Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
48 éves férfi, nős, Társkeresőn ismerkedik az ilyen úgysem fogja elhagyni a feleségét?
Ő maga mondta el nem titkolta, második házassága a jelenlegi, egy felnőtt fia van nem vele él.
Vonz de emiatt fenntartásaim vannak.31 vagyok a jelenlegi felesége is fiatalabb tőle 35 éves.
Nem ezt akarom, de én se vagyok fából. Fiatal nőként nyilván nem szeretnék egyedül lenni vagy olyan pasival aki nem is vonz semmilyen értelemben.
Aki vonz az meg pont ő.
Nem értelek. Ha első füttyre felrúgja a házasságát, akkor neked jó lenne egy ilyen alak? Erre izgulsz, hogy megbízhatatlan, hűtlen öregember játékszere lehetsz, és naponta küzdhetsz, hogy a következő punci el ne vigye mellőled?
Beteg vagy.
"Aki vonz az meg pont ő."
Ez úgy hangzik mintha lenne kb 10 férfi az országban és ő lenne az egyetlen választás.
Az is érdekes, hogy fiatal nőként miért egy nyugdíj fele közelítő, hűtlen férfi az ideálod.
30 éves korodra jó lenne, ha már nem tiniként viselkednél. Vonz, na és akkor mi van? Szépen megszakítasz vele minden kapcsolatot és 1-2 hónap múlva már nem fog érdekelni.
Nem aggaszt a kor? Pedig kéne. Pár év múlva majd megjön a kedved gyerekvállaláshoz, ő ebben nem lesz partner.
Feleségét természetesen nem hagyja el érted. Ez alap.
Folytathatod még ezt a vacakolást, de csak te fogsz sérülni a végén.
Téged nem az aggaszt, hogy nős, hanem hogy nem akar érted elválni. Nem a férfi az izgalmas, hanem a versenyhelyzet, hogy egy másik nőtől kell elvenni. De veszted csatába már nem mersz belevágni, túl sokat sérült az egód. Most csak úgy leszel szerető, ha biztosra tudod venni, hogy le tudod gyúrni a másik nőt.
Ezért írtad, hogy 35 éves a felesége. Azt hiszed, hogy könnyebb dolgod lenne, ha egy vele egyidős, 45+ feleséggel kell versengened, és akkor eleve helyzeti előnyben vagy a -15 éveddel.
17 Nem tervezek gyereket így ez a része nem érint. A saját korosztályomban többen átvágták nem a koron múlik ez szerintem.
És ne legyünk álszentek vonzódás nélkül semmi értelme !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!