Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek ez szemétség...

Szerintetek ez szemétség lenne vele szemben?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akinek szerintem bejövök. ÖRülnék ha nem, mert én csak barátkozni akarok, de ő mindennap rámír és beszélgetünk sokáig. Viszont tényleg arra hajtok, hogy elhívjon, mert az ő baráti társaságában az a fiú aki viszont nekem tetszik, mert neki nincs face és nem tudom, hogy hívják. Szerintetek ez szemétség lenne a sráccal szemben, aki úgy teper.

22/L

2014. nov. 3. 22:31
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
51%
Kihasználni? Ugyanmár, ebben a mai világban az ilyen már teljesen elfogadott :)
2014. nov. 3. 22:33
 2/17 anonim ***** válasza:
Az lenne, ne csináljad. -.-'
2014. nov. 3. 22:34
 3/17 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem az lenne. Gondolj bele a fordítottjába, te hogyan éreznéd magad, ha neked tetszene valaki, alig várnád, hogy közelebb kerülj hozzá, aztán meg rájönnél, hogy csak arra kellettél neki, hogy általad megismerkedjen egy másik lánnyal. Úgy gondolom, az lenne a legtisztességesebb, ha tisztáznád a sráccal a kettőtök viszonyát, viszont akkor számíthatsz arra, hogy nem feltétlenül ismertet össze a másik sráccal (akinek esetleg nem is biztos, hogy kellenél, vagy esetleg van barátnője stb.).
2014. nov. 3. 22:35
 4/17 Kisboltos ***** válasza:
Van az a mondás, hogy: A Szerelemben és háburóban mindent szabad! de attól még ítélnek el embereket, hiába a győzelem. Kérdés, vállalod-e?
 5/17 A kérdező kommentje:
De másként, hogy találjammeg ezt a srácot? Ő az egyetlen közös kapocs kettőnk között. :/
 6/17 anonim ***** válasza:
Legyél kemény, bevállalós, írj rá facebookon...
2014. nov. 3. 22:41
 7/17 anonim ***** válasza:
Tedd fel magadnak a kérdést, hogy nem lenne-e lelkiismeretfurdalásod, ha valakinek a lelkébe taposva jönnél össze valakivel (ha egyáltalán összejönnétek). Első lépés szerintem az, hogy tisztázod a fiúval, hogy akkor max. csak barátság, a többi meg tőle függ, ha nem ismertet össze benneteket, akkor se szólhatsz semmit. Ha megtudnám, hogy csak azért kellettem neked, mert valaki mással akartál összejönni, közben meg nekem nem mondtad meg, hogy csak barátságot akarsz, akkor számító nőszemélynek tartanálak, és bár nem vagyok az erőszak híve, de lehet, hogy kapnál egy sallert, és rád csapnám az ajtót, de úgy, hogy soha többé nem állnék veled szóba.
2014. nov. 3. 22:42
 8/17 A kérdező kommentje:
Nincs facebookja a srácnak. :( Jól van igazatok van tényleg :(..de akkor sem tudom, másképp hogyan ismerkedjek meg vele?
2014. nov. 3. 22:49
 9/17 anonim ***** válasza:
Okos lány vagy te, megoldod ha nincs facebookja.
2014. nov. 3. 22:53
 10/17 anonim ***** válasza:
Na, most miért kellett engem lepontozni? Azért, mert leírtam az igazságot, hogy szerintem tisztességtelen lenne hülyíteni valakit, és nem mondani meg neki azt, hogy bocs, csak barátságot akarok? Aki lepontozott, annak csak azt kívánom, hogy vele csinálják meg ezt, aztán majd hátha másképpen fogja látni a dolgokat.
2014. nov. 3. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!