Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Veletek átlagos, csúnyább vagy helyesebb, jóképű
férfiak voltak inkább szemetek ismerkedés vagy
párkapcsolat során?
41 nyilván az zavarja őket, hogy egy vastagabb talpú cipővel kb kiegyenlíthető 5cm magasságkülönbség.
2020. aug. 30. 19:19
43/133 anonim válasza:
Ez engem miert nem zavar? ... ezt nem ertem.. ha engem nem zavar, O csak ne stresszeljen ezen. Vagy csak siman keressen egy alacsonyabbat :D ha neki ez megeri
2020. aug. 30. 19:26
44/133 anonim válasza:
43 Ez érthetetlen. Ők biztos látnak benne valami logikát.
2020. aug. 30. 19:29
45/133 anonim válasza:
"Ezek között a dolgok között is csak a csóró prolik tesznej különbséget, akik beleállnak abba, akinek van pénze műtétre."
Mármint én csóró proli? Mindenki diplomás a családból, én még csak egyetemista vagyok. Tehát tudjad már, hogy kit csórózol hülye gyerek, mert könnyen lehet, hogy az vagy hozzám képest. Mellesleg van közte külömbség, mert van akinek nincs szüksége műtétre, csak bebeszéli magának, a legtöbb magát műtő ember komplexusos. Mondom ezt úgy, hogy bőven lenne pénzem műtétre. Tehát miért is csak a csóró prolik tennének különbséget? Ezt ki tudod nekem fejteni, vagy csak hülyeséget írtál? Hiszen én is különbséget teszek, pedig van pénzem. Akkor kijelenthetjük, hogy össze vissza beszélsz ugye?
2020. aug. 30. 20:08
46/133 anonim válasza:
Fejezzétek már be kérlek szépen... folytassák privátban ezt.. senki sem kíváncsi a veszekedésetekre. A kérdés nem ezért született meg.
2020. aug. 30. 20:12
47/133 Lachesys válasza:
Akkor legyünk komplexusosak:D nekem 8. Sok van aki tényleg az, én meg nem mutettem, de pl ha szülés szoptatás után a mellem csúnya lesz, miért ne csinaltassam meg? Ettől komplexusos lennék, csak mert a kiürült tejeszacsi vagy az anyától örökölt ketoldalra logo vizslaful (ha nekem is olyan lesz, de fiatalon neki is olyan volt mint az enyém, szóval esélyes) nem tetszik, és ha van lehetőségem megmuttetem? Nem lufi mereture, hanem esztétikusra. Marhára nem érdekel hogy pár önjelölt Csernus mit ugat a fotelbolm
2020. aug. 30. 20:15
48/133 anonim válasza:
Van amikor a műtét tényleg kell. Viszont mondok neked valamit. van egy ismerősöm akinek semmi baja az ég világon a szájával, mégis műttetni akarja, holott 99%, hogy még rondább lesz neki. Ha megnézzük az instagramon a feltöltött szájú nőket, 99% ban rondább, mint egy sima száj. Az a komplexus, ha semmi baja a szádnak, te feltölteted, mert szerinted ronda. Azért van különbség a hasznos, meg a nem hasznos között. Amikor azt látjuk, hogy ocsmány szájakat csináltok a semmiért, akkor igen, az full komplexus. Most felnőtt embereknek kell magyaráznom, hogy mi mit jelent? A komplexus azt jelenti, hogy kisebbségi érzésed van, mert vékony vagy, a szád nem elég jó szerinted, van rajtad 5 kiló plusz. Ha ezek igazak rád és műttetted magad, az vagy. Ennyi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!