Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg "illik" ismerkedés közben közölni, hogy az exem néger volt és szemétség, ha nem teszem?
Volt egy fekete barátom. Nem szexpartner, hanem a párom volt, 3 évig.
Mostanság ismerkedtem, majd összejöttem egy pasival, aki több hónap után megtudta (tőlem), hogy fekete barátom volt. Lehordott a sárga földig mindenféle mocsoknak, azért is, amiért összeálltam egy fekete sráccal, és azért is, hogy nem szóltam erről időben, pedig illett volna.
A hozzáállásáról inkább nem mondok véleményt, mert az nyomdafestéket nem tűrne mér virtuálisan sem, viszont nagyon érdekelne, hogy tényleg érdemes-e a továbbiakban szólni az ilyesmiről.
Az rendben van, hogy a hozzá hasonló lelép, nem húzzuk egymást idejét, de aki mondjuk normális, annak mégis hogyan veszi ki magát, hogy egyszer csak közlöm, hogy milyen bőrszíne volt az exemnek?
98.-nak.
+1
Alap, szerintem, hogy ilyen információkat közlünk.
Mi az hogy néger által használt nő? Használt nő?! Mi vagyok én, valami tárgy, aminek leesett az értéke? Na, ez kiverte a biztosítékot. Meg hogy a haverok előtt ciki. Az ilyen vajon hol él? És azt hiszi, hogy a magyar férfiak jól bánnak velünk.
Amúgy a szomszédomban arabok laknak. A pasi informatikát tanul, a feleségével 3 kisfiuk van. Normálisak. A másik szomszédom a covid előtt airb'n'b-ztette a lakását, jött fekete pár is, kedvesek, mosolygósak voltak, mindig tartották nekem az ajtót, ha cipeltem valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!