Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg "illik" ismerkedés közben közölni, hogy az exem néger volt és szemétség, ha nem teszem?
Volt egy fekete barátom. Nem szexpartner, hanem a párom volt, 3 évig.
Mostanság ismerkedtem, majd összejöttem egy pasival, aki több hónap után megtudta (tőlem), hogy fekete barátom volt. Lehordott a sárga földig mindenféle mocsoknak, azért is, amiért összeálltam egy fekete sráccal, és azért is, hogy nem szóltam erről időben, pedig illett volna.
A hozzáállásáról inkább nem mondok véleményt, mert az nyomdafestéket nem tűrne mér virtuálisan sem, viszont nagyon érdekelne, hogy tényleg érdemes-e a továbbiakban szólni az ilyesmiről.
Az rendben van, hogy a hozzá hasonló lelép, nem húzzuk egymást idejét, de aki mondjuk normális, annak mégis hogyan veszi ki magát, hogy egyszer csak közlöm, hogy milyen bőrszíne volt az exemnek?
44.
Ezzel teljesen egyetértek, alapvetően a probléma az, hogy sokszor a vezetésben ülők nem. Vagy ha így is gondolják, nem ezt kommunikálják. Az USA-ban futni bele olyan elképezésbe, hogy most amolyan "fordított rasszizmusnak" kellene lennie, amolyan büntetésből. És sajnos az amcsi média nem is nagyon hangoskodik, ha a feketék kántálnak rasszista jelszavakat, az valamiért nem éri el a "felháborodás" szintjét.
Magyarország persze más világ, itt magyar és cigány együtt szenved a felsővezetés (kormány és ellenzék együttesen) szarságaitól, harácsolásától.
A ferjemnek regen sok noje volt. Nekem meg sok pasim.
Sosem volt ez tema, maganugy, hiszen akkor meg nem is ismertuk egymast.
En nem mondanek a temarol semmit, de nem is titkolnam, ha rakerdez. Bar el sem tudom kepzelni azt a kerdest.
50.-nek.
Gondolom azért nem kérdezte, mert nem feltételezte, hogy ennyire igénytelen vagy. Meg feltételezte, hogy van gerinced, és elmondod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!