Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is szemétség,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is szemétség, vagy csak én szerintem az?

Figyelt kérdés
Van egy csaj.. nagyon tetszett stb... fél évet beszéltünk, járás előtt tartottunk. Meg kérdeztem hogy szimpatikusnak tart e, és hogy mi a véleménye rólam. Azt mondta rendes vagyok, és szeret bennem mindent. Meg említettem neki, hogy fél cigány vagyok.. Ekkor azt mondta mennie kell haza.. egyből tudtam hogy mi van , nem is kerestem többet. Vélemény?
2010. nov. 13. 17:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én pasiként cigánycsajjal csak azért nem jönnék össze, mert utána nekem nem kell a rokonság a nyakamra.

Kb ilyesmire gondolhat ő is. Ezért ne a csajra haragudj. Az igaz, ha egy lány nekem azt mondaná, hogy félcigány...hát...nem lépnék le egyből(de csajként érthető hogy lelép), hanem óvatosabban kezelnélek és megtudnám milyen a családod, mert kiderülhet a lánynál - mint nálad - hogy normálisak vagytok. Vagy lehet hogy a szülei "megnyúznák" miattad.

Tegyük hozzá, minden lány tudja hogy cigányoknál nem becsülik úgy a nőket, főleg az ex-nőket mint magyaroknál(leköpjük,beszólunk, nem hagyjuk élni stbstb.) és a csaj inkább nem akart kockáztatni hogy baja essen. Erről nem te tehetsz, ebben igazad van, de ő sem. Majd találsz egy olyat, aki így fogad el és lesz elég mersze hogy megpróbálja veled.

20/F

2010. nov. 13. 18:45
 12/17 anonim ***** válasza:

18:20-as vagyok és igazad van kérdező :)

Egyébként erre annyit mondanék még,hogy némelyik "cigány" (nem fél cigány,hanem az ) 100x normálisabban viselkedik mint egy magyar. És ha valakit szeretünk és jó vele, a a származása miatt tuti nem hagynám el.

2010. nov. 13. 18:48
 13/17 A kérdező kommentje:
Ja , csak az a baj hogy anyáékat látta már, és nem élünk cigányosan.. egy testvérem van, rokonság is általában két gyerek.. és ha nem mondom meg neki, simán jártunk volna SZERELEMBŐL!!!! mert nem jött volna rá:)
2010. nov. 13. 18:49
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az egyet értéseket:)
2010. nov. 13. 19:24
 15/17 A kérdező kommentje:
Rendesek vagytok!
2010. nov. 13. 19:28
 16/17 anonim ***** válasza:

én megértelek téged, mert ha nem látszik rajtad és nem vagy olyan mint általában a cigányok akkor semmi gond...

a csaj meg nem szeretett.

én rasszista vok és a barátom skinhead, de mondom ezt az esetet értem h min vagy fennakadva;)

2010. nov. 13. 21:27
 17/17 A kérdező kommentje:
Szerintem simán el mennék skinheadnak is:-) senkisem mondja meg hogy én most cigány vagyok valamilyen szinten
2010. nov. 13. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!