Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még manapság olyan ember (férfi és nő), aki a párja mellet nem flörtöl, ismerkedik társkeresőn, facebookon stb. , vagy akár élőben is?
Szeretem a párom,, vak nem vagyok, látom, ha egy férfi jóképű, de én a baratomat valasztottam, ha éreznék is késztetést flörtölésre, akkor sem tenném, hiszen fordított esetben nekem is rosszul esne.
23/N
Nekem nem szokásom, meg a páromnak se.
Sose értettem... Ha nem jó a párom, akkor minek vagyok vele? Ha meg jó, akkor minek akarnék mással ismerkedni?
én ilyen vagyok, de szerintem sokan vagyunk így
hát nekem elég nehéz lenne jobbat találni, mint a mostani barátnőm :)
elég szép, okos, aranyos lány aki nagyon szeret
max "hátránya" annyi lehet mással szemben, hogy ő még most kezdi az életet, más meg már X éve dolgozik és sok téren jártasabb, de én nem várok egy 20 évestől 30 év munka tapasztalatot :D
exeim messze nem voltak ilyen szinten külsőre-belsőre sem, mint ő, mégsem éreztem akkora hiányt, hogy legyen ennyire szép és okos barátnőm
én nem cserélném le a barátnőmet senkire, őt szeretem
szingliként sem flörtöltem nagyon, ismerkedés alatt okés, de úgy random nem, valahogy nem az én stílusom
Barátommal már 2 éve együtt vagyunk, és én nem szoktam mással flörtölni, ismerkedni.
Elég fiatal vagyok, 20 éves lány, de úgy érzem, örökké mellette tudnék maradni.
Szerintem ő sem cserélne le, mindig mondja, hogy milyen jó vagyok. És ő is épp jó nekem.
Annyi, hogy én még nem dolgoztam, csak diák munkát végeztem, most egyenlőre a tanulmányaimra koncentrálok. Talán ez picit zavaró lehet, mert ő már régen dolgozik, és szerintem nem tudja eldönteni, "dolgos" vagyok-e, de mire oda jutok, alig várom, hogy bizonyítsak.
Kérdés, mi számít flörtnek. Valakinek már az is, ha mosolyogva és lelkesen fogadok egy bókot meg elbeszélgetek ellenkező neművel. Na, ilyen "szinten" flörtölök, de ezt a határt nem lépem át. Nem incselkedem, nem mondok erősen félreérthető poénokat, nem érek hozzá a másikhoz.
Ismerkedni meg társkeresőn csetelni nem szoktam, nincs is igényem rá és a párommal szemben lenne megalázó. Nekem a párom a lehető legjobb... ha már úgy érzem, hogy nem, akkor szakítok előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!