Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Veletek átlagos, csúnyább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Veletek átlagos, csúnyább vagy helyesebb, jóképű férfiak voltak inkább szemetek ismerkedés vagy párkapcsolat során?

Figyelt kérdés

NŐK válaszaira vagyok kíváncsi.

Vesztek észre bármilyen összefüggést a külsővel?

2020. aug. 30. 12:47
 91/133 Clay Morrow ***** válasza:
100%
Nekem is karcsú, szép arcú nővel volt jobb kapcsolatom, mint egy átlagos és kövér nővel. És nem csak attól volt jobb, hogy én jobban éreztem magam amiatt, mert igazán top nő velem.
2020. aug. 31. 16:11
 92/133 anonim ***** válasza:
3%
Persze, hogy a neked jóképűt keresed, csak furcsa, hogy 40 kommentelőből negyvennek pontosan ugyanaz a tapasztalata. Nem az a furcsa, hogy volt szemét az átlagosok közül, az a furcsa, hogy mindenkivel szemét volt az átlagos és az, hogy mindenkivel kedves volt a jóképűbb. Most ez nem rád vonatkozik hanem a kommentelőkre. Tehát ez, hogy 100 pasiból aki átlagos, mindig szemétláda lesz, vagy alapból az, 100 jóképűből pedig 100 szor jobb partner lett, ez kicsit túlzás.
2020. aug. 31. 16:12
 93/133 anonim ***** válasza:
4%
Ezzel szemben az életben van szemét jóképű is, szemét átlagos pasi is, meg rendes átlagos is, szemét jóképű is. Itt csak 2 féle emberről vannak tapasztalatok és elég érdekes, hogy 100 kapcsolatban csak 2 féle pasit találtak. Kicsit átmentek itt az átlagos szidalmazásába, pedig az életben nem az van, hogy 100 átlagos partnernél mindig minden esetben jobb társ a jóképűbb. Kicsit az évet mást mutat, mint az itteni hozzászólók.
2020. aug. 31. 16:15
 94/133 anonim ***** válasza:
Szerintetek akkor normális, hogy 100 kapcsolatnak mindig pontosan ugyanaz a következménye?
2020. aug. 31. 16:18
 95/133 anonim ***** válasza:
78%

Hoppá !A fiúkáknak nem tetszik a válasz!Micsoda felháborító dolog,hogy ők,a nagyon aranyos,rendes,átlagos emberek,akik megbecsülik a nőt,most ezt kell,hogy olvassák,az helyett,hogy a jóképű,izmos srácok a kihasználók, gonoszak,a buták,a csalfák!Akik csak a külsőben jobbak,lennének elhordva mindennek!

Még ezt az egy kis örömet is képesek voltatok elvenni tőlük??

Na most aztán lesz nyavajgás,sírás megint!!Azonnal írjatok másik történeteket!Követelem a jóképűek alázásának arányba hozását,mert ez nem lehet elviselni!!

Brühühű..

2020. aug. 31. 16:21
 96/133 anonim ***** válasza:
8%
Én sok embert ismerek, sokféle tapasztalatot az életből és állíthatom, hogy van szemét szép és kevésbé szép emberből is. Akárhányan is leírhatjátok ugyanazt még 4 napon keresztül is, az életben nem ezt látom, mint amit itt ti összehordtok. Van nő ismerős aki megszívta átlagos pasival is, van aki jó pasival is. És tovább megyek, van olyan pasi is, aki megszívta jó nővel is, meg kevésbé jó nővel is. Tehát ez, hogy mindig a helyesebb a rendesebb, ez olyan dolog, amit nem látok az életben.
2020. aug. 31. 16:22
 97/133 anonim ***** válasza:
Én sportos pasi vagyok, évek óta edzem, izmos vagyok. A családomnak sok pénze van, eléggé sok. Az egyetemen bejövök több nőnek is. Tehát nem vagyok egy átlagos. Viszont magam körül ismerek elég sok embert és a jóképű, meg a nem jóképű között is van rendes és nem szemét. Én nem azt mondtam, hogy szidjunk valakit jobban, hanem azt, hogy nem csak az egyik oldal szemét, hanem mindkettő lehet az. Sose írtam azt, hogy szidjuk a másikat. Hogyha írtam olyat, hogy szidjátok a jóképűeket, akkor másold már be ide. Vagy akkor írd le, hogy nem tudsz olvasni.
2020. aug. 31. 16:26
 98/133 A kérdező kommentje:

Egyébként mi értelme degradálóan fogalmazni, hogy ezt meg azt "összehordunk"? Meg, hogy kb. hiába? Ettől szerinted más tapasztalataink lesznek, vagy mi? Vagy beismerem majd, hogy csak kitaláltam, hogy az exem undorítóan viselkedett, mert kifogás kellett a szakításhoz, a mostani párom meg csal, csak behunyom a szemem? :D Hát nem.

De amúgy örülök, hogy legalább az egyik kommentben a megértés szikráját véltem látni.

2020. aug. 31. 16:27
 99/133 anonim ***** válasza:
100%
Én amúgy nem állítom, hogy nem volt egy fia rossz tapasztalatom sem átlagos/jó pasival, vagy hogy nem ért kellemes csalódás csúnya pasival, csak azt mondom, hogy általánosságban van egy ilyen trend, amit én tapasztalok, mégpedig az, hogy a csúnya pasik a frusztrációikat hajlamosabbak rajtam (mint vonzó nőn) kiélni, ellentétben egy lelkileg kicsit talán kiegyensúlyozottabb jóképű pasassal. Illetve, hogy bár jóképű pasi is volt velem szemét meg minden, a legnagyobb rúgást és a leggonoszabb bántást a csúnyától kaptam. És a kérdés is erre vonatkozik. Nyilván a személyiség nem egyenes következménye a külsőnek (/fordítva), de attól még a személyes tapasztalatom lehet ez. Ugyanúgy, ahogyan itt sokan írják, hogy ők meg azt tapasztalják, hogy többségében pénzre mennek a nők- szerintem ez úgy butaság, ahogy van, de nyilván nem fogom kérdőre vonni mások személyes tapasztalatait, mert ha ők ezt látják, akkor ezt látják, most ebbe nem lehet belekötni.
2020. aug. 31. 16:28
 100/133 anonim ***** válasza:
0%
Na, tegnap ota meg egy embernek feltunt, hogy mennyire egyoldalu es szelsoseges valaszok jottek. A reakciotok? Lepontoztatok. Ez tobbet mond minden szonal.
2020. aug. 31. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!