Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Veletek átlagos, csúnyább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Veletek átlagos, csúnyább vagy helyesebb, jóképű férfiak voltak inkább szemetek ismerkedés vagy párkapcsolat során?

Figyelt kérdés

NŐK válaszaira vagyok kíváncsi.

Vesztek észre bármilyen összefüggést a külsővel?

2020. aug. 30. 12:47
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/133 A kérdező kommentje:

Válaszolj már, hogy mit tudnék írni azon kívül, hogy így volt?

Leírod a sztoridat, és akkor hirtelen megvilágosodni, hogy az exem tök rendes volt, a mostani párom meg titokban szemét? :D

2020. aug. 31. 00:53
 62/133 anonim ***** válasza:
0%

#61: Mit tudnék írni? Sok dolgot. De, az alapján, hogy így kiakadsz és az előbb már elmondtad, hogy így volt, kész, punktum, az a kérdés, hogy MI ÉRTELME LENNE bármit is írni neked.

Te nem egy kérdést írtál ki igazából, hanem csak a véleményeddel megegyező embereket akartál találni. Aztán simán lehet, hogy az a csúnya ex mégsem volt olyan csúnya.

2020. aug. 31. 00:57
 63/133 A kérdező kommentje:

De, mindenki (férfiak és nők) megmondta, hogy qrva ronda, és szerintem is az.

Komolyan nem tudod felfogni, hogy külsőre ocsmány férfi is lehet szemét? Ennyire korlátolt vagy?

A kérdésemben meg nem írtam le, hogy én mit gondolok, szimpla kérdés volt.

2020. aug. 31. 00:59
 64/133 anonim ***** válasza:
0%

Oké, én itt fejeztem be, mert ez a hiszti unalmas. Minden szavadból árad, hogy téged valami nagyon frusztrál ezzel kapcsolatban, hiába van ott az állítólagosan 7 éve jól működő kapcsolatod. Az egész témáról egyoldalú és szélsőséges, amit írsz. Még szerinted is ronda volt az, akivel összejöttél. Hát, persze...

"Komolyan nem tudod felfogni, hogy külsőre ocsmány férfi is lehet szemét? Ennyire korlátolt vagy?"

Hol írtam olyat, hogy nem lehet? Sehol. Azzal nem értettem csak egyet, hogy gyakorlatilag ráhúztátok a negatív dolgokat a ronda férfiakra és úgy írtátok, mintha legalább 90-10 lenne az arány a ronda-helyes pasik között.

És nem, attól, hogy hisztizel és ignorálod a tényeket, még nem én leszek a korlátolt.

Jóéjt!

2020. aug. 31. 01:04
 65/133 anonim ***** válasza:
100%
60: Te mondtad róla, hogy jó pasi, nem más mondta.
2020. aug. 31. 01:05
 66/133 A kérdező kommentje:

Nem húztam rá az összes rondára, én azt mondom, hogy NEM KÜLSŐTŐL FÜGG, hogy ki milyen ember.

És igen, szerintem is ronda volt, de annak oka volt, hogy mégis összejöttem vele.

2020. aug. 31. 01:07
 67/133 anonim ***** válasza:
0%

#65: Bizonyára azok a nők, akik akár kapcsolat mellett is lefeküdtek vele, rossz pasinak találták, ugye?

Szerinted, én heteró férfiként, mégis mi alapján írtam róla, hogy jó pasi?

2020. aug. 31. 01:09
 68/133 A kérdező kommentje:
Te ignorálod a tényeket egyébként és próbálod meghamisítani mások tapasztalatait. Persze, minden csak téveszme volt. :)
2020. aug. 31. 01:11
 69/133 anonim ***** válasza:
77%
67: Fogalmam sincs. Nekem amit írtál róla, az alapján rossz pasi. Aki gonosz az rossz, aki emberi, az jó. Ennyire kaotikus már a világ, hogy ezt is magyarázni kell?
2020. aug. 31. 01:14
 70/133 anonim ***** válasza:
0%

#69: Semmi kaotikus nincs ebben, csak épp nem erről szól a történet. Nem a te értékrended alapján működik a világ. A "jó csaj" és "jó pasi" jelzők hallatán a többség első körben nem a belső, hanem a külső dolgokra gondol.

Ha pedig, önként sok nő akarta, akkor, szerinted nem jó pasi? Akkor, szerinted ő egy ronda pasi? Nem.

Ez amúgy valószínűleg neked is leesett, csak úgy nem tudtad volna hangoztatni, hogy te mekkora magasságokba szálltál el erkölcsileg.

2020. aug. 31. 01:18
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!