Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ebben az esetben ez szemétség...

Ebben az esetben ez szemétség vagy sem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az lenne a helyzet, hogy egy haverom (vagyis ő azt hiszi, mert 13 éve ismerjük egymást) elmondta, részegen, hogy ki az a lány akire ráhajtott. A lány elutasította.

Nekem viszont ez a lány tetszik, de nagyon, főleg szilveszteri buli óta, habár már eddig is nagyon szépnek tartottam. Tudtam már egy ideje a lányról, csak nem tudtam hogy a srácnak bejön.

Én pedig azt tervezem, hogy elhívom a lányt randira majd, csak a lelkiismeretem akadályoz egy csöppet.

Ebben az esetben ez szemétség? Igazából mindenképpen meg fogom ismerni a lányt jobban, csak érdekel, hogy ez szemét húzás-e a részemről.

Ha egy barátom "kiszemeltjéről" lenne szó, akkor megkérdeném a barátomat, hogy zavarja-e a dolog, ha igen, egyértelműen nem hívnám el a lányt.

De mivel ez a srác nem a barátom, nem tudom, mennyire gáz a dolog. Én úgy gondolom, nem. De azért a véleményekre kíváncsi vagyok.

2014. jan. 18. 23:01
 1/5 anonim válasza:
add a gubát a szájába!
2014. jan. 18. 23:04
 2/5 anonim ***** válasza:

még legalább másik 10 embernek is biztos tetszik a lány. akkor mindegyiket ki kéne kérdezned, h baj e.

Ez egyáltalán nem gáz, indíts!

2014. jan. 18. 23:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem szemétség. Egy: a lány elutasította a srácot, tehát számára ez amúgy is veszett ügy, kettő: ha nem barátod a srác, akkor nem tartozol neki ezzel a szívességgel. Ha barátodról lenne szó, akkor én is azt mondanám, hogy beszéld meg vele, de így nincs erre semmi szükség.
2014. jan. 18. 23:05
 4/5 anonim ***** válasza:
hajts rá majd a majd eldönti
2014. jan. 18. 23:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem azért beszélj a barátoddal, hogy neked is tetszik. Persze, ha neked kölcsönös lesz, úgysem tehet semmit, de azért jobb, ha hirtelen nem azt látja, hogy hopp itt van valami és közben tudja, hogy tudod, hogy neki tetszik, mert eléggé megbánthatod!
2014. jan. 18. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!