Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
48 éves férfi, nős, Társkeresőn ismerkedik az ilyen úgysem fogja elhagyni a feleségét?
Ő maga mondta el nem titkolta, második házassága a jelenlegi, egy felnőtt fia van nem vele él.
Vonz de emiatt fenntartásaim vannak.31 vagyok a jelenlegi felesége is fiatalabb tőle 35 éves.
68 Ahol már alig beszélnek , velem meg naphosszat és ő is vonzódik hozzàm azon már nincs mit szétrúgni .Aki nem akarna ismerkedni fel se regisztrál egy ilyen oldalra....
70 Köszi, nem szokasom foglalt pasikkal kezdeni hiába nem szereti már és én kellek neki.
Ezért vannak ilyen össze vissza gondolataim.
De ha nem kezdesz vele akkor, hogy akarsz összejönni vele? 🤔
Te már magadnak is ellentmondasz! 😅
Na mindegy, bármit kutyulsz ki belőle a te életed! Sok boldogságot!
72 Az eszem tudja , nem direkt kerestem olyan férfit aki házas de ugye az érzéseim a gondolataim mást mondanak.
73 Nem szoktam kérdezni a nőről, csak amit elmond róla.
74 Most komolyan ha nem is velem lesz együtt mert bárhogy alakulhat de egy 48 éves miért lenne impotens? Te is úgy írod ezt róla mint ha egy 70 éves nyugdíjas bácsi lenne. Mindkét házassága évekig tartott mielőtt tönkrement.
Nem a jelenlegi 48 éves koráról írtam, hanem pár évvel későbbről. Ott azért már nagyobb esélye van az àllandó fél 6-nak nàla.
#78: eddig azt hajtogattad, hogy mások átvertek, hát ez mi, ha nem ugyanaz?
Buta vagy, majd megbánod. Nincs más mit hozzáfűzni.
Te is rákérdezhettél volna és még a randi előtt, de ezek szerint nem érdekelt annyira, mint amennyire itt filózol rajta.
Mihez volt késő? A kiszálláshoz sosincs késő. Max. ha nem akartàl, de akkor meg nem kell ennyit emlegetni, hogy te nem így akartad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!