Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Veletek átlagos, csúnyább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Veletek átlagos, csúnyább vagy helyesebb, jóképű férfiak voltak inkább szemetek ismerkedés vagy párkapcsolat során?

Figyelt kérdés

NŐK válaszaira vagyok kíváncsi.

Vesztek észre bármilyen összefüggést a külsővel?

2020. aug. 30. 12:47
 101/133 anonim ***** válasza:
100%
Én azt írtam le, hogy én amikor körülnézek az ismerőseim körében, tejesen mást látok mint itt, van akit jóképű szivatott meg, van akit kevésbé jóképű és mindkettőből van sok. Illetve mivel én magam régóta edzem, otthon vagyok a sportos emberek körében, és elég sok szemét van a jobban kinézők között is.
2020. aug. 31. 16:34
 102/133 anonim ***** válasza:
100%
Ez a topik ez ugyanolyan, mint amikor minden jó nő pénzéhesnek van beállítva, csak itt mások vannak beállítva másnak. A valóságba nem ezt látom, mint írtam a kommentemben sportolok sok éve, és akiket ismerek, legyen az férfi vagy nő, sokszor szemétláda, a szebb sportosak között is. Ez 6-7 év tapasztalata.
2020. aug. 31. 16:36
 103/133 anonim ***** válasza:
Ami meg még mindig furcsa abban a sztoriban ami véletlenül minden nőnél uyganaz, hogy én ismerek szép nőket, akik rettenetesen komplexusosak és olyan nőt is, aki nem szép és nem komplexusos. Tehát ez, hogy aki szép, már nem lehet komplexusos lelki beteg, aki ronda meg csak az lehet is kicsit sántít. Megint nem azt olvasom itt, amit látok az életben.
2020. aug. 31. 16:38
 104/133 anonim ***** válasza:
7%
Aki szerint én egy átlagos frusztrált pasi vagyok, annak meg üzenem, hogy sportos vagyok, sok nőnek bejön az arcom és gazdagok a szüleim, tehát nem frusztráltság amit írok, sok szép és szemét embert ismerek.
2020. aug. 31. 16:40
 105/133 A kérdező kommentje:

Mert, szerintetek a 99-esben nem lehet valami?

Igazából azzal nincs bajom, ha ti is úgy gondoljátok, hogy bármilyen külsejű pasi lehet szemét, mert így van.

Azzal viszont súlyos probléma van, amit tegnap csinált az egyik válaszoló, hogy azért szólt meg, mert megmondtam valamire, hogy úgy volt és kész. Mivel történetesen arról volt szó, hogy NEKEM személy szerint bántalmazó kapcsolatom volt-e azzal a csúnyább külsejű pasival. Az volt, és kész. Miért ne írnám ezt? Én voltam ott, én éltem meg. Hogy jön bárki is ahhoz, hogy másoknak az esetenként lélekölő, bántó tapasztalatait ismeretlenül próbálja lenullázni? Bezzeg veletek nem lehet ezt megtenni, amikor nőket szapultok, mert akkor hazug feminácik vagyunk, akik magukra vették (akinek nem inge, nem veszi magára).

Szóval nem, nem csak arról volt itt, a 10 oldal alatt szó, hogy árnyalni próbáljátok a képet, hanem arról, hogy h.ülyére vegyetek másokat, és úgy tegyetek, mintha nem lenne valós az, amit ők maguk éltek át. Szerintetek az átlagos/csúnya pasik szidására megy ki a játék, szerintem meg arra, hogy helyenként, egyesek még ismeretlen nőket is gaslight-oljanak, hogy nem is igaz, amit írnak, csak a holdudvar hatás miatti torz megítélésük miatt van minden. Azért ezt hagyjuk már, jó?

2020. aug. 31. 16:40
 106/133 anonim ***** válasza:
8%
Kérdező én nem azt írtam, hogy nem igaz amit te írtál, hanem azt írtam, hogy az életben fele fele arányban szemét egy szép és egy nem szép ember, itt pedig csak egy lehet szemét. Rólam írtál az előbb. Tehát neked van egy tapasztalatod oké, de én azt írtam, hogy az életben 50-50 szemét a szép és a nem szépek között, már akiket én ismerek, nálatok meg kb 0-100. Kicsit félreértelmezted amit írtam, a szövegértésel vannak bajok. Én ismerek szemétláda szép nőt, elég sokat, elég közelről. Amit ti írtok, hogy a jóképű pasik sose komplexusosak, bezzeg a rondák mindig, hát nekem volt már dolgom szép nővel, aki annyira komplexusos, hogy szerintem a ti exeitek elbújhatnak mögötte. :D
2020. aug. 31. 17:04
 107/133 A kérdező kommentje:

Szerintem neked vannak gondjaid a szövegértéssel, mivel legalább 10x írtam le, hogy én nem gondolom, hogy a külsővel függ össze.

A te kommentjeidet, amikből világosan lejön, amit az előbb írtam, be tudom bármikor másolni.

2020. aug. 31. 17:08
 108/133 anonim ***** válasza:
8%
Engem meg megvádolt valaki azzal, hogy szidni akarok egy csoportot pedig nem akartam szidni semelyik oldalt. Szerintem egyetemistaként tudok értelmezni egy szöveget, talán félreolvastam, mert kicsit stresszes vagyok így szeptember előtt. Mindenesetre abban biztosak lehettek, hogy volt dolgom nem egy szép nővel, aki rém komplexusos. Tehát a ti nézetetek, hogy aki szép az nem lehet komplexusos, csak a ronda, elég bárgyúság. Márpedig hogyha 10 oldalon kerezstül mindenkinek az a nézete, érdekes.
2020. aug. 31. 17:14
 109/133 A kérdező kommentje:
Nem ez a nézetem, nem fogod fel? :)
2020. aug. 31. 17:18
 110/133 A kérdező kommentje:

Még egy dolog vár tisztázásra egyébként:

Ha szexre használnak, aztán lelépnek, az negyedannyira sem bántó, mint mikor az önbizalmad próbálják a földdel egyenlővé tenni egy komoly kapcsolatban. És részemről nincs olyan, hogy "kihasználás", mivel én magam is szeretem a szexet.

Ezt azért írom le, mert sokan jönnek azzal, hogy sok jóképű pasi szexre használgatja a nőket.

2020. aug. 31. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!