Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Veletek átlagos, csúnyább vagy helyesebb, jóképű férfiak voltak inkább szemetek ismerkedés vagy párkapcsolat során?
NŐK válaszaira vagyok kíváncsi.
Vesztek észre bármilyen összefüggést a külsővel?
Én tinikoromban elég csúnyácska lány voltam, mostanra sport + plasztika + egyebek miatt kimondottan jó nő lettem. Ennek ellenére azért annyira régebben se néztem ki szarul, hogy kimondottan csúnya pasikkal ismerkedtem volna, de tény, hogy rajtuk gyakran érződik egy ilyen megfelelési kényszer, amit bunkósággal vagy ilyen “ki ha én nem” stílussal próbálnak palástolni. A helyes pasik általában higgadtabbak, derűsebbek és kezdeményezőbbek, érthető módon.
Ja, de ami rohadtul feltűnt még, mint különbség, hogy az átlagos/ronda pasik még meg is mernek szólni, ha valami nem tökéletes rajtad😂Még ha a nyomodba se érnek külsőre! Pl régebben randizgattam egy akkor helyes, sportos pasival. Nemrég megint találkoztunk, én azóta fogytam pár kilót, ő meg hízott vagy 10-et. Nekem ugye emiatt a mellem is kicsit kisebb lett(de akkor is jobban nézek most ki:D), és erre elkezd nyekeregni, hogy jaj kisebb lett...mondom mivan? Hogy van képe ilyet mondani? Én meg mondjam neki, hogy te pedig egy dagadt disznó lettél és örülj neki, hogy nem küldelek el a francba? Mivel én nem vagyok érzéketlen, soha senki külsejét nem sértegetem, de többet nem beszéltem vele, hiába próbált elérni. Helyes pasiktól soha nem hallottam semmi negatívat, épp ellenkezőleg. Szerintem ők úgy vannak vele, hogy aki bejön nekik, azzal foglalkoznak, aki nem, azt meg hagyják élni. A csúnyák meg gondolom kitöltik máson a frusztrációjukat.
Miért lenne komplexusom? Volt olyan testrészem, ami nem tetszett és megműttettem, ennyi. És nagyon jól tettem, mert sokkal szebb lettem. Szerintem bárki szívesen megműttetné azt a testrészét, ami miatt rendszeresen bántják. Csak pénz kérdése.
Ugyanúgy gondolom, mint a 13-as. Szépnek és vonzónak tartanak mások, de észrevettem a csúnyább férfiak szinte szeretnek szemétkedni (tisztelet a kivételnek). Pontosabban szólva lekezelőek, hogy nehogy egy kicsit is elégedett legyek magammal. Azért volt kapcsolatom egy ilyen pasival, mert a külseje ellenére mégis vonzódtam hozzá, szimpatikus volt. Aztán már nem annyira, amikor ott rúgott a lelkembe, ahol tudott.
Nem azt mondom, hogy a helyesebb férfiak mind rendesek, mert ez sem igaz. De a saját és más nőismerősök tapasztalata alapján aki nagyobb csalódást okozott, az egy kevésbé vonzó férfi volt.
Én is azt plasztikáztattam meg, ami torz volt. Senkinek sem mutattam meg, én magam láttam csúnyának és tudtam, hogy torz, nem a csúfolás miatt..
Az orromra mondjuk beszólnak sokat, de azt szeretem, nem csináltatnám meg.
Nagyon durván egyetértek a 20-assal.
És ezzel is van tapasztalatom:
"az átlagos/ronda pasik még meg is mernek szólni, ha valami nem tökéletes rajtad😂Még ha a nyomodba se érnek külsőre!"
Volt egy egyértelműan nagyon ronda párom.
Folyamatosan adta a "kedves" tanácsokat, hogy miket változtassak magamon, sértegetett, hogy szerinte hízékony alkatom van (50 kiló voltam), állandóan más nőket mutogatott, hogy gyönyörűek, "másoljam" már őket, stb.
Szakítás után egyenesen lehordta a külsőmet a sárga földig nagyon durván.
Most pedig sok éve már, hogy van egy helyes, normális párom. Tőle soha nem hallottam mást, mint azt, hogy gyönyörű vagyok. És a nézésén is látom.
Amikor összejöttünk, gebe voltam, piszkafa lábakkal és nem sminkeltem magam. Az évek alatt elkezdtem edzeni, felszedtem 10-12 kilót (főleg izomba, de ment zsírba is kicsi, mellre is). Még mindig vékony vagyok, de teljesen más a formám, sokkal combosabb-seggesebb vagyok, jól látható izmaim vannak, viszont a hasam is picit nagyobb. Semmi különbséget nem vettem észre a páromon, most is oda van értem, szép vagyok neki. Sminkelni is elkezdtem, néha megjegyzi, hogy jó a rúzsom/cicaszemem, de ha smink nélkül vagyok, akkor is azt mondja, hogy nagyon szép vagyok. Arra sem szól egy büdös szót sem, ha mondjuk éppen kinőtt rajtam minimális borosta (az előzőekben említett párom igénytelennek nevezett, megalázott, és közölte, hogy neki alap, hogy egy nő mindig legyen tökéletesen selymes, csupasz).
Ez csak két kiragadott, extrém példa, de van több kisebb is.
Több srác, akivel ismerkedtem, és nem volt előnyös külseje, le akart húzni, pl. megjegyzéseket tett, vagy az elvárásaimat firtatta, hogy ha ilyen meg olyan vagyok, ugye nem gondolom, hogy komolyra kellenék a helyes pasiknak, nagy orrom van, stb.
Viszont volt egy férfimodell párom is, akiért döglöttek a nők, és ő is csak pozitívat mondott, még konkrétan ki is emelte, hogy milyen gyönyörű a derekam vonala, tökéletesek a melleim, nagyoon szép, karakteres az arcom...stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!