Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg "illik" ismerkedés közben közölni, hogy az exem néger volt és szemétség, ha nem teszem?
Volt egy fekete barátom. Nem szexpartner, hanem a párom volt, 3 évig.
Mostanság ismerkedtem, majd összejöttem egy pasival, aki több hónap után megtudta (tőlem), hogy fekete barátom volt. Lehordott a sárga földig mindenféle mocsoknak, azért is, amiért összeálltam egy fekete sráccal, és azért is, hogy nem szóltam erről időben, pedig illett volna.
A hozzáállásáról inkább nem mondok véleményt, mert az nyomdafestéket nem tűrne mér virtuálisan sem, viszont nagyon érdekelne, hogy tényleg érdemes-e a továbbiakban szólni az ilyesmiről.
Az rendben van, hogy a hozzá hasonló lelép, nem húzzuk egymást idejét, de aki mondjuk normális, annak mégis hogyan veszi ki magát, hogy egyszer csak közlöm, hogy milyen bőrszíne volt az exemnek?
71.-nek.
Na, már vártam az ilyenkor szokásos: "A magyar pasi féreg mind, bezzeg a külföldiek..., azok a férfiak és az igazi emberek."
Mert szerinted a külföldiek nem rasszisták? A fekák is azok, jobban mint a fehérek!
Nem lehet semmit sem mindenkire ráhúzni. Valaki rasszista, valaki nem. És a magyar pasik sem mind egyformák.
De kaphatnék valami észérvet, hogy miért vagyok igénytelen, qrva, kapcsolatra alkalmatlan, magyar fszit nem érdemlő azért, mert félig fekete volt az exem?
Ugyanott tanult, mint én. Egyik szülője magyar. Itt született, itt nőtt fel. Ugyanolyan szokásai vannak, mint általában itt az embereknek. Értelmes, tanult ember, és nemcsak egy futókaland volt, hanem egy 3 éves fiatalkori kapcsolat. Dumáltunk az egyetemen, elhívott randira, összejöttünk, bemutattuk egymást otthon, stb. Nem csalt meg, én sem őt, nem volt erőszakos, korlátozó, nem sz.art az utcán, nem verekedett, és nem rasszista a fehérekkel szemben.
Miben más, mintha magyar lett volna? És hol a párhuzam a férfiak prostizásával?
Kérek szépen magyarázatot, érveket!
71.
Ahogy mondani szokás, ez még bőven kevés egy minta felállításához. Kapásból "külföldiekkel" alatt maximum 1-2 nemzetiséget értesz és nem jártál már mind a nagyjából 200 ország 1-1 férfijával, hogy szépen rangsorolhatsz.
Az előítéleted alapja pedig az, hogy a magyarok szarságait látod, a külföldiekét nem, hanem ott egyetlen pozitív példa alapján megadod nekik a "kiváló" minősítést, holott az angol, belga, zimbabwei vagy épp szingapúri proli semmivel nem különb hazai kollégáitól. Ott is van alkoholista, ott is van "náci", ott is van arrogáns, ott is van elnyomó, ott is van verekedős. Csak nem látod.
Részemről leegyszerűsítem, hátha így már megérted.
A-nak tetszik B, nincs baja B-vel.
De ott van C, akinek nem tetszik B baja van B-val.
Ezek után mit kell azon csodálkozni, ha C-nek nem tetszik A?
Én ezért nem tartok qrvának senkit, de az fix, hogy ilyen nő nem kéne, nagyon sok nézeteltéréseink lennének. Pont úgy ahogy gyerekes nő se kéne, se fekete, se kövér és ragozhatnám.
Azt elfelejtettem amúgy leírni, hogy azért szerintem ismerkedési szakaszban simán elmondhattad volna, hogy volt más rasszú exed, mivel szerintem 100 emberből 1-nek ha volt ilyen kapcsolata, de szerintem még így is sokat mondtam. Nem olyan hétköznapi dolog, és látod, sokan nem fogadják el. Akkor miért is jó építeni egy olyan kapcsolatot ahol ilyen "láthatatlan" összeférhetetlenségek vannak? Ismerkedési szakaszban kimondod egyszer, azt csá, akinek nem tetszik békén hagy, akinek nincsen baja, lehet folytatni, mindenki nyer.
Ne keress rasszista férfiakat, problem solved, nagyon nehéz.
76.
A kérdés csak az, hogyha jön D aki teljesen olyan, mint B, akkor vajon C nem-e kerül lapátra? És ezt most teljesen általánosságában, rasszoktól függetlenül értettem mindig is. Amikor egy "párja" kilóg az embernek a többi volt közül - akár külsőre, akár jellemre - ott azért érezheti azt az ember, hogy gondok lesznek.
Pl. ha valaki tényleg csak feketékkel volt addig, akkor nem illik oda utána egy germán szőkeség. Ha valaki alacsony és vékony férfiakkal volt, nagyon kilóg onnan egy magas és testes figura. Ha valaki csak telt nőkkel volt, nem illik a képbe utána egy vékony.
Vagy jellemre, még inkább - ha valakinek csak "vagány" amolyan bűnöző barátai voltak, akkor nem illik utána a fodorgalléros arisztokrata, ha valakinek csak nagyszájú barátnői voltak, nem illik a sorba a könyvmoly művészlélek.
Egyszerűen ezért probléma ez, akár külsőre, akár jellemre nézve. Mert ha utána jön egy újabb olyan, mint az előzőek, akkor valószínű ő jobban fogja majd vonzani, akár a külsejével, akár a viselkedésével, mert ez az illető "zsánere". Mindenkinek van ilyenje, ami teljesen rendben.
Ne etessétek már ezt a libernyák trollt!
Ha meg nem troll, és nem tudja magától, hogy mi a gond, a boxossal, akkor menthetetlen.
Mi baja van? Hát na mi vajon? Az hogy fekete, más kultúra, más rassz.
Konkrétan nem ismeri, de nem is kell. Ha valakinek nem fér bele a komfortzónájába, akkor hagyd békén, ne próbáld másra ráerőszakolni a nézeteidet.
És fogd már fel, hogy egy rasszista ember a büdös életbe nem fog olyan emberrel kezdeni aki nem az, főleg akkor nem ha még tudja is, hogy az illetőnek már volt dolga más rasszúval.
Jaj, hogy a rasszizmussal van bajod? Azt menj máshova megvitatni.
És a múlt az mindig is releváns volt és marad, főleg amikor nem ilyen piti dolgokról van szó. Érdekes, ha kiderül egy férfiről ha életében egyszer kipróbálta a prostizást, egy életre elbélyegzitek és nem kell, viszont mikor már fordítva van, akkor a múlt nem számít és fáj ha visszanyal a fagyi, hm?:)
Edricus, nekem többféle "zsánerem" van. Viszont, az alapvető dolgokat, amik a vonzalomhoz és a kapcsolathoz szükségesek, simán hozhat egy germán szőkeség és egy fekete srác is. Nem tetszik jobban a fekete exem, mint pl. az előtte való párom, és a kérdésben szereplő srácnál sem tetszett jobban külsőre (belsőre a kedves húzása után már természetesen igen, haha :D). Félreértések elkerülése végett: mind2 srác színtiszta, fehér magyar.
-
"Az hogy fekete, más kultúra, más rassz."
Nem más kultúra. Itt nőtt fel, és egyik szülője magyar, és a másik is rohadt régóta itt él, itteni szokások szerint. Innentől kérek szépen észérvet, hogy miért számít, hogy más rassz (félig, ugyanis pont ugyanannyira fehér, mint fekete).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!