Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 48 éves férfi, nős, Társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

48 éves férfi, nős, Társkeresőn ismerkedik az ilyen úgysem fogja elhagyni a feleségét?

Figyelt kérdés

Ő maga mondta el nem titkolta, második házassága a jelenlegi, egy felnőtt fia van nem vele él.

Vonz de emiatt fenntartásaim vannak.31 vagyok a jelenlegi felesége is fiatalabb tőle 35 éves.

2021. jan. 27. 09:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/109 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak szórakozni akar picit..nem kell őt komolyan venni.
2021. jan. 27. 09:49
 2/109 anonim ***** válasza:
71%
Van penze, megteheti h 35 alatti noket szèdít.
2021. jan. 27. 09:51
 3/109 A kérdező kommentje:

1 Igen, ettől tartok én is.

2 Nem pénzes.

2021. jan. 27. 09:55
 4/109 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem hogy képes bármelyik nő komolyan venni egy olyan férfit aki kapcsolat mellett ismerkedik. Veled ugyanezt csinálná.
2021. jan. 27. 10:07
 5/109 anonim ***** válasza:
92%
látod, ezért nem kell ennyi idős pasival kezdeni, mert azok akik iylen fiatalabb nőkre buknak, mind felszínesek, külsőre mennek meg a szexre. ha oylan rendes, elfgadó ember lenne, akkor egy 40-45 éves nőt választott volna társnak, akivel egy életszakaszban vannak, akivel unokázhat stb.
2021. jan. 27. 10:07
 6/109 A kérdező kommentje:

4 Könnyű mondani ezt az agyam al én is tudom de ha egyszer ő vonz..

5 fiatalos ő is nem néz ki a korának megfelelően .

2021. jan. 27. 10:09
 7/109 anonim ***** válasza:
91%

Mi vonz benne? Nyilván egy szoknyavadász, aki az épp aktuális hobbipunci keresi, és nem a harmadik feleségét. Sose változik meg, az ilyen meg impotens vénemberként is udvarolni fog a lányoknak, miközben meggyőződése, hogy odavannak érte.

Pár dugáson kívül semmire ne számíts tőle, csak szívfájdalomra. Meg bűntudatra, ha fel tudod fogni, hogy mit teszel a családja ellen, önként és tudatosan. Persze ezt kevesen érzik, lerázzák a felelősséget.

Még csak 1 vagy. Biztos, hogy találsz jobbat. Viszont már 31 vagy. Nem érdemes eleve meddő szeretői viszonyra pazarolni az időt, ha te komoly kapcsolatot keresel.

2021. jan. 27. 10:12
 8/109 anonim ***** válasza:
89%
Dugj vele úgyis azt akarod, többre ne számíts. 41F
2021. jan. 27. 10:13
 9/109 anonim ***** válasza:
89%
csak akkor dugj vele ha testi vonzódáson kívül semmi más nem vonz benne, se a humora, se a személyisége stb, ha tudod érzeem nélkül csinálni, használni a férfiakat. ellenekző esetben csak beleszeretsz és morzsákért kuncsorgó szeretetku.rva leszel
2021. jan. 27. 10:15
 10/109 anonim ***** válasza:
73%
És ha ő vonz akkor köteles is vagy vele összejönni és aláfeküdni? Nem. Szépen el lehet dönteni hogy jól néz ki de nincs neked szükséged arra hogy melletted is nőzzön ezért lezárod az ismerkedést. De te valahol ezt akarod.
2021. jan. 27. 10:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!