Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Veletek átlagos, csúnyább vagy helyesebb, jóképű férfiak voltak inkább szemetek ismerkedés vagy párkapcsolat során?
NŐK válaszaira vagyok kíváncsi.
Vesztek észre bármilyen összefüggést a külsővel?
Mert, szerintetek a 99-esben nem lehet valami?
Igazából azzal nincs bajom, ha ti is úgy gondoljátok, hogy bármilyen külsejű pasi lehet szemét, mert így van.
Azzal viszont súlyos probléma van, amit tegnap csinált az egyik válaszoló, hogy azért szólt meg, mert megmondtam valamire, hogy úgy volt és kész. Mivel történetesen arról volt szó, hogy NEKEM személy szerint bántalmazó kapcsolatom volt-e azzal a csúnyább külsejű pasival. Az volt, és kész. Miért ne írnám ezt? Én voltam ott, én éltem meg. Hogy jön bárki is ahhoz, hogy másoknak az esetenként lélekölő, bántó tapasztalatait ismeretlenül próbálja lenullázni? Bezzeg veletek nem lehet ezt megtenni, amikor nőket szapultok, mert akkor hazug feminácik vagyunk, akik magukra vették (akinek nem inge, nem veszi magára).
Szóval nem, nem csak arról volt itt, a 10 oldal alatt szó, hogy árnyalni próbáljátok a képet, hanem arról, hogy h.ülyére vegyetek másokat, és úgy tegyetek, mintha nem lenne valós az, amit ők maguk éltek át. Szerintetek az átlagos/csúnya pasik szidására megy ki a játék, szerintem meg arra, hogy helyenként, egyesek még ismeretlen nőket is gaslight-oljanak, hogy nem is igaz, amit írnak, csak a holdudvar hatás miatti torz megítélésük miatt van minden. Azért ezt hagyjuk már, jó?
Szerintem neked vannak gondjaid a szövegértéssel, mivel legalább 10x írtam le, hogy én nem gondolom, hogy a külsővel függ össze.
A te kommentjeidet, amikből világosan lejön, amit az előbb írtam, be tudom bármikor másolni.
Még egy dolog vár tisztázásra egyébként:
Ha szexre használnak, aztán lelépnek, az negyedannyira sem bántó, mint mikor az önbizalmad próbálják a földdel egyenlővé tenni egy komoly kapcsolatban. És részemről nincs olyan, hogy "kihasználás", mivel én magam is szeretem a szexet.
Ezt azért írom le, mert sokan jönnek azzal, hogy sok jóképű pasi szexre használgatja a nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!