Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
48 éves férfi, nős, Társkeresőn ismerkedik az ilyen úgysem fogja elhagyni a feleségét?
Ő maga mondta el nem titkolta, második házassága a jelenlegi, egy felnőtt fia van nem vele él.
Vonz de emiatt fenntartásaim vannak.31 vagyok a jelenlegi felesége is fiatalabb tőle 35 éves.
1 Igen, ettől tartok én is.
2 Nem pénzes.
4 Könnyű mondani ezt az agyam al én is tudom de ha egyszer ő vonz..
5 fiatalos ő is nem néz ki a korának megfelelően .
Mi vonz benne? Nyilván egy szoknyavadász, aki az épp aktuális hobbipunci keresi, és nem a harmadik feleségét. Sose változik meg, az ilyen meg impotens vénemberként is udvarolni fog a lányoknak, miközben meggyőződése, hogy odavannak érte.
Pár dugáson kívül semmire ne számíts tőle, csak szívfájdalomra. Meg bűntudatra, ha fel tudod fogni, hogy mit teszel a családja ellen, önként és tudatosan. Persze ezt kevesen érzik, lerázzák a felelősséget.
Még csak 1 vagy. Biztos, hogy találsz jobbat. Viszont már 31 vagy. Nem érdemes eleve meddő szeretői viszonyra pazarolni az időt, ha te komoly kapcsolatot keresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!