Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Veletek átlagos, csúnyább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Veletek átlagos, csúnyább vagy helyesebb, jóképű férfiak voltak inkább szemetek ismerkedés vagy párkapcsolat során?

Figyelt kérdés

NŐK válaszaira vagyok kíváncsi.

Vesztek észre bármilyen összefüggést a külsővel?

2020. aug. 30. 12:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/133 anonim ***** válasza:
0%

"#25

Miért lenne komplexusom? Volt olyan testrészem, ami nem tetszett és megműttettem, ennyi. És nagyon jól tettem, mert sokkal szebb lettem. Szerintem bárki szívesen megműttetné azt a testrészét, ami miatt rendszeresen bántják. Csak pénz kérdése.

ma 15:22"

Azért van komplexusod, mert én azon a testrészemen ami nem tetszett sporttal javítottam, és elfogadtam azt amit a genetikám oda rakott. Az arcom alapból helyes, a karom nem olyan vastag több év edzéssel se, elfogadtam, hogy a genetikám oda gyenge, nem kell műtét. Ha pedig bántottak az orrod miatt, te megműtetted, az pont, hogy a komplexus jele, ez tökéletesen a definíciója a komlexusnak. Van akinek nem tökéletes az orra, elfogadja azt az orrot, amit kapott. Ez az, ami nem komplexus.

2020. aug. 30. 15:40
 32/133 anonim ***** válasza:
89%
Tehát ha frusztrált vagy valamid miatt, majd elfogadod, az nem komplexus. Ha frusztrált vagy de nem fogadod el, hanem műtét= komplexus.
2020. aug. 30. 15:41
 33/133 Lachesys ***** válasza:
100%
És ha miután megműtötték és szebb lett, vonzóbb lett, komplexusa sem lesz többé:D pl akinek nem helyes az arca mert van egy bumfordi orra, de ha megcsinaltatja klasszisokkal jobban néz ki az azzal mi a baj? Miért zavar ez téged? Ha ő így érzi jobban magát?
2020. aug. 30. 15:44
 34/133 anonim ***** válasza:
0%
Én nem azt írtam, hogy zavar, csak definiáltam nektek a komplexust, ha nem tetszik valamid és frusztrál, te műtteted az komplexus. Ebbe nem köthetsz bele. Persze ha valakinek nem jó az alakja, majd sportolni jár, az tök jó. VIszont ha ici picit görbébb az orra, szalad dokihoz, az komplexus. Ez a komplexus leírása, ha tetszik, ha nem. De lesz komplexusa, mert majd rájön 5 év múlva, hogy a segge nem tökéletes, irány a doki. Ez a kompelxus.
2020. aug. 30. 15:51
 35/133 anonim ***** válasza:
100%

Átlagos vagyok.

Az átlagos és a csúnyább pasik álltak belém inkább, mintha félnének, hogy kikezdenék velük/rávetném magamat, így inkább sértegetnek és próbálnak megalázni.

A helyes férfiakkal szerintem kölcsönösen felismerjük, hogy nem ugyanaz a kategória és tök jól elbeszélgetünk hátsó szándékok nélkül. Általában sokkal kedvesebbek.

2020. aug. 30. 16:32
 36/133 anonim ***** válasza:
72%

Átlag alatti nő vagyok.Ismertem egyszer egy csúnyácska srácot,nagyon önző és szörnyű természete volt.Pedig én is úgy gondoltam,hogy na ő biztos tök kedves,nincs benne nagyképűség stb.

Egyetemen van egy évfolyamtársam,mind külsőleg,mind belsőleg egy taszító alak a srác,a külseje mellé még bunkó,önző és szörnyű felszínes is,a legkisebb hibádat is szóváteszi.Jóképű pasikról nem nagyon tudok nyilatkozni.Nem vagyunk egy kategória,nem is közeledett felém olyan típusú.Viszont ismerek párat közvetetten,és bár nem szólogatnak be,az azért látszik rajtuk mennyire beképzeltek és mennyire a hűség mintaképei.De persze itt is van kivétel.Barátokon keresztül ismerek egy nagyon jóképű férfit,na ő pl példás fiatal családapa.Sajnos a külső nem garancia. 21/l

2020. aug. 30. 17:01
 37/133 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tetszik magadon valami, vagy változtatsz rajta vagy ha nem tudsz, elfogadod. Kurvára nem érdekel senkit, hogy a hasad zavar, amit le tudsz dolgozni vagy az orrod, amiről nem tehetsz. Ezek között a dolgok között is csak a csóró prolik tesznej különbséget, akik beleállnak abba, akinek van pénze műtétre. Valójában semmit sem változtat a tényen, hogy valami rajtad nem tetszett és tettél ellene akárhogy. Ha utána jobban érzed magad, akkor megérte. És ahogy a plasztikai műtéteket, úgy a sportot, fogyást, stb is ugyanúgy túlzásba lehet vinni. Ilyen szempontból sincs semmi különbség. Mondom ezt úgy, hogy semmit sem műtöttek még rajtam.
2020. aug. 30. 17:44
 38/133 anonim ***** válasza:
100%
A csunyább ,átlagos tapló volt velem.Nagyjából a 3hónap után kezdte kimutatni az énjét.Addig a kedves,megértő ,társat játszotta.Érdekessége a dolognak,hogy pont ő fikázra a sportos,izmos srácokat állandóan.Hogy mekkora bunkók biztosan,meg csak a külső érdekli őket.A vicc az,hogy most egy jótestű ,izmos barátom van már egy éve,és nagyon figyelmes,inteligens velem,és hű társam.Magabiztos,és nem beszél ki másokat a hátuk mögött,akárhogy is nézenek ki.Megvan a kémia is közöttünk.Úgyhogy nemigaz,hogy a kigyúrt a bunkó,mert nem tudhatod!!
2020. aug. 30. 18:03
 39/133 anonim ***** válasza:
100%

Volt több ilyen, de most a legutóbbit mesélem el.

Nekem tetszett a srác. Arcra egész helyesnek tartottam, de az alakjával meg a magasságával sem volt problémám vele ellentétben. Nem volt túl magas, és kifejezetten vékony srác volt. Alig-alig volt nálam vastagabb meg magasabb amikor megismertem. Nem tudom hogy mennyire hangzik gázul, ha az ember magát minősíti pozitív értelemben, de szerintem nem vagyok átlagos kinézetre. Nem is vagyok hibátlan szépség, de az átlag szintet messze fölül múlom. (Én néztem ki jobban kettőnk közül). A barátnőiről meg csak annyit, hogy mind a három fél roma csaj volt, és egyik sem a szépségéről volt híres, sem a hűségről meg intelligenciáról.

Teljesen értelmesnek tartottam a srácot, kedvesen közeledett, nem nyomult... úgy tűnt nem az iq hiányosak táborát népesíti. Amikor úgy hozta a helyzet hogy kettesben voltunk végre, elkezdtett beszólogatni hogy " hogy lehet ekkora mellekkel mint amilyen nekem van, szoptatni?" "rád férne 10 kg, akkor néznél ki igazán jól".. Nem szóltam ezekere semmit, viccesen reagáltam(én hülye), hogy majd terhességem alatt megnő stb... Miután túl voltunk 2-3 csókon, beszólt hogy " de kicsi a száád... azta.."( amugy a nyilása tényleg kicsi, de az ajkaim nem éppen olyan vékonynak na de m1 is)

Még ezek után is sokat beszéltünk. Gondoltam hogy kisebbségi komplexusa van, de ettől még lehet jó ember.Próbáltam nem is bántani a külsővel, mert ki derült többször is, hogy rohadt érzékeny minden olyan témára ami a soványságot érinti, mert hát Ő az...

Nem kellet sok időnek eltelnie, folyamatosan versengett velem. Ő minden jobban tudott, neki több volt a élet tapasztalata, Ő jobban be tudott szólni nekem,Ő magasabb... mindig megragadta a lehetőséget, hogy valamivel versenghessen ... Aztán úgy végződött az egész, hogy valamire annyira besértődött, hogy nem állt többet szóba velem :)).. (jelzem, ezt rengeteg ilyen jellegű szituáció megelőzte)

Úgyhogy csak óvatosan a túlzottan önbizalomhiányos emberekkel! Idő kérdése, és kicsinálnak... le akarnak minden áron húzni, mert nem tudják elviselni még azt sem, hogy jól érzed magad a bőrödben... pedig tényleg sosem akartam volna ártani neki..

2020. aug. 30. 18:34
 40/133 anonim ***** válasza:
100%
39 Beszólt, hogy magasabb? Jézusom, ez az alacsony férfiaknál valami mánia? Én 165 cm vagyok, a 170 cm körüli férfiak sokszor kigúnyoltak, hogy milyen kis "törpe" vagyok. A magas/magasabb férfiak soha. A párom 180cm,ő sem mondta soha. Egyszer megkérdeztem, hogy szerinte törpe vagyok-e, nem is értette miért kérdezek ilyen hülyeséget, legalábbis szerinte teljesen normális a magasságom.
2020. aug. 30. 19:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!