Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg "illik" ismerkedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg "illik" ismerkedés közben közölni, hogy az exem néger volt és szemétség, ha nem teszem?

Figyelt kérdés

Volt egy fekete barátom. Nem szexpartner, hanem a párom volt, 3 évig.

Mostanság ismerkedtem, majd összejöttem egy pasival, aki több hónap után megtudta (tőlem), hogy fekete barátom volt. Lehordott a sárga földig mindenféle mocsoknak, azért is, amiért összeálltam egy fekete sráccal, és azért is, hogy nem szóltam erről időben, pedig illett volna.

A hozzáállásáról inkább nem mondok véleményt, mert az nyomdafestéket nem tűrne mér virtuálisan sem, viszont nagyon érdekelne, hogy tényleg érdemes-e a továbbiakban szólni az ilyesmiről.

Az rendben van, hogy a hozzá hasonló lelép, nem húzzuk egymást idejét, de aki mondjuk normális, annak mégis hogyan veszi ki magát, hogy egyszer csak közlöm, hogy milyen bőrszíne volt az exemnek?

2020. aug. 29. 15:39
 81/102 anonim ***** válasza:

80.

Igazából akkor ő nem "néger", ahogy te írtad, hanem úgynevezett "félvér", vagy keverék, nem tudom mi erre a helyes kifejezés. Régen voltak erre szavak, de manapság ezeknek rasszista éle van (quarter, zámbó meg ilyenek).

2020. aug. 30. 17:36
 82/102 A kérdező kommentje:
Hát, nem szénfekete, világosabb barna, de az arcán nagyon látszik a néger beütés.
2020. aug. 30. 17:38
 83/102 Clay Morrow ***** válasza:
13%

Látom neked mindegy mit ír az ember fia, csak a te berögzött igazságodat látod és nyomatod tovább, nem bírod felfogni, hogy az élet nem kívánságműsör és nem mindenki úgy működik, mint te.

Attól mert keresztezel egy komondort egy német juhásszal, nem lesz az új egyedből se komondor, se juhász.

Ha pedig a pulinak csak komondor kell, akkor nem fog leállni egy korccsal.

De te ha vizsla vagy aki leáll a korccsal, ne csodálkozz ha nem kellesz a pulinak.

Tényleg, mi olyan nehéz azt megérteni, hogy ne keress rasszista embert és kész?

Itt szerintem más gondok is vannak veled, ha nem tudsz lenyugodni azért, mert egy rasszista ember dobott.

2020. aug. 30. 17:49
 84/102 A kérdező kommentje:
Az észérvet még mindig várom. :) Arra is, hogy miért tartod magad felsőbbrendűnek.
2020. aug. 30. 17:55
 85/102 anonim ***** válasza:
9%
Ha már mindenki állatos hasonlatokkal jön.. A hörcsög és a nyúl két külön FAJ. A fehér ember és a fekete ember viszont egy faj. Max külön FAJTA a fajon belül. Mint a komondor és a német juhász. Mindkettő kutya, egy faj csak külön fajta. Ha ennek a két kutyának kölyke lesz az nem lesz tengericsiko hanem ugyanúgy kutya. Csak keverék de attól még ugyanúgy a kutya fajba tartozik mint a komondor vagy a német juhász. Amúgy nagyon szomorú hogy ennyi korlátolt ember van. Nem mondom hogy bennem nincs előítélet. Mert tisztában vagyok vele hogy a feketék és a cigányok esetében pl nagyobb a bűnözés, nem mosdatom őket. De annál gusztustalanabb nincs hogy tudod valakiről hogy amúgy jó ember, nincs vele gond de utalod mert más a borszine. És ez az ostoba emberek jellemzője amúgy. Az megint más dolog ha külsőre nem jönnek be. Az izlesen nem tud változtatni az ember. De az hogy nem jössz össze egy nővel mert az előtted egy olyan emberrel volt aki neked nem tetszik mert fekete az szín tiszta rasszizmus.
2020. aug. 30. 18:09
 86/102 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező, ne várj tőlük eszervet. Ezt nem fogják tudni neked logikusan megvalaszolni mert zsigerből jön belőlük.
2020. aug. 30. 18:09
 87/102 Clay Morrow ***** válasza:
29%

XD

Na jó, ez tényleg kész. Ez lesz az utolsó hosszabb kifejtett válaszom, mivel veletek aztán osztozódhat az ember hajnalig, úgy sem jutunk egyről a kettőre.

HOL, de tényleg, HOL tagadtam, hogy ne lennék rasszista? És főleg azt nem értem én, hogy nektek mi bajotok van velem, és a többi rasszistával, aki elmondja a saját véleményét, miközben nem gyilkolunk halomra feketéket, de ázsiaiakat sem. Én nem utálom őket, nem hányom le őket ahányszor találkozok eggyel, de próbálok minél távolabb lenni tőlük, minden létezhető formában, mivel unszimpatikusak számomra. Csúnyák, taszító az egész alkatuk, túl vastag száj/ajkak, a hajuk is rohadtul eltér, egyszerűen csak nem tetszenek, így pláné, hogy nem vagyok oda értük. De nem köpöm le az utcán őket, nem kezdek el niggerezni, ugyanúgy emberszámba veszem, mint bárki mást. Sok románt is full egyből kerülök, pedig ők szép fehér emberek, és mégis 90%-át kerülöm és nem vagyok oda értük, semennyire. Amíg nem teszek kárt senkiben, hadd döntsem el mi jó nekem és mi nem, kivel ismerkedek, kivel barátkozok. Nem tartom felsőbbrendűnek magamat senkinél, főleg nem egy egész rassz felett, de attól még unszimpatikusak számomra, azok is maradnak és nem is akarok semmit egyiktől sem.

Ideje lenne felnőni és kinyitni a szemeteket, hogy nem egy rózsaszín utópiában éltek, ahol mindenki happy, barát és elhagyni ezt a gyökér misszionárius térítési kísérleteket. Agyatokra ment a blm.

Amúgy meg ha ennyire gusztustalanok és korlátoltak vagyunk, miért is foglalkoztok ennyire velünk?

És kérdező, amúgy már leírtam többször is a megoldást: ne keress rasszista embert és probléma megoldva, helló.

2020. aug. 30. 18:35
 88/102 anonim ***** válasza:
Amúgy itt - és úgy általánosságában is - következetesen a "fajgyűlölő" szinonimájaként használják a rasszista szót ami alapvetően mást jelentene, csak már megragadt a köznyelvben. Sokszor még a rasszisták is rosszul használják a kifejezést.
2020. aug. 30. 18:37
 89/102 A kérdező kommentje:

"Ideje lenne felnőni és kinyitni a szemeteket, hogy nem egy rózsaszín utópiában éltek, ahol mindenki happy, barát és elhagyni ezt a gyökér misszionárius térítési kísérleteket. "

Az a mindenki happy és barát hozzáállás, hogy a tettei, előélete alapján ítélek meg egy embert kizárólag, és nem a színe miatt? :D

Szerinted egy bűnöző feketét/cigányt nem ítélek el, mert jaj szegényke, társadalmi oka van, és az elnyomás miatt van? Haha, persze.

2020. aug. 30. 18:56
 90/102 anonim ***** válasza:
100%

89.

Az a "gond" - bár én alapvetően nem értek egyet az itteni fajgyűlölőkkel - hogy ezt az exed nem ismerjük. Bármilyen lehet. Az ember csak elképzelhet valamit. Ha azt halljuk "cigányok" akkor is általában a sima elképzelés nem pozitív, mégis majdnem mindenkinek van egy olyan cigány ismerőse akit úgy-ahogy kedvel, esetleg haverok vagy barátok. Mert őt ismeri és úgy ítéli meg, hogy "Ő a Feri, nagyon rendes ember, jó humora van" - de csak így ismeretlenül a cigány szóra putrik, lelakott telepen fémet bugázó nem valami szimpatikus emberek képe rémlene fel.

Ez fordítva is igaz! Sokan automatikusan pozitív dolgokat társítanak ahhoz, ha valaki mozgássérült vagy árva. Holott lehet, hogy az illető egy bűnöző, vagy éppen egy utolsó rohadék jellemű valaki.

2020. aug. 30. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!