Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
48 éves férfi, nős, Társkeresőn ismerkedik az ilyen úgysem fogja elhagyni a feleségét?
Ő maga mondta el nem titkolta, második házassága a jelenlegi, egy felnőtt fia van nem vele él.
Vonz de emiatt fenntartásaim vannak.31 vagyok a jelenlegi felesége is fiatalabb tőle 35 éves.
Persze találkoztunk néhányszor, most a Covid miatt főleg sétáltunk és kocsikáztunk. Magamhoz nem szerettem volna felhívni még.
Azt mondta szeretne elválni de ... oké akkor miért teszi azt ? Vagy várja aki miatt elvàlhat? Nem szeret egyedül lenni azt mondta...
jó, akkor azt mondta neked hogy elválna ha lenne valaki akivel jobban összeillik. Tegyük fel nem hazudik!(pedig igen, de tegyük fel nem:-))
Akkor már csak az a kérdés, hogy tőled mit akar. Mit mondtál neki te? hogy mit keresel te? Volt már csók? Bevallottad már neki hogy tetszik neked?
Mivel már benedvesedtél rá, így teljesen mindegy mit írnak itt neked. Elválik vagy sem, ezt nem lehet innen megmondani. A tapasztalat azt mutatja, hogy többségében csak alkalmi szórakozást keresnek a nős faszik. Amelyik meg mégis elválik, az idővel a következő házasságában is félre megy. Egyszerűen ilyen a természete. Nem éri be élete végéig egy nővel. Amíg feláll neki, addig máshol is használni fogja a szerszámot. Utána meg a nyelvét, ha valaki szétteszi neki, és beéri ennyivel.
Egy dolog a lényeg, hogy mered vállalni a döntésed következményeit felemelt fejjel (tehát nem rinyálsz bármi is lesz), vagy sem.
53 Nem kell gunyorosan rosszat feltételezni, én is tetszem neki úgy vettem észre. Persze volt csók nem óvodások vagyunk.
De ettől több nem történt én bizonytalan vagyok.
Ismeretségi körben több olyat is tudok aki megismerkedett valakivel majd elvált, és azóta vele van. Nem lehetetlen a dolog. De azért tartok tőle belebonyolódni.
Meg kicsit hülyeség ez, nYilvan minden pasi azt mondja amivel a nőknek imponál , nem fogja azt mondani :nagyon megtetszettél de eszembe sincs elválni.
Ezt fogja mondani az utánad következőnek is. Csak szólok.
56 És azzal mi a helyzet akkor a jelenlegi miatt is elvált az előzőtől?? Akkor ?!! Nem csak mondta hiszen tényleg a felesége lett.
Előfordulhat ilyen, többről is tudok és nem is mindig a férfi talált mást volt ahol a nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!