Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 48 éves férfi, nős, Társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

48 éves férfi, nős, Társkeresőn ismerkedik az ilyen úgysem fogja elhagyni a feleségét?

Figyelt kérdés

Ő maga mondta el nem titkolta, második házassága a jelenlegi, egy felnőtt fia van nem vele él.

Vonz de emiatt fenntartásaim vannak.31 vagyok a jelenlegi felesége is fiatalabb tőle 35 éves.

2021. jan. 27. 09:46
 61/109 anonim ***** válasza:
72%

Nem tudom miért kell ostorozni a kérdezőt! Egy hibája van, hogy bele esett egy emberbe akinek felesége van, és még nyitott másra. A kérdező úgy semmilyen jövőt nem vizionált, ő boldog lesz azzal, ha véletlen valahogy eltudja csaklizni a bácsit. Akkor ő boldog lesz. Ez meg nem is olyan sok! Meg szabadít egy másik buta fiatal nőt egy halott kapcsolattól. Még szívességet is tesz neki!

Én azt mondom vedd fel a legdögösebb cuccod, pakold ki az árút, és sok sikert neked! Most szereted, akkor szeresd!

Egyáltalán nem biztos, hogy a kérdező még 5 év után is oda lesz érte, esetleg a bácsi (igen tudom, nem öreg, ilyen korban van az apám, ő is jól tartja magát, tudom, hogy 48 évesen nem kell temetni, de attól még azt is látom, hogy őt jobban megviselik az évek... ez van. Nekem ez a korosztály akkor is csak bácsi) lesz az aki megunja és lép tovább, és akkor mi van?

Sír pár sort, levonja a konzekvenciákat és majd keres mást.

Semmi olyan vérmes reménye nincs amiért ne lehetne beleugrania. Szerelmet akar, akkor menjen utána. Ennyi.

2021. jan. 27. 13:26
 62/109 anonim ***** válasza:
100%
jó jó, megvan a vonzalom mindkét részről. akkor te most mit akarsz? gondolom azt hogy járjatok, szexeljetek, aludjon nálad, vigyen ide-oda. De a pasi foglalt, tehát nem fogja tudni megoldani. Max heti egyszer egy-két órára megoldja hogy szex legyen, aztán megy haza. De nem fog tudni ott éjszakázni, ünnepet veled tölteni, elmenni veled bevásásolni, lusta főzőcskézős vasárnapokat tartani veled. Neki csak heti pár órája van és ezalatt egyikőtök sem ismeri meg a másikat. Íyg nem is lesz mire elválni. nekem komolyan elég ez a heti pár óra?Tehát itt nem az a gond hogy nős meg idős, az a gond, hogy nem tud veled foglalkozni úgy ahogy szeretnéd. Pár szex meg sosem lesz elég arra hogy borítson, mert nincs közös élmény, munka, tevékenység, ami összekovácsolna. minden este egyedül fogsz aludni!!! kell ez neked, és ha igen, meddig fogod bírni???
2021. jan. 27. 13:29
 63/109 anonim ***** válasza:
79%

Ezzel az a gond, hogy a kérdező saját magát is tönkreteheti. Nyilván az ő döntése (ahogy ezt valahol feljebb írtam is), de úgy érzem, részemről az lenne igazi felelőtlenség, ha azt mondanám, "nyugodtan csináld csak", holott szinte borítékolható, hogy nagy csalódás lesz belőle.

2021. jan. 27. 13:32
 64/109 anonim ***** válasza:
72%

És ha csalódik akkor mi van? Nem vagy az anyja/apja nem kell pátyolgatni!

Van aki nem hiszi el, hogy a tűz éget! Valakinek ki kell próbálnia, hogy igen, előtted is tizenketten megétek... van aki a saját kárán tud tanulni.

Ha most ebbe nem ugrik bele, akkor itt fog tipródni, aztán évek múlva is a "mi let volna ha..."-n kattog! Így meg beleugrik, azt vagy összejön, vagy pofára esik. Ha utóbbi akkor lesz egy ideig sírás-rivás azt tovább áll. És nem úgy marad meg benne a történet, hogy élete nagy lehetőségét szalasztotta el, hanem megrázza vállát, és levonja a konklúziót, hogy az 50-esek bréje sincs aranyból. Megy tovább isten hírével!

2021. jan. 27. 13:50
 65/109 anonim ***** válasza:
72%

Nem vagyok a rokona, de valahogy nincsen gyomrom azt mondani neki, hogy milyen frankó, amit csinál. Ettől függetlenül egyértelműen a saját döntése és felelősége.

2021. jan. 27. 13:53
 66/109 A kérdező kommentje:

62 De igen megoldja, már többször is ő hívott egész napos programra is nekem a munkám miatt nehéz elszabadulni ezért nem mondtam igent az egész napos kirándulásra.

Nem számol be otthon mikor jön vagy megy. De ettől fuggetlenul igen tisztában vagyok vele ,hogy a feleség ott van...

63 Ha a jelenlegi felesége is így állt volna hozzá, most nem lenne feleség. Mert gondolom ő is szerette azért ment hozzá. Vagy Te úgy kezdesz bele egy kapcsolatba hogy előtte tervezed a végét ,hogy biztos csalódni fogsz? Enis tartok dolgoktól de ilyen szinten azért nem vagyok félős.

2021. jan. 27. 13:53
 67/109 A kérdező kommentje:
65 Miért ha éppen 40 éves szingli lenne az nem b.szhatna át ? A csalódás veszélye mindig fennáll....
2021. jan. 27. 13:54
 68/109 anonim ***** válasza:
83%
De baszki miért akarsz szétrúgni egy házasságot? A szr úgyis szétmegy magától és akkor rárepülhetsz a pasasra. Így csak te fogsz rosszul kijönni belőle.
2021. jan. 27. 13:56
 69/109 anonim ***** válasza:
83%

Ez az ember már bizonyított, mert nem hűséges a jelenlegi feleségéhez (sem).

2021. jan. 27. 13:58
 70/109 anonim ***** válasza:
27%

Így van! (#67)

Ezért nem értem most min tipródsz? Vagy lepattanó lesz, vagy kosár és akkor boldog vagy!

Én drukkolok neked!

2021. jan. 27. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!