Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 48 éves férfi, nős, Társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

48 éves férfi, nős, Társkeresőn ismerkedik az ilyen úgysem fogja elhagyni a feleségét?

Figyelt kérdés

Ő maga mondta el nem titkolta, második házassága a jelenlegi, egy felnőtt fia van nem vele él.

Vonz de emiatt fenntartásaim vannak.31 vagyok a jelenlegi felesége is fiatalabb tőle 35 éves.

2021. jan. 27. 09:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/109 anonim ***** válasza:
73%

Én nem mondtam, hogy szerető státuszban vagy! 🤦

De szerintem vagy elfogadod, hogy a férfi még akkor sem lesz a tied, ha elhagyja a feleségét, vagy csodálod messziről mint egy zsiráfot!

Az ember a jellem! Ha ő szertőket meres a házassága mellett, akkor neki ez az alapbeállítás. Azt mindenki mellett el fogja játszani, mert egy ember neki nem elég.

Persze, ha mondjuk lemondasz a monogámiáról, és esetleg még egy hármasban is benne lennél, lehet megérné veled maradnia! Melletted akkor legitim megkaphatná a változatosságot, a hármassért pedig biztos a tenyerén hordozna! ❤️

2021. jan. 27. 10:47
 22/109 anonim ***** válasza:
93%
38 éves nő vagyok, de egy 48 éves pasi engem sem vonz még, akármennyire is néz ki fiatalnak. sose értettem az ilyeneket, mikor jó testű, jóképű sportos 30-as pasast is kaphatnál, akik egy óra leforgása latt 4-szer is képesek megdugni, nem úgy mint ez az öregebb pasas, akinek már tuti nem betonból van a farka. annyira intelligens, okos, tapasztalt meg nem lehet, hogy lepipálja a 30-as pasikat szellemileg sem, mert hát látod, még nem nőtt be a fej lágya, ugyanúgy szédíti a nőket mint a harmincas, de a teste, teljesítménye már nem a régi. biztos előadja neked a magabiztos nagybetűs férfit, de tudod már mi idősebb nők, mind tudjuk, az iylenek otthon kis önbizalomhiányos nyuszikák, akik még egy kisebb bevásárlást sem képesek megcsinálni egyedül, szóval ez a hamis sárm már nem jön be.
2021. jan. 27. 11:00
 23/109 A kérdező kommentje:

22 Mindenkinek más az izlese.

Engem több korosztályom bele 36 éves és 34 éves átvert és nem voltak annyira jók az ágyban sem hogy csak ezért megérje tűrni a sok hülyeséget.

2021. jan. 27. 11:02
 24/109 anonim ***** válasza:
100%
mondd már el mégis mi vonz ebben a pasiban, mitől olyan, jó, szeretném megérteni..
2021. jan. 27. 11:07
 25/109 anonim ***** válasza:
100%

Mit tud ez a pasi, hogy érte megéri tűrni, hogy elővesz, ha kedve tartja, félretesz, ha nincs, és tudod, hogy a sokadik leszel?

Nyíltan elmondja, hogy nős. Egyértelmű, hogy csak szeretőt keres. Ha te ebben nem vagy partner, hagyd békén. A te érdekedben.

2021. jan. 27. 11:09
 26/109 A kérdező kommentje:

Imadok vele beszélgetni , tényleg odafigyel arra amit mondok , törődik velem, tanácsokat ad.

Maximálisan lehet rá számítani ha tud mindenben segít ( nem anyagilag!!) és nőnek érzem magam mellette mintha az onbizalmam is több lenne.

2021. jan. 27. 11:10
 27/109 A kérdező kommentje:

25 Beken hagynám de annyira vonz.

Neg inkább vele mint olyannal aki hiába lenne az enyem 100%ban de nem is vonz.

2021. jan. 27. 11:10
 28/109 A kérdező kommentje:
Nehéz ilyenkor higgadt fejjel gondolkodni sajnos az az igazság.
2021. jan. 27. 11:13
 29/109 anonim ***** válasza:
59%
hát igen, az idősebb pasiknak már több szellemi munkát kell befektetni hogy megkapjanak egy fiatal szép nőt, de ettől ez még nem őszinte, csak a csajozási technika része.ki vagy éhezve a figyelemre, szeretetre, törődésre és így könnyű célpont vagy. a 30-as pasik is beleteszik az energiát ha 20-as csajt akarnak, de ha már korabeli nővel ismerkednek, csak az elvárások mennek meg az önzőség. az igazán jó ember kortól függetlenül is törődik mindenféle nemű és korú másik emberrel.mivel már érzelmileg bevonódtál, már elég nehéz lesz innen visszalépni. viszont ne felejtsd el hogy a te korodban házasodnak a nők, bár így hogy nem akarsz gyereket, nem is vagy parti a legtöbb férfinak, de innentől már kizárólag elvált vagy házas gyerekkel rendelkező pasik lehetnek a célcsoportjaid, aminek az útja mindig rögös lesz számodra. ha teheted, inkább változtass irányt, akarj gyereket és keress egy korodbelit, az utolsó pillanatban vagy, hogy 30 évesen ezt még megtehesd. utána elmegy a vonat és már csak a másik utat járhatod, nincs választási lehetőség több.
2021. jan. 27. 11:24
 30/109 A kérdező kommentje:

29 Ilyen dologban biztosan nem változtatok irányt , 19 éves korom óta biztosan tudom hhogy nem akarok gyereket, akkor sokan legyintettek hogy ez majd megváltozik de most 31 múltam és ugyanezt gondolom.

Férfi is egyre több van aki nem szeretne. Nem utálom a gyerekeket de azért előny ez hogy már nagykorú gyereke van, könnyebb így, kevésbé zavaró.

2021. jan. 27. 11:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!