Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
48 éves férfi, nős, Társkeresőn ismerkedik az ilyen úgysem fogja elhagyni a feleségét?
Ő maga mondta el nem titkolta, második házassága a jelenlegi, egy felnőtt fia van nem vele él.
Vonz de emiatt fenntartásaim vannak.31 vagyok a jelenlegi felesége is fiatalabb tőle 35 éves.
89 Ennyi erővel a mostani feleségét se vette volna el ...de miatta is elvált.Persze ez nem jelenti azt,hogy miattam is el fog de nem lehet tudni.
Két kapcsolaf vagy éppen papírozott kapcsolat ennyi idosen akkorsem sok. 25 éves lányoknak több volt .
Érnek majd még téged keményebb meglepetések, hogy mit is keresnek valójában az emberek társkeresőkön. 🤭Nagyon naiv kislány vagy még. Csak a neve társkereső, de már inkább csak szexpartnereket keresnek, főleg a nős fazonok.
A kérdés, hogy nős-e, nem egyenlő a személyi elkérésével Úgyhogy ja, mikor már magába bolondított, bevallotta. Micsoda "férfi". Mindjárt elsírom magam, annyira megható.
92 Gúnyolódj mással, nagyon rosszindulatú ember vagy.Szükségtelen gúnyolódni, nyilván van aki csak szexet keres, de aki olyan nyilván nem kötelező sem visszaírni, sem találkozni.
Nem igazoltattam le és ma sem tenném. Nincs értelme. A kollegám is akit említettem ál Facebookrol nőzik... az ő dolga.
93 Ha mindenki így állna hozzá igen sok lenne a szingli. Ha a jelenlegi felesége is így állt volna hozzá, most nem lenne ott , ahol.
Én sem mondom, hogy ebből tuti komoly lesz, de megvan a lehetőség rá. Főleg mert már előtte is akart válni.
96 Nyilván nem ennyi volt csak, de mindkét házasság több évig tartott/tart. Nem az,hogy volt 8-10 élettársa meg kalandok is.
Egyenlőre nem tart ott a dolog, én sem töröltem magam de már nem ismerkedem mással, meglátjuk hogy alakul.
Meg erősen szappanopera szagú aki egy milliárdos vállalkozó alfahímet képzel el, akinek rajtam kívül 30 nője van, mert egy 48 éves de fiatalos külsejű és stílusú sofőr az illető. Egy átlagember.
Sofőr?
😂😂😂😂
Nincs több kérdésem. Majd rájössz, miért áll a ku.rva mindig a parkolóban.
😂😂😂😂
Ne aggódj, kis szerencsével téged fog csalni évekig, miközben hazavárod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!