Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Veletek átlagos, csúnyább vagy helyesebb, jóképű férfiak voltak inkább szemetek ismerkedés vagy párkapcsolat során?
NŐK válaszaira vagyok kíváncsi.
Vesztek észre bármilyen összefüggést a külsővel?
Csúnyák, folyamatosan szivattak akkor is, mikor csúnya voltam, akkor is, mikor szép lettem.
A helyesek észre sem vettek vagy ritkán megvédtek.
Én inkább a szebbik oldalon állok a nők között, és úgy vettem észre, hogy a csúnyábbik pasik kifejezetten szemetek velem, mintha azt akarnák éreztetni, hogy én nem is vagyok olyan jó, mint szerintük gondolom magam, gyanítom kompenzálandó hogy amúgy sem lenne esélyük nálam. Egyszer jöttem össze egy pasival, aki a létező minden szempontot figyelembe véve "rosszabb" volt nálam (de nekem bejött a humora, a stílusa, abszolút őszintén vonzódtam hozzá, hiába volt csúnya, műveletlen/tanulatlan, csóró, ráadásul neki volt a legkisebb farka, amivel valaha dolgom volt, aztán mégis szerettem vele lenni, sosem éreztettem, hogy bármiben is kevesebbnek gondolnám magamnál, csak mint tényt írom le most is), ő az első adandó alkalommal megcsalt és belém rúgott ahol tudott.
Aki kicsit is átlagosan vagy annál jobban néz ki, mindig kedves, előzékeny volt velem, gyanítom esetükben nem az esélytelenség miatt érzett keserűség, hanem inkább a reménykedés, hogy "hátha" adja a hozzáállásuk alapját.
Szóval ahogy látom, a csúnyább pasikkal a legtöbbünknek rossz tapasztalata van. Én amúgy megértem, a külső valóban nagyon durván befolyásolja, hogyan állnak hozzánk az emberek, tanulmányokban igazolt, hogy szép emberekről ismeretlenül is jobb tulajdonságokat feltételezünk és szimpatikusabbnak látjuk őket, mint a csúnyákat, így ha valaki egész életében ezzel találkozik, akkor én nem csodálom, hogy ez megmutatkozik a személyiségén és az általános hozzáállásán. Ennek ellenére, attól még, hogy megértem a dolgot, nyilván nem szimpatikus valaki, aki nem csak hogy csúnya, de még bunkó és ellenséges is velem. Minthogy én is összejöttem valakivel, aki megközelítőleg sem volt egy szépfiú, igenis állítom, hogy ha van VALAMI pozitív tulajdonsága, akkor abba igenis bele lehet szeretni, külsőtől függetlenül, csak ezeket a pozitív tulajdonságokat nagyon gyakran elnyomja a többségében jelen lévő negatív aura, ami körüllengi a megkeseredett pasikat.
Én igazából azt nem értem, hogy miért ragaszkodnak sokan ahhoz a nyilvánvaló hazugsághoz, hogy a csúnya ember=jó ember, a szép ember=rossz ember. Persze, van ilyen is, olyan is. De én a saját tapasztalataim alapján (és ezek szerint mások tapasztalatai alapján) pont az ellenkezőjét látom igaznak.
Erre a "csúnya embernek csak szép lelke lehet" hazugságra csak azt mondom, hogy elég gyakran azt viseli az ember kívül, ami belül van. Az már mindegy, hogy a csúnya külseje miatt szemét, vagy fordítva. Ezek úgy tűnik kölcsönhatásban vannak egymással.
A csúnyábbakkal több a baj. Legalábbis én rzt tapasztaltam.
Egy részük eleve úgy áll hozzád, hogy ha te szép vagy, akkor neked nagy az egód, tehát le kell törni a szarvadat. És folyamatosan csesztet meg sérteget meg leszól meg rád vetít minden szép nős sztereotípiát a ribnctól kezdve a haszonlesőn keresztül egészen addig, hogy ostobának tart meg a kislábujjadon a körmöd formájába köt bele.
Egy részük rohadtul ki van éhezve és hihetetlen ordenáré, proli stílusban tud csak közeledni és szinte azonnal a szexre vagy a baxatlanságára/szüzességére tereli a témát.
Egy részük maga alá szarik, ha hozzászólsz és lehetetlen vele oldottan dumálni, mert úgy viselkedik, mint aki teljesen le van fagyva. Mint az amerikai filmekben a tipikus balek. Közben meg kémkedik utánad, mindenkinél kérdezősködik utánad és folyamatosan téged figyel.
Egy részük azt csinálja, hogy feltankol nálad önbizalommal, aztán félrekúr, rányomul a barátnődre, előadja, hogy mennyire epekedsz utána és elmeséli, hogy hogy dugott meg tegnap... Mert mindent el kell újságolni, ami őt hatalmas gigakanná teszi.
Egy részük meg el akar tiltani az anyádtól is, annyira féltékeny és folyamatosan azzal viccelődik, hogy megcsaltad. 🤦🏻♀️
Aztán talán van egy marék ember, aki közülük normális. A többi undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!