Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Veletek átlagos, csúnyább vagy helyesebb, jóképű férfiak voltak inkább szemetek ismerkedés vagy párkapcsolat során?
NŐK válaszaira vagyok kíváncsi.
Vesztek észre bármilyen összefüggést a külsővel?
A legszemetebb két csúnya pasi volt. Egyik csak ismerkedni akart, másik rövid kapcsolat lett. A leghűtlenebb meg a legcsúnyább pasim volt.
De ez nem azt jelenti, hogy minden csúnya pasi hűtlen és szemét! De nem is lesz automatikusan "rendessrác".
Szia! Nekem az a tapasztalatom, hogy az önmagunkat előnytelenebb külsejűnek tartó pasik sokszor azért tüskések,és támadnak védekezésből, mert nem tudják elhinni, hogy ők tényleg szerethetőek, hiába van nekik naponta elmondva.Elég gyakran előfordul, hogy az önutálatukat kivetítik a partnerre, és olyanokba is belekötnek ami abszolút nem állja meg a helyét. A tipikus mindenki álma jóképűségű pasik engem sosem vonzottak, mert akiket ebben a kategóriában volt alkalmam megismerni például osztályközösségben, azoknak akkora volt az arcuk mint az egész világegyetem.De nyilván biztos létezik a ritka kivétel, aki a helyén tudja kezelni az előnyösebb fizikai adottságait. :)
26/N
Csúnyák és átlagosak nagyon bunkók vagy kevésbé bunkók vegyesen, helyesek csak simán nem létezőnek tekintenek. Első nagyon szellemesen írja "mintha valami rendkívül kellemetlen létforma lennék ami egyáltalán a létezésével rossz fényt vet rájuk", én is ezt tapasztaltam.
Persze egyik sem ismerkedés, mert még soha senki nem közeledett hozzám ilyen célból.
21 L
4-es.
Ha szerethetőek lennénk, akkor lenne olyan nő, aki szeretne. De nincsen, és nem is volt soha... mondani könnyű, cselekedni kell. Mutassátok meg azoknak a férfiaknak is, hogy szerethetők. Biztassátok őket, hogy legyen több önbizalmuk, segítsetek nekik keresni olyan csajt, akinek tényleg tetszhetnek, vagy csak hallgassátok meg őket, öleljétek meg őket...
Tudom, tudom nem vagytok szeretetszolgálat... de akkor minek beszélni egyáltalán erről? aki tenni akar, az tesz is érte. Aki meg csak dumál valamiről, attól nem lesz senkinek sem jobb. :)
29/F
6-os.
Ha nekem adtál volna esélyt, én nem lettem volna soha ilyen. Attól hogy volt egy gyökér, még nem mindenki ilyen. Én pl. kizárólag komoly kapcsolatot keresek, eddig is így volt. De én még csak esélyt sem kaptam soha. :)
Szóval vannak kivételek, csak azokat egy nő sem veszi észre... :/
29/F
Én is inkább átlagos vagy kicsit csúnyább csajbak tartom magam, telt is voltam mindig.. A csúnyább pasik velem is mindig szemetek voltak.
Viszont volt, hogy a jobb képűbb pasik kedvesek voltak velem. Tetszettem is egy kettőnek, de olyan szinten nem, hogy járni is akartak volna :/
Ja és önbizalom hiányos vagyok..
Átlagos külsejű nő vagyok, az a típus, akinek ha rossz napja van, kifejezetten csúnya, jobb napokon és némi ráfordítással viszont tudok szép lenni. A pasikkal kapcsolatos tapasztalataim is nagyon vegyesek. Az, hogy hogyan bántak velem, jellemzően attól függött, hogy mit gondoltak a csoportban betöltött státuszomról. Azokban a közegekben, ahol szépség tekintetében a rangsor alja felé voltam, általában úgy is kezeltek, és fordítva is igaz volt. És ezt nagyjából az ő külsejüktől függetlenül.
Egyébként pedig az, hogy egy férfi - nézzen ki akárhogy - hogyan bánik egy nővel, függ egyfelől az érzelmi intelligenciájától, másfelől a hölggyel kapcsolatos céljaitól.
Legalábbis én ezt tapasztaltam ez elmúlt néhány évtizedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!