Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 48 éves férfi, nős, Társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

48 éves férfi, nős, Társkeresőn ismerkedik az ilyen úgysem fogja elhagyni a feleségét?

Figyelt kérdés

Ő maga mondta el nem titkolta, második házassága a jelenlegi, egy felnőtt fia van nem vele él.

Vonz de emiatt fenntartásaim vannak.31 vagyok a jelenlegi felesége is fiatalabb tőle 35 éves.

2021. jan. 27. 09:46
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/109 A kérdező kommentje:

99 Nem kamionsofőr, más jellegű sofőri munka, de egyébként sem a szakmája alapján kellene valakit megítélni.

Rosszindulat túlteng.

2021. jan. 27. 22:14
 102/109 anonim ***** válasza:
79%

Ki írta, hogy kamionsofőr? Senki.

Mobil, nem kell elszámolni az idejével, nem feltűnő, ha jön-megy, és sok emberrel találkozik. Mind ki is használja, és 99% csalja a feleségét. Busz, taxi, dhl, posta, kamion, oktató, nincs semmi különbség. Mind ezt csinálja. Ez olyan evidens, mint hogy az összes kamion- és buszsofőrnek dízelautója van. Pont azért. 😉

De ez neked kvázi jó hír, mert biztos, hogy fogtok szexelni. A többi meg téged se érdekel, nem hogy engem.

2021. jan. 28. 00:20
 103/109 A kérdező kommentje:

102 Ez nagyon nem igaz, hogy nem kell elszámolnia az idejével, alkalmazott nem vállalkozó.Csaladtagom is dolgozik ennél a cégnél csak más telephelyen.

És ha nem róla lenne szó akkor sem kellene valakit megítélni a szakmája alapján ,én sem írom azt hogy minden rendőr ilyen vagy olyan ( csak példa, Bocsi a rendőröktől) mert túlzó általánosítás lenne.

2021. jan. 28. 09:10
 104/109 anonim ***** válasza:
79%

Tehát azt állítod, hogy ő hűséges?

😂😂😂😂

Kérlek, indokold!

2021. jan. 28. 09:13
 105/109 A kérdező kommentje:

Szórakozz mással.

Ha a kapcsolata tonkrement nem működik vele maradjon akkoris? Elválni ha úgy dönt , akkorsem 2 perces dolog. Meg őszintén szamos papiros kapcsolatot tudok ami jaj dejo mert férjem de valóságban n szeretik már egymást. Akkor az miért lenne jobb vagy több. Nem ezen fog múlni.

2021. jan. 28. 09:16
 106/109 A kérdező kommentje:
Nem szeretik már egymást. Kimaradt.
2021. jan. 28. 09:17
 107/109 anonim ***** válasza:
79%

Nem szereti, minden xar, ÉS még mindig házasok. Aha, persze. Mi tartja őket össze? Ha jól értem, nincs gyerek, nincs vagyon.

Azt írod, hogy szépen kivárta, amíg belezúgsz, és utána adta le, hogy amúgy nős. Akkor, amikor ezt a tényt is inkább elfogadod, csak ne szakítson veled. Nagy játékos a pali. Rutinos. Elvégre nem te vagy az első szeretője.

Ne aggódj, azt is évekig be fogod neki nyelni, hogy persze, válófélben van, csak most ezért, aztán azért nem tud lépni.

Azt írod, hogy csak papíron házas. Hát nem: amíg együtt alszanak minden este, amíg együtt eszik a vasárnapi ebédet, amíg minden ünnepnapot vele tölt, addig házasok.

Válófélben akkor lesz, ha ott áll a küszöbödön egy bőrönddel, hogy elhagyta a feleségét. Onnantól valóban csak papíron házas, és minden más csak papírmunka.

De te nagyon buta vagy, neked azt is be tudja adni, hogy azért kicsi és puha, hogy ne fájjon.

2021. jan. 28. 09:31
 108/109 A kérdező kommentje:

107

Az érzelmek nem ettől függnek irtam is, rengeteg olyat tudok ahol papír van, érzelmek nincsenek. Ez így nem ér semmit sokra megy a papírral ha másra gondol és másra vágyik attól nem lesz boldog.

3. Találkozón mondta el, ekkor még semmi az èg világon nem történt közöttünk. Én sem teregettem ki az életem minden részletét neki elsőre.

Az én küszöbömön nem állna, nem szorul rá, van saját lakása.

2021. jan. 28. 09:38
 109/109 A kérdező kommentje:
Az lemaradt, közös gyerek nincs, de azt ,hogy közös vagyon van e fogalmam sincs.Neki van egy saját lakása, azt tudom.
2021. jan. 28. 09:39
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!