Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Veletek átlagos, csúnyább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Veletek átlagos, csúnyább vagy helyesebb, jóképű férfiak voltak inkább szemetek ismerkedés vagy párkapcsolat során?

Figyelt kérdés

NŐK válaszaira vagyok kíváncsi.

Vesztek észre bármilyen összefüggést a külsővel?

2020. aug. 30. 12:47
 121/133 A kérdező kommentje:
Persze, hogy bugyuta voltam 18 éves, naiv lányként, de ettől még nem érdemeltem bántalmazást. Csak jót akartam.
2020. szept. 2. 14:27
 122/133 anonim ***** válasza:
45%
Én is bugyuta voltam fiatalon kérdező, mindenki az. :D Viszont akkor se szabad összejönni olyannal aki nem tetszik. Viszont nézzük a szép nőket. Akkor mesélek róluk, mert annyi lepontozást kaptam, hátha ez a kommentem célba ér. Ugye sok szép nő nem képes elhinni, hogy szép. Az ő komplexusok, a magamutogatás. Hiába szépek, állandóan mutatni akarják magukat, mert nem hiszik el, hogy ők elég jók. Sokszor a szép ember is komplexusos. Ismerek nem egy embert, aki szép, mégse hiszi el magáról. Volt dolgom rettenetesen viselkedő szép nővel, hiába szép, totálisan abnormális volt. Hogy komplexusos ő vagy torzult személyiség? Szerintem mindkettő. tehát ne essünk bele abba a hibába, hogy elhisszük, hogy a szép emberek nem lehetnek kb ugyanakkora eséllyel komplexusosak. Nyilván van olyan, hogy valaki ezért vagy azért inkább komlexusos, viszont a szép emberek között is van bőven. Te leírtad a sztoridat, viszont a többi nőhöz intézem a kérdésemet, hogyha nektek a volt pasitok nem számít jó külsejűnek, miért nyíltak ki nekik a lábaitok? Vagy így utólag lettek rondák? :)
2020. szept. 2. 14:45
 123/133 A kérdező kommentje:

"Ugye sok szép nő nem képes elhinni, hogy szép. Az ő komplexusok, a magamutogatás. Hiába szépek, állandóan mutatni akarják magukat, mert nem hiszik el, hogy ők elég jók. "

Ez rám teljesen igaz volt még akkor is, amikor a mostani párommal összejöttem. Olyan dolgokat műveltem, hogy fekete p.icsagatyát hordtam mintás, qrvás fekete harisnyával, vagy épp legginset feneket nem egész takaró felsővel, vagy egyszerűen miniszoknyát, és folyton képeket tettem magamról ki facebbok-ra, minden évben bikinis-pózolósat is. Mondjuk azóta is szeretek felvenni miniszoknyát (a másik két említett dolog viszont a divat ellen is merénylet, haha :D), meg úgy generálisan "szexin", de nem ribisen öltözködni, a sminket is szeretem, meg amint írtam korábban, sokat dolgoztam/dolgozom az alakomon is (sporttal), csak már nem a komplexusok miatt, hanem egyszerűen így érzem jól magam. De teljesen igazad van, régen azért csináltam, hogy hátha így szépnek látnak, és remegve vártam, kik fognak lájkolni, vagy az utcán bámulni, dudálni...stb., mert ha senki, vagy nem elég ember, akkor "nyilván" ronda vagyok, mint a világháború.

Viszont, még a legkomplexusosabb, legmagamutogatóbb időszakomban is nagyon szerettem a páromat, nem akartam lehúzni, hűséges voltam hozzá, tiszteltem, felfelé építettem a kapcsolatot.

A mások által meg általam említett komplexusos csávók pedig folyamatosan próbáltak a másiknak az önbizalmán és a lelkén taposni.

Említettem, hogy összejöttem még régebben egy jóképű modellcsávóval is, na ő is komplexusos volt mint az állat, de nem abban élte ki, hogy engem mocskoljon, simán csak nem lehetett elviselni. :D Volt még egy srác, akivel nem jöttem össze, pedig brutálisan tetszett külsőre, rendes is volt, intelligens is, de napjában többször kellett hallgatni az olyan kezdetű mondatait, hogy "lehet, hogy nem vagyok valami magazinba illő f.aszacsávó, de legalább..." vagy "lehet, hogy nekem nincs csilivili, jól hangzó diplomám, de mégis én tudom azt, hogy", vagy épp azt, hogy az ő fejét kiröhögik a buszon, és emiatt szörnyű napja volt. :D Többszöri kérésre sem hagyta abba, fárasztó volt.

Szóval: nem azt mondom, hogy komplexusos szép nő/jó pasi nem lehet bántalmazó, másiknak az önbizalmát lehúzó személy, csak én ilyennel jóval kevesebbel találkoztam eddig, mint a szerényebb külsejűek között.

Azt meg hiszem, hogy észrevetted te is, hogy az előnytelen külsejű, "incel" alkat paliknál vannak olyan formái a gyűlölködésnek, komplexusnak, ami össznépi nőalázásba torkollik, na abból a rétegből lesz az a fajta lelki bántalmazó, akikről többségében írtunk a kommentekben.

2020. szept. 2. 15:23
 124/133 anonim ***** válasza:

Te még nem hallottál olyanról,hogy pár hónap után romlottak meg a dolgok?Vagy te vársz egy fél évet,mire bemész a szétnyílt lábak közé?

Elhiszem,hogy megfontolt vagy,mások is azok,mikor 10év után megis válnak,nemde.Nem utolag lettek rodák,hanem utólag lettek suttyók.

Így már azert felmerül a kérdés,hogy nulla előnyős külsö,nulla belsővel tkpen minek is vagyunk egyűtt.

Ez kb olyan,mint örsgapám mondott a szomszédasszonyról. Hú de kövér,legalabb 120kilós a Piroska,De Józsi szereti,mert legalább jól főz!

Volt legalább 1 erénye,a háztartás.

2020. szept. 2. 15:25
 125/133 anonim ***** válasza:
0%
Én azt észrevettem, viszont azt is észrevettem, hogy sokszor a szép nőknek mániája, hogy naponta a seggüket mutassák, ami szintén komplexus. Ezért írtam annyiszor nulla % osat, mert lássátok, hogy sokan komplexusosak szépen is. Nekem akikkel dolgom volt nőkkel, köztük a szebbek viselkedtek ócskábban. Tehát még egyszer mondom, ne essünk bele abba a hibába, hogy a szépek nem komplexusosak, csak ritkán. illetve akárhányan is írtok, nekem akkor is furcsa, ha 40 nőnek ugyanaz a véleménye. Diskurzus akkor van, ha mondjuk 3 nőnek ez a véleménye 3 nak az, 3 nak amaz. De ez, hogy leírjátok 40 szer ugyanazt, szó szerint, nekem gyanús. Bármit is írtok.
2020. szept. 2. 15:31
 126/133 anonim ***** válasza:
45%
Akkor most utólag lettek suttyók. Rondák mikor lettek? Amikor összejöttetek velük, akkor rondák voltak? Akkor miért nyíltak szét a lábaitok, ha magatok is rondának tartjátok, csak nem meritek kiírni? Suttyók utólag lettek, rondák akkor mikor lettek? Amikor összejöttetek velük?
2020. szept. 2. 15:33
 127/133 A kérdező kommentje:

Kicsit félrement a dolog. Nem az volt a kérdésem, hogy az átlagosak/rondák komplexusosabbak-e vagy a szépek. Én azt kérdeztem, hogy kik voltak inkább szemetek. Ennál nálam még mindig a csúnya, "incel" jellegűek vezetnek. Viszont komplexusos bárki lehet, csak nem mindegy, miben nyilvánul meg.

Mint írtam, én is úgymond mutogattam magam, de nem voltam ócska és normálisan bántam az emberekkel. Vagy a 2 példa, amiben felhoztam 2 komplexusos helyes srácot. Marhára nem volt vonzó a viselkedésük, de nem bántottak. Vagy ott a párom, aki szintén komplexusos volt nagyon, de nála abban nyilvánult meg, hogy visszahúzódó, bátortalan volt, nemcsak a csajozásban, hanem mindenben (azóta pedig már nem az).

2020. szept. 2. 15:44
 128/133 anonim ***** válasza:
Félrement a dolog, viszont ha 40 vélemény mindig ugyanaz, akkor hadd reagáljak a véleményekre is. Ezen a fórumon ez a szokás.
2020. szept. 2. 15:59
 129/133 A kérdező kommentje:
Itt nem abban volt generálisan egyező vélemény, hogy a rondák lehetnek csak komplexusosak, hanem abban, hogy ők bántak velünk rosszabbul. Az egy másik dolog, hogy többen is ezt a komplexusokkal magyarázták.
2020. szept. 2. 16:07
 130/133 anonim ***** válasza:
45%
Én pedig erre írtam azt, hogy nekem meg volt dolgom több komplexusos szép nővel, mielőtt valaki azt hinné, hogy a szépek nem szoktak azok lenni. Én is fel tudom fogni, hogy ki mit ír. Viszont a tapasztalatok voltak túl egyezeőek, az életben kicsit más az arány. Ha igaz, ha nem. Akkor is mások a tapasztalataim az életben. A szebbek se szoktak sokszor rendesebbek lenni, nálatok meg 40 ből 40 szer ez volt. Leírtam, hogy nem ez a realitás, hogy aki szebb az már rendesebb is.
2020. szept. 2. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!