Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan 30-as férfi miért ismerkedik társkereső oldalakon, aki: 1. hangsúlyozza, hogy ő otthon jól érzi magát,2. sok női ismerőse van, akikkel rendszeresen járnak kirándulni?
1.-együtt lakik a szüleivel vidéken.
2.-a női társaságból legalább kettő jó barátságot ápol a férfi exével.
Pár hete beszélgetünk, ő írt nekem ismerkedés céljából, nem lakunk messze egymástól. Ha ilyen jól érzi magát a jelenlegi környezetében, nem tudom hogyan jövök én a képbe nála, hiszen komoly kapcsolatot keresek, s ezt mondtam neki.
Köszönöm a válaszokat.
Ez az a típus, aki komoly kapcsolatot hazudik, egész addig, amíg reméli, hogy párszor megdughat. Aztán hirtelen lelép.
Teljesen felesleges rá időt pazarolni.
Attól még lehet, valahol komoly kapcsolatot keresne, vagy legalábbis megpróbálná, csak kicsit nehezen elképzelhető, hogy tudná kivitelezni.
Amúgy rengeteg ugyanilyen van nőből is, ha meg visszakérdezek, miért van itt, akkor: mi közöm hozzá, és letilt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!