Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 48 éves férfi, nős, Társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

48 éves férfi, nős, Társkeresőn ismerkedik az ilyen úgysem fogja elhagyni a feleségét?

Figyelt kérdés

Ő maga mondta el nem titkolta, második házassága a jelenlegi, egy felnőtt fia van nem vele él.

Vonz de emiatt fenntartásaim vannak.31 vagyok a jelenlegi felesége is fiatalabb tőle 35 éves.

2021. jan. 27. 09:46
 81/109 A kérdező kommentje:

79 Ebben mi volt az átverés? Nem állította az ellenkezőjét soha. Elmondta én tudomásul vettem.

Nem mondom ,hogy nem zavar.

Sokkal otrombább és durvább dolgokkal vertek át,akit a legjobban utàlok annak sem kívánnàm.

2021. jan. 27. 15:07
 82/109 A kérdező kommentje:

80 Nem kérdeztem rá, mert nem is gondoltam erre. Teljesen más dolgokról beszélgettünk.

Azért késő ha már érzések vannak nem olyan egyszerű kiszállni, mint kiikszelni egy chat ablakot mondjuk.

2021. jan. 27. 15:09
 83/109 anonim ***** válasza:
100%
egy kérdés, akkor is kellene neked a pasi, ha véletlenül meglátnád hogy a telójában vannak még más üzik más nőknek is? Egyáltalán nem biztos ám, hogy csak neked csapja a szelet. Akkor kellene neked vagy kiábrándulnál belőle?
2021. jan. 27. 15:29
 84/109 A kérdező kommentje:
83 Még fent van azon az oldalon ahol mi is megismerkedtünk, de fogalmam sincs ír e másnak, lehet.
2021. jan. 27. 15:38
 85/109 A kérdező kommentje:

Emiatt nem ábrándulok ki nem vagyunk együtt , nem is járunk.

Jó lenne, tetszik, de Nemtudom hogy alakul még ez.

2021. jan. 27. 15:39
 86/109 anonim ***** válasza:
79%

Pont az érzések kialakulását kerülhetted volna el, ha még időben rákérdezel. De ennyira nem volt fontos neked, hogy van-e valakije vagy nincs. Ezért érdekes az ezen való fennakadásod. Nem vagy körültekintő ember, ez tény. Remélem azért tanulságos volt, és legközelebb érdeklődőbb leszel. Sok kellemetlenséget megúszhatsz.

Igen, egyébként sok ember szeret takarózni az érzésekkel, csak ne kelljen bátornak lennie. Sok nő benne van olyan kapcsolatban, ahol ütik-vágják, agyba-főbe csalják, dehátőkszeretik, tehát akkor már mindent megtehetnek velük az aranyfszú hímek.

Részemről várom a következő kérdésedet is, mert fix., hogy lesz. A tartalomra leszek kíváncsi, bár már sejtem. 🤭

2021. jan. 27. 16:17
 87/109 A kérdező kommentje:

86 Társkereső oldalon volt fent , ahol ismerkedni társat keresni vannak az emberek ez elég egyértelmű és nem gondoltam arra,hogy nős. Nem is értem miért kellett volna ezt feltételeznem.

Ennyi erővel le is tagadhatta volna de ő elmondta.

Rosszindulatúsagokra nem vagyok kíváncsi.

2021. jan. 27. 16:25
 88/109 A kérdező kommentje:

Jo hogy nem leigazoltatom a személyit elkérem tőle.

Én annak jobban örülök h magától elmondta mikor már megbízott bennem.

2021. jan. 27. 16:27
 89/109 anonim ***** válasza:
79%
Ha ennyire gerinctelennel kezdesz, még még házasságban félre akar már kufircolni, akkor meg is érdemled. Egyik váalszodban írtad, hogy jaj hát másoknak is van ennyi idősen öt-hat kapcsolata. Ez igaz. De a házasság jóesetben nem kapcsolat. VAgy te minden futó kalandoddal összeházasodsz? Részéről az lenne a tisztességes, ha szépen elválna és utána ismerkedne. Mert hidd el, nekem gyanús, hogy elválni nem fog, csak szédít az ilyen hiszékeny, gyanútlan álomvilágban élő kislánykákat, mint te. Igen, írtad hogy 31 éves vagy, de a világról és a párkapcsolatokról való elképzelésed egy kislány szintjén van. Jól ki fog használni, aztán ha rád unt, keres másikat.
2021. jan. 27. 16:29
 90/109 anonim ***** válasza:
79%
Vagyis, a házasság jó esetben nem csak egy kapcsolat, ezt akartam írni.
2021. jan. 27. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!