Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
48 éves férfi, nős, Társkeresőn ismerkedik az ilyen úgysem fogja elhagyni a feleségét?
Ő maga mondta el nem titkolta, második házassága a jelenlegi, egy felnőtt fia van nem vele él.
Vonz de emiatt fenntartásaim vannak.31 vagyok a jelenlegi felesége is fiatalabb tőle 35 éves.
31 48eves emberről van szó nem 70.
Javában aktív korú és dolgozik nem nyugdíjas korú bácsi !
Az életévek megnövekedése a lakosság körében pozitív társadalmi jelenségként értelmezhető, ugyanakkor fontos kérdéssé vált az is, hogy a megélt élettartamból várhatóan hány évet fogunk krónikus (tartósan fennálló) betegségtől mentesen eltölteni. Ezt nevezik az egészségben eltöltött életéveknek. Az Európai Unióban a születéskor várható, egészségben eltöltött életévek, azaz az aktivitás korlátozása nélkül leélt évek száma 2008 és 2010 között nők esetében 62,2, férfiak esetében 61 év volt.
Te nem látsz arra rá, hogy reggel nyögve kel, ropogó ízülettel, hogy mennyit csökkent az állóképessége, nem tudod, hogy egyre többször jár vizelni a prosztatája miatt, hogy csak a legpuhább wc-papirt tudja használni az aranyere miatt, hogy a fanszőre is ősz. Nem tudod, hogy 5 éve tart diétát a koleszterin szintje miatt, mire szed gyógyszert, és hány foga valódi. Nem tudod, hogy az epéje miatt nem ehet hagymát és paradicsomot, és egy üveg sörtől fáj a feje másnap.
Te csak azt látod, amit neked előad, amit megmutat.
Ezért se válik, mert a felesége ezeket elfogadta. Ezért kell neki a szerető, aki előtt ez titok, akinek még elő tudja adni a falu bikáját.
De látom, hogy mindegy mit írunk, szükséged van arra, hogy arcra ess és megtapasztald a saját bőrödön. Családod úgyse lesz, nem futsz ki az időből, úgy szép az élet, ha zajlik. Nős férfiak játékszere lehetsz 40, 50 évesen is.
36 Szerinted más hibátlan ? Másnak nem lehet krónikus betegség fiatalon is akár? És mondod h a felesége elfogadta ezeket a hibákat és elnézte ,nos a felesége pár evvel idősebb csak tőlem akkor ennyi erővel??
Nem ez számít akit szeretünk elfogadjuk a hibáit fiatalon is vagy idosebben is.
Nem direkt akartam így én sem, hogy Uh foglalt pasit akarok, de nagyon megszerettem. Épp elég kirakat kapcsolatot látok magam körül nem akarom elengedni azt az embert aki felé tényleges erzelmeim vannak.
Itt elment a dolog a kor irányába ami nekem nem volt téma sosem.
Nem ez a probléma hanem az amit irtam, hogy nős.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!