Ebben az esetben ez szemétség vagy sem?
Sziasztok!
Az lenne a helyzet, hogy egy haverom (vagyis ő azt hiszi, mert 13 éve ismerjük egymást) elmondta, részegen, hogy ki az a lány akire ráhajtott. A lány elutasította.
Nekem viszont ez a lány tetszik, de nagyon, főleg szilveszteri buli óta, habár már eddig is nagyon szépnek tartottam. Tudtam már egy ideje a lányról, csak nem tudtam hogy a srácnak bejön.
Én pedig azt tervezem, hogy elhívom a lányt randira majd, csak a lelkiismeretem akadályoz egy csöppet.
Ebben az esetben ez szemétség? Igazából mindenképpen meg fogom ismerni a lányt jobban, csak érdekel, hogy ez szemét húzás-e a részemről.
Ha egy barátom "kiszemeltjéről" lenne szó, akkor megkérdeném a barátomat, hogy zavarja-e a dolog, ha igen, egyértelműen nem hívnám el a lányt.
De mivel ez a srác nem a barátom, nem tudom, mennyire gáz a dolog. Én úgy gondolom, nem. De azért a véleményekre kíváncsi vagyok.
még legalább másik 10 embernek is biztos tetszik a lány. akkor mindegyiket ki kéne kérdezned, h baj e.
Ez egyáltalán nem gáz, indíts!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!