Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még manapság olyan ember (férfi és nő), aki a párja mellet nem flörtöl, ismerkedik társkeresőn, facebookon stb. , vagy akár élőben is?
Én nem vagyok flörtölős, csak annyi interakcióba megyek bele férfiakkal, ami fordítva se zavarna a párom esetén. Mi idősebbek vagyunk, és annyi mindennel foglalkozunk, hogy ez nem igazán érdekli egyikünket se. Mármint egymással sokat kacérkodunk, de folyton ide oda megyünk, ezt csináljuk, azt csináljuk, túra stb, konkrétan elképzelni se tudom, hogy azzal foglalkozzak még, hogy idegen pasikat csábítgassak, mert nem érdekel, nem hiányzik. Szerintem a párom hasonlóan érez, persze 100%ig nem lehetek biztos benne, de eddig még nem okozott nekem csalódást, és az életünk elég színes magától is, nincs szükség "pótcselekvésekre" .
27N 35F
Ha szeretek valakit, akkor nem akarok mellette mást. Ha mégis ismerkedni szeretnék, akkor nem szeretem azt akivel vagyok. Akkor viszont nincs értelme a kapcsolatnak. Szóval én 14 év után sem szoktam flörtölgetni. Nyilván észreveszem ha valaki jól néz ki, kb 1 mp alatt átvillan az agyamon, hogy "azta!", de ennyiben is marad a dolog.
Ha más flörtölget velem, akkor azt meg villámgyorsan leállítom.
Egy flörtölgető típusú ember akkor sem fog erről leszokni, ha te vagy a mindene. Most neked ez vagy belefér egy kapcsolatba és képes vagy tudomásul venni, vagy nem, de akkor nincs értelme kapcsolatban lenni ilyennel, remélve, hogy megváltozik, mert nem fog.
Ismerek flörtölgető embereket, ha párjuk van, akkor is csinálják, én tudom, hogy ők ilyenek, de azt is látom, hogy ez nem mindenkinek fér bele, éppen ezért nekik jellemzően sok kapcsolatuk van/volt, mert bár az elején mindkét félnek jólesik a flört, csak aztán amelyik félnek ez csak a kapcsolathoz tartozik, és látja, hogy a másiknak nem, akkor jönnek a konfliktusok, aztán a szakítás, olyan 1-2 éven belül.
Persze hogy van. Nagyon is sok. :)
Csak azért mert sok szar példát hallani, azért az ellenkezőjére is van.
" mindenütt azt szajkózzák, hogy ne elégedj meg a középszerűvel, még a jóval sem, mert mindig van még jobb, és te azt egyébként is megérdemled? Mit gondoltok erről?"
Az ilyeneket tipikusan középszerűek mondogatnak. Komolyabb berkekben nem így gondolkodunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!