Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Veletek átlagos, csúnyább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Veletek átlagos, csúnyább vagy helyesebb, jóképű férfiak voltak inkább szemetek ismerkedés vagy párkapcsolat során?

Figyelt kérdés

NŐK válaszaira vagyok kíváncsi.

Vesztek észre bármilyen összefüggést a külsővel?

2020. aug. 30. 12:47
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/133 anonim ***** válasza:
31%

#15: Itt mindenki maximálisan tényszerűnek érzi magát... Aztán, a többség nagyon nem az. Egy tudományos tényről írtam.

Pl. van egy nagyon jó pasi ismerősöm. Elég sok csajt átvert, konkrétan szórakozásból kapcsolatokat tett tönkre és hasonlók. Alsó hangon 100-nál több csajról van szó. Az emberek többsége csak pozitívan beszél róla.

Van egy másik ismerősöm is, aki pont ugyanannyira frusztrált, csak épp ronda. Lehetősége sem volt annyi embert rosszul kezelni, mégis csak negatívan nyilatkoznak róla.

2020. aug. 31. 00:17
 52/133 A kérdező kommentje:
Attól még az a szomorú tényállás, hogy én adtam lehetőséget csúnya, frusztrált embereknek arra
2020. aug. 31. 00:22
 53/133 anonim ***** válasza:
23%

#52: Oké és itt ki nem? Gyakorlatilag az arról szóló kérdésnél mindenki leírja, hogy neki bizony nincsenek nagy elvárásai külső terén. Tényleg, ezen az oldalon gyakorlatilag a világ legrondább embere is találhatna barátnőt. Aztán, mégsem megy nekik.

Engem tényleg érdekel: Ennyire nem tűnik fel sok embernek, hogy mennyire egyoldalú és valótlan képet festetek le?

2020. aug. 31. 00:24
 54/133 A kérdező kommentje:

*véletlenül elküldtem

Szóval:

én adtam lehetőséget csúnya, frusztrált embereknek arra, hogy rosszul bánjanak velem, és éltek is vele. Le is írtam.

Volt csúnya, mellé lelkileg bántalmazó, arcom szétverésével fenyegető párom, aki ráadásul még nyíltan mutogatta a csajokat, hogy kikkel csalna meg szívesen, és hónapokig adta a csúnya, de aranylelkű elkeseredett srácot, aki csak végre szerelmet akar és egyetlen barátnőt, mert ő aztán megbecsüli.

Ezzel szemben 7 éve élek kapcsolatban egy jóképű sráccal, aki normális velem.

Több csúnya srác volt velem tetvedék, undormány.

Nem a külsőtől függ. Nehéz megérteni?

Egyáltalán nem éri meg csúnyákkal foglalkozni, ha jóképűek között is van normális, jólelkű.

2020. aug. 31. 00:27
 55/133 A kérdező kommentje:
Ha beledöglesz, akkor is így történt, a többi válaszoló nevében nem tudok beszélni, de velem így történt és kész.
2020. aug. 31. 00:28
 56/133 anonim ***** válasza:
0%
#55: Így van, kész, punktum. Ez mondjuk, válasz a kérdésemre... Köszöntem szépen!
2020. aug. 31. 00:30
 57/133 A kérdező kommentje:

Mert mit mondjak, ha így történt? Ott van a nyoma mind az emlékezetemben, ami pedig neten zajlott, az a Messengerben.

A saját tapasztalataimról beszélek. Egy csúnya srác volt velem egész életemben a legeslegpondróbb sz.ar. Mit nem értesz ezen meg?

És azon mit nem értesz, hogy normális kapcsolatban élek lassan már egy évtizede?

2020. aug. 31. 00:32
 58/133 anonim ***** válasza:

Is-is.

Csak egy szép volt szemét.

Két szépre jó szívvel gondolok vissza, becsületes, emberi fiúk.

De nagyon személyes, ki nekem a szép.:)

2020. aug. 31. 00:43
 59/133 anonim ***** válasza:
100%

"van egy nagyon jó pasi ismerősöm. Elég sok csajt átvert"

Ez neked a jó pasi???!

Jééézusom, milyen akkor a rossz?

2020. aug. 31. 00:44
 60/133 anonim ***** válasza:
0%
#59: Ezt inkább azoktól a nőktől kérdezd, akiket át tudott verni...
2020. aug. 31. 00:46
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!