Ez csak szerintem szemétség?
Figyelt kérdés
Beszélek már egy ideje egy fiúval itt gyk-n. Nem nagyon adtunk meg egymásról adatot csak beszélgettünk. De ő megtalált facebookon(fogalmam sincs, hogy sikerült neki, én is kerestem őt rengetegszer) és nem hajlandó megadni az ő fb-jét! Így ő most tud egy csomó mindent rólam, pl azt, hogy hogy nézek ki nekem meg fogalmam sincs!! Szerintetek miért nem akarja megadni? És ez csak szerintem szemétség, mert engem meg nagyon érdekel?!2013. aug. 14. 22:24
1/7 anonim válasza:
Kicsit szemétség, illene Neki is megmutatnia magát. Néha én sem adom meg másnak az adatlapom, de akkor nem is nyomozok a másik után.
2/7 anonim válasza:
úú ez tényleg köcsögség!!!!! én már rendesen beszóltam volna neki az biztos!!! és egyébként lehet hogy tényleg egy ronda csávó ha ennyire titkolózik..
4/7 anonim válasza:
Mert valószinűleg nem férfivel beszélsz, hanem a férfi aktuális nőjével, aki pasinak adja ki magát.
6/7 anonim válasza:
Szerintem önbizalomhiánya van.
Remélem olvassa a kérdést és megérti a hozzáállásod. Azután kapsz egy privátot a facebook linkjével.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, örülök h nem csak én látom így! 6os remélem igazad lesz! :)
2013. aug. 14. 22:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!