Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is szemétség, vagy csak én szerintem az?
Nekem van fél cigány ismerősöm, de igazad van kérdező elég elszomorító hogy szeretett Téged, és csak azért dobott mert ezt is őszintén elmondtad neki.
Jól jártál ha dobott emiatt,mert legalább tudod hogy nem is Téged szeretett .
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Utolsó, erre annyi mondani valóm van.. Meg ismernél, nem mondanád meg hogy fél cigány vagyok, fehér a bőröm színe, emberien viselkedem, Édesanyám minimálbérért dolgozik, egy helyen már 20 éves kora óta, Édesapám pedig nem elissza a pénzét, hanem meg keresi azt amit meg tud és próbálja fent tartani a családunkat. Ha eljönnél itt nem üvöltene cigány zene, itt nem lenne gumi égetés szag. Város központban élek, és nem is haverkodom cigányokkal. És ha egyszer aláírta hogy szeret, meg hogy bír mert meg hallgatom akkor szerintem emberi szempontból nincs velem baj. Az a baj, hogy ha meg mondtam volna neki első találkozásnál hogy fél cigány vagyok, szóba se állt volna velem.. nem tudom ki a szánalmasabb, gonoszabb és hogy ki az emberibb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!