Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg "illik" ismerkedés közben közölni, hogy az exem néger volt és szemétség, ha nem teszem?
Volt egy fekete barátom. Nem szexpartner, hanem a párom volt, 3 évig.
Mostanság ismerkedtem, majd összejöttem egy pasival, aki több hónap után megtudta (tőlem), hogy fekete barátom volt. Lehordott a sárga földig mindenféle mocsoknak, azért is, amiért összeálltam egy fekete sráccal, és azért is, hogy nem szóltam erről időben, pedig illett volna.
A hozzáállásáról inkább nem mondok véleményt, mert az nyomdafestéket nem tűrne mér virtuálisan sem, viszont nagyon érdekelne, hogy tényleg érdemes-e a továbbiakban szólni az ilyesmiről.
Az rendben van, hogy a hozzá hasonló lelép, nem húzzuk egymást idejét, de aki mondjuk normális, annak mégis hogyan veszi ki magát, hogy egyszer csak közlöm, hogy milyen bőrszíne volt az exemnek?
Én semmi olyan szöveget nem mondtam, hogy toleráns vagyok, nem érveltem a kisebbség felzárkóztatás mellett, olyat meg főleg nem mondtam, hogy szeretem őket. Az, hogy valaki nem hisz nekem a párommal kapcsolatban, rohadtul nem érdekel.
Zavarna, ha kulturálatlan viselkedésű, 1000 gyerekes, erőszakos roma család költözne mellém. Azért zavarna, mert erőszakosak, hangosak, és nem képesek kulturáltan viselkedni. Teljesen mindegy, hogy milyen színük van, felőlem fehér is lehet, nem lesz kisebb ellenrézésem, ha ugyanolyan, de fehér.
Azzal is tisztában vagyok, hogy a cigányok között több az ilyen. De ettől még nem fogok elítélni olyan cigányt, aki normális.
Másrészt nem cigányokról volt szó, hanem a volt páromról. Aki nem "kivétel", nem tolerancia kampány üdvöske, hanem egy félig magyar, magyar kulturában szocializálódott srác. Egyáltalán nem kell idehozni a liberalizmus-rasszizmus-tolerancia-cigányok-prostizás témát, mert nem tartozik ide.
35.
Ezt úgy nagyjából a 2010-es évek közepéig teljesen elfogadom, akkor még így is volt. Viszont utána indult ez a hatalmas vándorlósdni, aminek igazságtartalma valahol félúton lehet a zsigeri "Ott a migráncs fúj! Jajajajj megölnek" és az ájtatos arccal előadott "Ők nagyon rendes, kedves emberek akik merő szorgalomból és szeretetből jöttek, mindenféle hátsószándék nélkül, keblünkre kell ölelni őket" (Ferenc pápa és társai).
Azóta ez egy kicsit változott, sokan indulnak el azért, mert otthonról ahonnan elindulnak az a pletyi, hogy Németországban aztán kolbászból van a kerítés, menjünk csak oda. Előzménye, hogy öreg barátunk az USA ellehetetlenítette a legtöbb afrikai és közel-keleti ország helyzetét (+ latin-amerikai régió) és már lehetetlen lassan ott megmaradni. Mit tesz? Elindul. Hogy miből fizeti ki a csempészeket és keménykedik a határon márkás cuccokban, "vagesz mobillal" az már egy másik kérdés.
És egyik szélsőség sem áll meg, mert a "mind szaralak és kész" kizárja azokat akik nem, míg a "mindegyikük nagyon jó ember, jajjdejó" pedig a sunyi, alapból is csak a szociális hálón élősködni kívánó figurákat is beengedi. Magyarországon ez még annyira nem is probléma, mert itt nem nagyon maradnak. Magyarország problémája a témában az ukránok. Akik papíron "dolgozni" jönnek, ami sokszor igaz is, de előfordul, hogy nagyon nem, hanem inkább a bűnözés iránt éreznek elhivatottságot.
Semmi baj azzal, ha egy magyar/fehér nő fekete pasival van.
De utána, ne akarjon normális, fehér, magyar férfit!
Ez olyan, mintha a trágyaszállításra használt furgonomat akarnám eladni egy sokgyerekes családnak, hogy milyen tágas, és olcsón adom, így pont jó lesz nekik.
Edicrius, muszáj oldalakon át fejtegetni a triviális marhaságokat? Értelmes ember sem azt nem mondja, hogy mind jó ember, sem azt, hogy mind sz.aralak. És nincsen 2 oldala semmilyen éremnek.
A dolog így néz ki: Van az emberi faj, és közöttük van mindenféle. Van bűnöző, gettós szociopata, sorozatgyilkos, kannibál, tisztességes orvos, zenész, tanár...stb.
Az számít, hogy az adott ember milyen és kész. A bűnözés az bűnözés, akárki követi el.
Vagy szeretnéd, hogy téged a fehér emberek bűncselekményei, vagy történelem során elkövetett mocskai szerint ítéljenek meg? :) Vagy magadénak érzed a fehér tudósok, sportolók, zenészek sikereit?
Megszületsz, felnősz, viszed valamire, vagy épp nem. Elkövetsz dolgokat, jókat rosszakat. Ezek döntik el, milyen vagy, nem a színed.
39.
Az ilyenekkel csak lejáratod magad és eszközöket adsz mások kezébe saját magad ellen.
40.
"Vagy szeretnéd, hogy téged a fehér emberek bűncselekményei, vagy történelem során elkövetett mocskai szerint ítéljenek meg?"
Ez jelenleg pont történik is. Lásd amikor Merkel és barátai azzal igazolják a befogadás kvázi rákényszerítését a többi európai országra, hogy "mert régen kizsákmányolták Afrikát" és így nagyjából amolyan bűntudatból kellene. Mondjuk erre mondom én azt, hogy csak azon országoknak akik a gyarmatosításban és a rabszolgakereskedelemben részt vettek, mint Egyesült Királyság, Hollandia, Spanyolország, Belgium, Portugália, Franciaország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!