Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
48 éves férfi, nős, Társkeresőn ismerkedik az ilyen
úgysem fogja elhagyni a feleségét?
Figyelt kérdés
Ő maga mondta el nem titkolta, második házassága a jelenlegi, egy felnőtt fia van nem vele él.
Vonz de emiatt fenntartásaim vannak.31 vagyok a jelenlegi felesége is fiatalabb tőle 35 éves.
Igen, erre írtam, hogy neked most nagy szükséged van arra, hogy ezt az arcra esést megtapasztald. Nem veszed figyelembe azt se, hogy a férfi mit akar, mik az igényei, csak a saját önzésed visz előre.
Elválni úgyse tudsz helyette, az meg a te döntésed, ha a szeretői viszonyba belemész.
Lemaradni nem fogsz semmiről, ha nem akarsz családot. Szexre később is kapsz valakit. Főleg, ha ennyire nem vagy válogatós, hogy az se zavar, hogy foglalt vagy idős, csak jusson neked is belőle.
Sok sikert!
2021. jan. 27. 12:09
42/109 A kérdező kommentje:
41 Már leirtma de elismétlem, igen zavar hogy nős de mit tudok tenni? A kor csak egy szám, nem érdekelt sosem nem ettől lesz jo vagy rossz egy Kapcsolat vagy egy ember.
2021. jan. 27. 12:14
43/109 anonim válasza:
hát itt látszik meg, hogy azok a fiatal pipik, akik 20 évvel idősebb pasikkal vannak, nem a "jó fajtából" valók, hanem a selejt. gyereket, felelősséget, családaapítás nehézségeit nem vállaló szeretéhes, önbizalomhiányos kis hülyék, akik egy vén pasas kis törődésétől érzik magukat nőnek és hanyatt vágják magukat csak mert a férfi valamiben felajánlott a segítségét. Minimális kis törődésért cserébe vállnak mindetn szart, bujkálást, mások átverését, miközben hatalmas álmokat dédelgetnek. Buta vagy mint a tök és semmit sem tudsz az életről, de az idősebbek tanácsaira, de még a tudományos statisztikákra sem hallgatsz. Lehet hogy jókat fogtok dugni, de hogy sosem fog rád felnézni ez a pasi, az biztos. Egy férfinek minden korban az érett, önálló, talpraesett nő kell, aki nem másoktól érzi magát nőnek, hanem tudja magáról hogy nő és meg is éli azt. A magabiztos nőket szeretik, akik nem lábtörlők, akik tudják mit akarnak és nem félnek a férfinak feladatot adni vagy elvárást támasztani, akik nem állnak be szeretőnek egy kis szeretetért kuncsorogva, hanem van tartásuk és a legjobb partit akarják leakasztani, ami semmiképpen nem lehet egy korosodó csóró házas ember.
2021. jan. 27. 12:15
44/109 A kérdező kommentje:
43 Amiket irsz minden dologban hamis, több velem korú és jóképű férfi ismerkedett velem,kedvesek voltak nem volt semmi probléma, de én nem ezt néztem mert nem mozgattak meg bennem semmit. Kár erőltetni.
Meg ronda dolog csak rám ilyeneket mondania a felesége is csak pár evvel idősebb tőlem , de az nem baj mert ő feleség , neki papírja van erről?
Miért nehéz elhinni, hogy ő tetszik , önmaga miatt és vonz , szeretek vele lenni.
2021. jan. 27. 12:22
45/109 A kérdező kommentje:
43 Egyébként ha valaki tudatosan nem vállal gyereket az csak egy döntés, nem rosszabb attól mint bàrki más aki 4et szült. Ő azt szerette volna , én meg nem. Ennyi.
2021. jan. 27. 12:24
46/109 anonim válasza:
Ez nem őszinte ember, nem tudsz vele hosszabb távon tervezni. Ha összejöttök, téged is lecserél, vagy kihasznál. De a te döntésed, csak úgy gondoltam, figyelmeztetlek, hogy mi a valószínű kimenetele a dolognak.
2021. jan. 27. 12:28
47/109 anonim válasza:
ezek a ronda dolgok a feleségére is állnak. 35 évesen hozzáment ehhez a pasihoz, mert hitt neki, hitt a kis törődésében, az is ugyanoylan hülye volt mint te most, és látod mennyire néz fel rá a férje. semennyire nem tiszteli, semennyire nem szereti, jó volt a teste míg újdonság volt, most már csak gondozónő szerepre tartja...egy lábtörlő és te is az vagy.
2021. jan. 27. 12:29
48/109 A kérdező kommentje:
46 ennyi erővel aki elvált az már kuka ? Mert ő is el fog válni Nah és itt a gond,hogy ez lehet, hogy csak szöveg ....lehet, hogy tényleg el akar.
Nemtudom. Az eszem tudja nem lenne szabad belekeveredni, de egyszerűen senki más nem érdekel és nem fogadtam cölibàtust.
2021. jan. 27. 12:31
49/109 A kérdező kommentje:
47 Már írtam aktív dolgozó férfiról van szó , nem egy magatehetetlen bàcsika. Nem gondozónő a felesége sem, mivel nem szorul gondozásra.
48!!!! Éves nem 70 éves nyugdíjas.
2021. jan. 27. 12:33
50/109 anonim válasza:
Ő kettős játékot játszik. Ha már elvált volna, az teljesen más helyzet. De te döntesz, és te fogod viselni a következményeket is (bármilyenek is legyenek).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!