Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Veletek átlagos, csúnyább vagy helyesebb, jóképű férfiak voltak inkább szemetek ismerkedés vagy párkapcsolat során?
NŐK válaszaira vagyok kíváncsi.
Vesztek észre bármilyen összefüggést a külsővel?
De mi nem a komplett férfitársadalmat szidtuk, hanem annyit mondtunk, hogy eddig a szerényebb külsejűek rosszabbul bántak velünk.
Amúgy többen írtak olyat is, hogy a jóképűeket beképzeltnek látják, vagy levegőnek nézték őket.
Ha 40pasi ("szidná"),azaz leírná a történetét,akkor leírná!
Mit szóljak én közbe?
Az ő történeteik,valószínű ők élték át,és nem én!
Ja nem.Hanem jönnék és megkérdőjelezném,amit írtak.Plussz többször beszúrom nyomatékosan,hogy nem mind pénzéhes ám,és ismerek olyat aki nem az,és amúgy férfiban is van,aki pénzéhes.És nem lehet az,hogy mind a 40 ugyanazt írta.Legalább 20nak nem ezt kellett volna írni.Vagy legalább a 21 edik irt volna mást.
Mert negyven ember véletlen se mondhat hasonlót.Ezért készítenek statisztikákat 40embert kérdezve,mert az valószínűleg az elég is,és szignifikánsan képviseli egész Magyarországot bármilyen kérdésben.
De tudod mit.Ha van egy kis türelmed,majd jön valaki,aki végre veled azonos állásponton lesz,és javít az arányokon,hogy megnyugodj,hogy nem minden jópasi szentlélek,és nem minden átlagos,vagy előnytelen külsejű szemét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!