Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 48 éves férfi, nős, Társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

48 éves férfi, nős, Társkeresőn ismerkedik az ilyen úgysem fogja elhagyni a feleségét?

Figyelt kérdés

Ő maga mondta el nem titkolta, második házassága a jelenlegi, egy felnőtt fia van nem vele él.

Vonz de emiatt fenntartásaim vannak.31 vagyok a jelenlegi felesége is fiatalabb tőle 35 éves.

2021. jan. 27. 09:46
 51/109 anonim ***** válasza:
100%
Csak pár kérdés kérdező. Találkoztatok már élőben, mert azt írtad hogy társkeresőn van fent a pasi. hányszor és milyen helyzetben taliztatok, ? Konkrétan mit mondott a pasi, miért van fenn a társkeresőn házasként? Mit mondott neked hogy mi a célja ott? szexkapcsolatot keres vagy megromlott a házassága ezért új kapcsolatot keres? ez segítene mindenkinek tisztábban látni..
2021. jan. 27. 12:40
 52/109 A kérdező kommentje:

Persze találkoztunk néhányszor, most a Covid miatt főleg sétáltunk és kocsikáztunk. Magamhoz nem szerettem volna felhívni még.

Azt mondta szeretne elválni de ... oké akkor miért teszi azt ? Vagy várja aki miatt elvàlhat? Nem szeret egyedül lenni azt mondta...

2021. jan. 27. 12:42
 53/109 anonim ***** válasza:
86%

jó, akkor azt mondta neked hogy elválna ha lenne valaki akivel jobban összeillik. Tegyük fel nem hazudik!(pedig igen, de tegyük fel nem:-))

Akkor már csak az a kérdés, hogy tőled mit akar. Mit mondtál neki te? hogy mit keresel te? Volt már csók? Bevallottad már neki hogy tetszik neked?

2021. jan. 27. 12:46
 54/109 anonim ***** válasza:
100%

Mivel már benedvesedtél rá, így teljesen mindegy mit írnak itt neked. Elválik vagy sem, ezt nem lehet innen megmondani. A tapasztalat azt mutatja, hogy többségében csak alkalmi szórakozást keresnek a nős faszik. Amelyik meg mégis elválik, az idővel a következő házasságában is félre megy. Egyszerűen ilyen a természete. Nem éri be élete végéig egy nővel. Amíg feláll neki, addig máshol is használni fogja a szerszámot. Utána meg a nyelvét, ha valaki szétteszi neki, és beéri ennyivel.

Egy dolog a lényeg, hogy mered vállalni a döntésed következményeit felemelt fejjel (tehát nem rinyálsz bármi is lesz), vagy sem.

2021. jan. 27. 12:55
 55/109 A kérdező kommentje:

53 Nem kell gunyorosan rosszat feltételezni, én is tetszem neki úgy vettem észre. Persze volt csók nem óvodások vagyunk.

De ettől több nem történt én bizonytalan vagyok.

Ismeretségi körben több olyat is tudok aki megismerkedett valakivel majd elvált, és azóta vele van. Nem lehetetlen a dolog. De azért tartok tőle belebonyolódni.

Meg kicsit hülyeség ez, nYilvan minden pasi azt mondja amivel a nőknek imponál , nem fogja azt mondani :nagyon megtetszettél de eszembe sincs elválni.

2021. jan. 27. 12:57
 56/109 anonim ***** válasza:
83%

Ezt fogja mondani az utánad következőnek is. Csak szólok.

2021. jan. 27. 12:58
 57/109 A kérdező kommentje:

56 És azzal mi a helyzet akkor a jelenlegi miatt is elvált az előzőtől?? Akkor ?!! Nem csak mondta hiszen tényleg a felesége lett.

Előfordulhat ilyen, többről is tudok és nem is mindig a férfi talált mást volt ahol a nő.

2021. jan. 27. 13:05
 58/109 anonim ***** válasza:
100%
Jelenleg második házasságában él, de már abból is kacsintgatna kifelé. Hát, bemutatta a bizonyítványát. Az ilyen alak komolytalan. Ha össze is jössz vele, netalán te leszel a harmadik feleség, várj csak pár évet és hoppon maradsz te is, mint az első két asszony.
2021. jan. 27. 13:05
 59/109 A kérdező kommentje:
58 ennyi idősen már mindenkinek több kapcsolata volt , ma már ritka hogy valaki az első szerelmével éli le az életét. A két feleség úgy írod mintha annyira rengeteg lenne , kollégámnak több élettársi kapcsolata volt csak mert arról nincs papír, akkor ő meg már 40 évesen lenne 5ször elváltnak nevezve ?
2021. jan. 27. 13:09
 60/109 anonim ***** válasza:
100%
hát ha volt csók, tetszetek egymásnak, akkor miért nem fekszel le vele? lehet hogy csak pár alkalmat akar, aztán hirtelen elkezd ghostingolni, vgy egyre kevesebbet chatel, ki tudja. ha komolyabban gondolja, akkor lehet gyakrabban összejár veled, aztán borít. ha egy év alatt sem tud dönteni, akkor ideje kilépni a dologból részedről. Feküdj le vele most, aztán nézd meg hogy viselkedik. csak sétálni meg szexelni akar veled vagy programokra is elvisz majd a nyáron, továbbra is chatelget veled vagy csak akkor keres majd ha szexet akar és néha bedob egy kis tűzben tartó dumát a köztes időben? egx év leforgása alatt kiderül hova fut ki ez a dolog, annyit rászánhatsz ha már ennyire vonzódsz. De a korod miatt nem ajánlom, hogy várj egy évnél tovább rá. utána muszáj kiverned a fejedből, mert addig nem tudsz koncentráni másra és nem veszed észre a jó pasikat. én is voltam úgy hogy több jó pasit is elszalasztottam, míg más után sirtam, de ez mindig pár év távlatából látszik igazán ki volt a jó.
2021. jan. 27. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!