Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg "illik" ismerkedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg "illik" ismerkedés közben közölni, hogy az exem néger volt és szemétség, ha nem teszem?

Figyelt kérdés

Volt egy fekete barátom. Nem szexpartner, hanem a párom volt, 3 évig.

Mostanság ismerkedtem, majd összejöttem egy pasival, aki több hónap után megtudta (tőlem), hogy fekete barátom volt. Lehordott a sárga földig mindenféle mocsoknak, azért is, amiért összeálltam egy fekete sráccal, és azért is, hogy nem szóltam erről időben, pedig illett volna.

A hozzáállásáról inkább nem mondok véleményt, mert az nyomdafestéket nem tűrne mér virtuálisan sem, viszont nagyon érdekelne, hogy tényleg érdemes-e a továbbiakban szólni az ilyesmiről.

Az rendben van, hogy a hozzá hasonló lelép, nem húzzuk egymást idejét, de aki mondjuk normális, annak mégis hogyan veszi ki magát, hogy egyszer csak közlöm, hogy milyen bőrszíne volt az exemnek?

2020. aug. 29. 15:39
 61/102 anonim ***** válasza:
13%

61.-re.

Igen, valóban sok kamu-libsi, van itt.

2020. aug. 29. 21:25
 62/102 anonim ***** válasza:
57%

61.

Összefújta a szemetet a szél...? :D [link]

2020. aug. 29. 21:26
 63/102 anonim ***** válasza:
#63 ez már a 4. értelmes hozzászólásod ezen az oldalon. :)
2020. aug. 29. 21:42
 64/102 anonim ***** válasza:
94%

Ebben a viccben Pista bácsi a tehénszar. XD

2020. aug. 29. 23:20
 65/102 Clay Morrow ***** válasza:
9%

Én sem járnék ilyen nővel. Én nem járnék fekete nővel sem, se ázsiaival, de még latinnal sem. Túl sok a különbség.

Illetve, egy nő, akinek már volt ilyen párja, azzal startból nem egyezik sok szemléletünk így minek csinálni bármit is? Én amelyik pillanatban megtudnám, véget vetnék bármilyen fajta fázisnak, kapcsolatnak.

Az meg le van tojva, hogy ki hisz rasszistának vagy sem.

2020. aug. 30. 03:43
 66/102 anonim ***** válasza:
100%
66: Ezzel mondjuk egyáltalán nem értek egyet. Kínai ruhás/büfés több generáció óta itt élő családok lánya ide születik, magyarul beszél, jófej stb. Miért utasítanám el mint nőt, csak mert ázsiai? Ennyire rasszista én nem vagyok férfiként (pedig sok kérdésben nagyonis az vagyok)
2020. aug. 30. 09:45
 67/102 anonim ***** válasza:
31%

66.-nak.

Én keményvonalas rasszista vagyok, de a latino csajokat még én sem vetem meg.

[link]

[link]

2020. aug. 30. 10:46
 68/102 Clay Morrow ***** válasza:
100%

És akkor mi van ha ti összejönnétek ilyen nővel én meg nem? Nem tök mindegy kinek milyen preferenciái vannak? Szerintetek minden fekete és ázsiai nőnek kellenétek fehér férfiként? Többségének úgysem. Akkor miért is baj, ha én nem akarok ilyen személyekkel bármilyen kapcsolatot is? Hadd legyen már ennyi jogom eldönteni.

A több ideje itt élőkkel kapcsolatosan pedig, azok akkor sem magyarok és fehér emberek. Pontosan úgy ahogy, Romániában is magyarként magyar vagyok és nem román. Te ha felnevelsz több generációnyi hörcsögöt, amik körül vannak véve nyulakkal, akkor majd hip hopp, a nemistudomhányadik hörcsög fióka majd hirtelen nyuszi lesz? Hagyjatok az ilyenekkel. Én itt születtem Romániában, itt élek és úgyis a magyar őseimhez tartok, ezekhez a vonalakhoz húzok, tenném fel ha Ázsiában születtem és nőttem volna fel, attól még csak a magyar kultúrát nyomatnám. Mind élhetnek itt-ott, mikor csak rizset és ramen-t esznek-vesznek. Sok fehér nőnek én alapból kiesek, és fordítva is így van, akkor még hova válogassak más rasszok között? Van elég sárga meg barna a világon.

Ez pont olyan preferencia mint a nőknél a magasság, hogy "jaj, Ptyu nem kell mivel nincs meg az 1,80", holott mit tehet szerencsétlen arról, hogy alacsonynak született? Akkor én vagyok az ördög férfi létemre, mert ki merem mondani, hogy fekete, sárga, barna vagy hupikék nővel nem akarok semmit? Hát oké, kettős mérce.

2020. aug. 30. 15:31
 69/102 anonim ***** válasza:
40 éves vagyok, csak éve házasságban. Tőlem soha senki nem kérdezte meg, volt-e színesbőrű párom. Mondjuk értelmes férfiakkal randiztam.
2020. aug. 30. 15:33
 70/102 anonim ***** válasza:
* csak 5 éve
2020. aug. 30. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!