Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek ez szemétség...

Szerintetek ez szemétség lenne vele szemben?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akinek szerintem bejövök. ÖRülnék ha nem, mert én csak barátkozni akarok, de ő mindennap rámír és beszélgetünk sokáig. Viszont tényleg arra hajtok, hogy elhívjon, mert az ő baráti társaságában az a fiú aki viszont nekem tetszik, mert neki nincs face és nem tudom, hogy hívják. Szerintetek ez szemétség lenne a sráccal szemben, aki úgy teper.

22/L

2014. nov. 3. 22:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Elmondod ennek a srácnak, hogy barátságnál nem lehet több köztetek. És megmondod neki, hogy a barátjával szeretnél megismerkedni. Ha nem bunkó a srác akkor ok lesz a dolog. Persze általában bunkók az emberek. te tudod.
2014. nov. 3. 23:07
 12/17 anonim ***** válasza:
Igaza van a többieknek! Ennek a srácnak nagy fájdalmat okoznál,úgy hogy egyáltalán nem biztos a sikered a kiszemeltednél....
2014. nov. 3. 23:20
 13/17 anonim ***** válasza:
Szerintem is szemétség lenne, de amikor a múltkor pasi tett fel ugyanilyen kérdést, akkor mindenki azt mondta, hogy persze, csinálja csak, ez tök jogos :D
2014. nov. 3. 23:34
 14/17 anonim ***** válasza:
Én férfiként mondom, hogy ha fickó csinálná ezt, akkor is szemétségnek tartanám.
2014. nov. 3. 23:44
 15/17 A kérdező kommentje:

Oké. Szemétség!

De akkor hogyan? Ha mondanám neki, hogy sorry ez nem fog működni, de a haverod igenigen bejövős, nem tudnád megadni az elérhetőségeit? Ez szerintetek hogyan érintené? Amúgy is elég érzékeny lelke van a drágának....:/

2014. nov. 4. 15:40
 16/17 anonim ***** válasza:
Tudod ha szarul érné akkor meg simán meg tudná csinálni hogy azt mondja a srácnak hogy te hülyítetted érted, összebeszélnek a a pasi aki tetszik húzza az agyad egy ideig és aztán dob. Szóval ha jót akarsz akkor szegény srácot hagyd és ne is említsd neki a másikat mert abból a legvégén te fogsz rosszul kijönni.
2014. nov. 4. 22:19
 17/17 anonim ***** válasza:
Mert ha majd elhív, és te rácuppansz a haverjára az szerinted hogy fogja érinteni az érzékeny lelkét?
2014. nov. 4. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!