Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 48 éves férfi, nős, Társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

48 éves férfi, nős, Társkeresőn ismerkedik az ilyen úgysem fogja elhagyni a feleségét?

Figyelt kérdés

Ő maga mondta el nem titkolta, második házassága a jelenlegi, egy felnőtt fia van nem vele él.

Vonz de emiatt fenntartásaim vannak.31 vagyok a jelenlegi felesége is fiatalabb tőle 35 éves.

2021. jan. 27. 09:46
 71/109 A kérdező kommentje:

68 Ahol már alig beszélnek , velem meg naphosszat és ő is vonzódik hozzàm azon már nincs mit szétrúgni .Aki nem akarna ismerkedni fel se regisztrál egy ilyen oldalra....

70 Köszi, nem szokasom foglalt pasikkal kezdeni hiába nem szereti már és én kellek neki.

Ezért vannak ilyen össze vissza gondolataim.

2021. jan. 27. 14:06
 72/109 anonim ***** válasza:
86%

De ha nem kezdesz vele akkor, hogy akarsz összejönni vele? 🤔

Te már magadnak is ellentmondasz! 😅

Na mindegy, bármit kutyulsz ki belőle a te életed! Sok boldogságot!

2021. jan. 27. 14:14
 73/109 anonim ***** válasza:
100%
kérdező, ha a felesége melett feltűnés nélkül jön megy egész napra is akár anélkül hogy be kellene számolnia, ugye ezt a szabadságot te is megadod majd neki? Nem lenne szép, ha te elszámoltatnád, ha egésznap oda van egy napra és még a telót sem veszi fel, majd mosolyogva hazaesik este 11-kor. Amúgy meg nagyon nem lehet jó pasi, ha már a 34 éves asszonyka ennyire leszarja a férjét. Talán rájött, hogy mégse aranybánya ez a pasi és most már kavar valami 38 éves fazsival a munkahelyén. Én is azt mondom, csak szivességet teszel a nőnek, aki még mindig fiatal, hogy találjon valami jobbat.
2021. jan. 27. 14:27
 74/109 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy mennyit töprengsz rajta, jól sehogysem fogsz járni vele . Vagy 1-2 kör lesz belőle, vagy akár újabb házasság. Aztán vagy félreba.szik melletted is, ha még bírja a fa.sza, vagy nem(itt már esélyes lesz az impotencia). A következményeket ígyis úgyis te fogod egyedül vállalni. Ő meg csak él mint a kakas a szemétdombon. Megvezethető tyúkokat úgyis fog mindig találni, tehát neki nincs különösebb tétje a dolognak.
2021. jan. 27. 14:29
 75/109 A kérdező kommentje:

72 Az eszem tudja , nem direkt kerestem olyan férfit aki házas de ugye az érzéseim a gondolataim mást mondanak.

73 Nem szoktam kérdezni a nőről, csak amit elmond róla.

74 Most komolyan ha nem is velem lesz együtt mert bárhogy alakulhat de egy 48 éves miért lenne impotens? Te is úgy írod ezt róla mint ha egy 70 éves nyugdíjas bácsi lenne. Mindkét házassága évekig tartott mielőtt tönkrement.

2021. jan. 27. 14:44
 76/109 anonim ***** válasza:
83%

Nem a jelenlegi 48 éves koráról írtam, hanem pár évvel későbbről. Ott azért már nagyobb esélye van az àllandó fél 6-nak nàla.

2021. jan. 27. 14:49
 77/109 anonim ***** válasza:
83%
Annyira bírom ezt a nem direkt kerestem házas pasit c. mentegetőzést. Elhiszem, hogy nem, de akkor talán nem kéne leállni vele enyelegni. Mégis leálltál te is vele, ahelyett, hogy határozottan elküldted volna a pcsába.
2021. jan. 27. 14:55
 78/109 A kérdező kommentje:
77 Nem tábla volt a nyakában, hogy házas vagyok. Nem tudtam, ő mondta el a többedik randi alkalmával. Akkor meg már késő volt.
2021. jan. 27. 14:57
 79/109 anonim ***** válasza:
88%

#78: eddig azt hajtogattad, hogy mások átvertek, hát ez mi, ha nem ugyanaz?

Buta vagy, majd megbánod. Nincs más mit hozzáfűzni.

2021. jan. 27. 15:00
 80/109 anonim ***** válasza:
79%

Te is rákérdezhettél volna és még a randi előtt, de ezek szerint nem érdekelt annyira, mint amennyire itt filózol rajta.

Mihez volt késő? A kiszálláshoz sosincs késő. Max. ha nem akartàl, de akkor meg nem kell ennyit emlegetni, hogy te nem így akartad.

2021. jan. 27. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!