Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is szemétség, vagy csak én szerintem az?
Én pasiként cigánycsajjal csak azért nem jönnék össze, mert utána nekem nem kell a rokonság a nyakamra.
Kb ilyesmire gondolhat ő is. Ezért ne a csajra haragudj. Az igaz, ha egy lány nekem azt mondaná, hogy félcigány...hát...nem lépnék le egyből(de csajként érthető hogy lelép), hanem óvatosabban kezelnélek és megtudnám milyen a családod, mert kiderülhet a lánynál - mint nálad - hogy normálisak vagytok. Vagy lehet hogy a szülei "megnyúznák" miattad.
Tegyük hozzá, minden lány tudja hogy cigányoknál nem becsülik úgy a nőket, főleg az ex-nőket mint magyaroknál(leköpjük,beszólunk, nem hagyjuk élni stbstb.) és a csaj inkább nem akart kockáztatni hogy baja essen. Erről nem te tehetsz, ebben igazad van, de ő sem. Majd találsz egy olyat, aki így fogad el és lesz elég mersze hogy megpróbálja veled.
20/F
18:20-as vagyok és igazad van kérdező :)
Egyébként erre annyit mondanék még,hogy némelyik "cigány" (nem fél cigány,hanem az ) 100x normálisabban viselkedik mint egy magyar. És ha valakit szeretünk és jó vele, a a származása miatt tuti nem hagynám el.
én megértelek téged, mert ha nem látszik rajtad és nem vagy olyan mint általában a cigányok akkor semmi gond...
a csaj meg nem szeretett.
én rasszista vok és a barátom skinhead, de mondom ezt az esetet értem h min vagy fennakadva;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!