Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Veletek átlagos, csúnyább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Veletek átlagos, csúnyább vagy helyesebb, jóképű férfiak voltak inkább szemetek ismerkedés vagy párkapcsolat során?

Figyelt kérdés

NŐK válaszaira vagyok kíváncsi.

Vesztek észre bármilyen összefüggést a külsővel?

2020. aug. 30. 12:47
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/133 anonim ***** válasza:
0%

"Ha pedig, önként sok nő akarta, akkor, szerinted nem jó pasi?"

Nem, én úgy gondolom, az hosszú idő alatt derül ki, hogy valaki jó pasi-e.

De te ismered, tudod, hogy átver másokat és úgy nevezted jó pasinak, nem azt mondtad, hogy sok nő mondta neked, hogy jó pasi.

Ez nem jó pasi, hanem szép pasi.

Nem érdekel, mások hogyan játszanak a szavakkal. Ez egy szép és rossz pasi szerinted.

2020. aug. 31. 01:36
 72/133 anonim ***** válasza:
29%

#71: Fent vagy a csúcson az erkölcseiddel. Gratulálok!

Ettől függetlenül, továbbra is egy jó pasiról van szó, maximum a saját fényezésed miatt nem érdekel egy adott fogalom jelentése.

2020. aug. 31. 01:38
 73/133 A kérdező kommentje:
És a mi tapasztalatainkat illetően miért releváns, hogy neked van egy ilyen ismerősöd? :)
2020. aug. 31. 01:44
 74/133 anonim ***** válasza:
0%

#73: Leírtam egy példát és nekem ugrottatok. Na, vajon miért releváns?

Amúgy a privátokat ne erőltesd.

2020. aug. 31. 02:06
 75/133 anonim ***** válasza:
91%
Én elhiszem a sztorit, semmi bajom vele, a helytelen nyelvhasználaton akadtam ki.
2020. aug. 31. 02:09
 76/133 anonim ***** válasza:
31%
#75: Továbbra sem történt helytelen nyelvhasználat attól, hogy te egy fogalmat a saját véleményed szerint értelmezel és nem a többség által elfogadott jelentése alapján.
2020. aug. 31. 02:11
 77/133 A kérdező kommentje:

Mert nem tudsz értelmesen beszélgetni privátban? Gerinctelen egy ember lehetsz, már bocs. Csak a nyilvános ugatás megy?

Nem a történet miatt ugrott neked semmi, hanem, hogy el akarod hitelteleníteni a mi tapasztalatainkat úgy, hogy nem tudsz semmit. A történeteddel semmi bajom, ugyanúgy igaz lehet, ahogy az enyémek is.

2020. aug. 31. 02:23
 78/133 anonim ***** válasza:
0%

#77: Szóval, ha nem válaszolok a privát zaklatásodra, mert nem akarom ott is a hisztid olvasni, akkor gerinctelen ember vagyok? Azosztigen'.

Szívesen beszélgetnék veled értelmesen privátban, ha hajlandó lennél rá. De, nem vagy.

A tapasztalatok többsége elég egyoldalú volt, én árnyaltam a képet.

2020. aug. 31. 02:31
 79/133 A kérdező kommentje:

Az zaklatás, hogy kíváncsi vagyok, hogy mégis mivel tudnád megpróbálni elhitelteleníteni a tapasztalataimat? Mi a hiszti azon, hogy leírom, hogy csúnya volt, aki bántott? :D

Még egyszer írom, nem a történettel van gond, elhiszem, hogy van ilyen ismerősöd. Hanem azzal, hogy arra célozgattál, hogy amiket mi írunk, nem igazak.

2020. aug. 31. 02:50
 80/133 anonim ***** válasza:
100%

77#

Hagyd!

Leírtuk legalább 40en,hogy személyes tapasztaltunk az,hogy a nem jó külsejű(hogy ne sértsek meg senkit a ronda szóval)pasikkal hogy jártunk.Tele vannak komplexusokkal,frusztrációval,és rajtunk tültötték ki a kisebbségi érzéseiket,ki így,ki úgy.

Nem kell elfogadnia ,mert nem érdekel,hogy elfogadja.Az én véleményemet akkor, a szakítás után is össze tudtam szedni ezzel kapcsolatban,ami mostanra sem változott meg.

Az a 3hónap elég volt,hogy megfogalmazódjon bennem,soha többet nem adok esélyt,és meg sem próbálom elnézni azt,ami nem tetszik,csak azért,hogy bizonygassam a belső tulajdonságok elsődlegességét.És nem szeretnék lelkeket pátyolgatni,sem önbizalmat növelni másoknak,és lenyelni mindenféle negatív megjegyzést,zsarnokoskodást.

A 3hónapig tartott a kedves,úriember,rendes srác stílus,utánna meg jött a mindenkit lenéző,semmi sem elég jó,én sem stílus.

Köszönöm ,nem kérek az ilyen színészkedésekből többé!!

38#voltam

2020. aug. 31. 07:12
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!