Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Veletek átlagos, csúnyább vagy helyesebb, jóképű férfiak voltak inkább szemetek ismerkedés vagy párkapcsolat során?
NŐK válaszaira vagyok kíváncsi.
Vesztek észre bármilyen összefüggést a külsővel?
Nem olvastam az utolsó hozzászólásokat.
Azt még hozzátenném, hogy ugyan velem is a csúnya pasik voltak 99%ban szemetek, de mind engem állított be annak, magát meg ártatlannak. Az egy darab helyes hapsi elismerte, hogy megcsalt. A csúnyák tagadták, hogy valóban gúnyolnának,(mert mindenki csinálta, miért engem hibáztatsz, az nem is gúnyolás, igazából bók, túl komolyan veszed), mindennek elhordtak, amikor a második emberrel feküdtem le, nem feküdtem le valakivel, elvesztettem a szüzességem(kva, szuzkva, erkölcstelen, érzelemmentes rianc), amikor nem szerettem viszont őket, akkor fenyegettek, szidtak, lehordtak, rossznak állítottak be.. amikor szakítani akartam szemétkedtek, zsaroltak, zaklattak, mindennek elhordtak idegeneknek, amikor összejöttünk is az én hibám volt, hogy nem korábban, féltékenyek voltak, és az összes figyelmem kellett nekik. Helyes pasival könnyű volt szakítani, összejönni mindig.
76: Attól, hogy a környezetedben a többség tévesen használ egy szót, attól még nem változik meg a szónak a valódi jelentése.
A többség suk-süköl és 1 sz-szel írja, hogy játssza, attól az még helytelen.
elhiszem, hogy a maffiában az a jó, aki átver másokat, de ez egy deviáns kisebbség, akármennyire is többségnek akarod elhitetni.
Magyarul a JÓ nem ezt jelenti.
De sok itt a magyarul beszélő izraeli állampolgár (röviden maffiózó), aki nem ÉRT magyarul és nem gondolkodik magyarul, és próbálja okítani a magyarokat a magyar nyelvről...
Volt nekem is rossz élményem jóképű pasival is, mondjuk az nem volt teljesen egyértelmű, hogy szexre használt volna, de azért az igen, hogy nem tervezett azonnal feleségül venni, de egyszerűen összeférhetetlenség miatt vége lett nagyon hamar a kapcsolatnak, teljesen közös megegyezéssel. Összességében rossz élmény volt, és nagyon gáz pasi. Viszont nem szapulta a külsőmet, nem próbált soviniszta szövegekkel csicskítani, nem beszélt úgy, mintha a kutyája lennék. Gyors, fájdalommentes kapcsolat volt még akkor is, ha esetleg legbelül igazából az elejétől fogva csak szexet akart, akkor is. Inkább dugjon meg egy jó pasi, aztán váljanak el útjaink, minthogy szerelmet ígérve mapipuláljon egy csúnya, frusztrált, lelki sérült gyerek, aki aztán nekiáll bántalmazni.
Más jóképű pasi is volt (de azért nem az a kigyúrt magazinfiú típus), aki szórakozott velem, szociopátiába hajlóan önző volt, de vele meg nem volt szex, mert kihátrált, amikor lehetett volna. De ez is semmi egy mézesmázosan induló bántalmazó kapcsolathoz képest. Nem tehetek róla, nekem ezek a tapasztalataim. De ettől még nem hiszem azt, hogy jóképű férfi nem bántalmazhat szerelmet hazudva, és azt sem, hogy nem létezik kapcsolatra alkalmas, normális srác, aki csúnya.
Két kérdés:
1. Mit mondjak, ha egyszerűen ilyen tapasztalataim voltak? Kb. 10x írtam le, hogy a tapasztalataim ellenére sem gondolom, hogy rá lehet húzni ezt az emberekre. Régen, 18-20 évesen azt hittem, hogy a szürkébb, csúnyább külsejű fiúk sokkal rendesebbek, és komoly kapcsolatot inkább velük lehet kialakítani. Mert ezt mondták, én meg elhittem. A tapasztalataimból nem azt vonom le, hogy pont a fordítottja igaz, hanem azt, hogy nem külső alapján szabad ezt megítélni.
2. Ha azt, hogy nem a külsőtől függ, tehát a jóképű férfiak között is VAN rendes, akkor miért ne őket keresnénk? Én is őket kerestem, és meg is találtam a páromat.
3. Ha valaki incel, sorozatos próbálkozása ellenére nem jön össze neki SOHA, SEMMILYEN NŐ, akkor szerinted van 1%-nál nagyobb esély arra, hogy belsőre nem defektes, szerethető, és megérné bárkinek is vele lenni, ha találhat jobb külsejű srácot, aki mellé még jobb társaság is?
Azon lehetne vitatkozni, hogy attól lett-e defektes, mert nem volt fiatalon sikerélménye, vagy alapból is az volt-e, mert sz.ar ember. Igazából a kettő egyszerre is igaz lehet, mert aki másokat bántó, gyűlölködő, soviniszta alak lesz a kudarcoktól, az nem túl jó ember. És engem nem érdekel, miért lett olyan.
A csúnya, bántalmazó párommal is azért jöttem össze, mert megértettem, hogy azért frusztrált, mert nem szerette még soha senki, esélyt nem kapott arra, hogy megmutassa, milyen egy kapcsolatban, és elhittem, hogy ő tényleg meg fog becsülni, ha nyitok felé. De nem így lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!