is látszik, hogy ez illegális”
Ember, ne hasznalj olyan szavakat, amiket nem ertesz…
Illegalis…
"illegális”
Ha nem érted a szót: erkölcstelen, nem becsületes.
Azért, csak úgy mellékesen megkérdezném, hogy keresztények vannak-e itt a tiltakozók közül, mert akkor kérem őket, hogy olvassák el, mit ír erről a Biblia!
Persze, én se gondolom úgy, hogy ezt kellene követni.
Azért kérdeztem csak, mert elég sokan hisznek benne, és érdekelne, hogy ők hogyan számolnak el magukkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!