Szerintetek is szemétség lenne? Szerintem vért kíván a helyzet!
Egyszer adtam kölcsön a sulis laptopom a páromnak, erre a tanára betörte a kijelzőt - nem azért mert órán használta párom azzal nem volt baj, valaki más idegesítette fel és a laptopcsapkodás tűnt neki a legjobb indulatlevezető módszernek.
Felajánlotta hogy fizeti a kárt, de a sulimban voltak olyan rendesek hogy nem kell fizetni. Cserébe feketelistára kerültem, így nem kaphatom ki otthonra a tanuláshoz és leckéhez szükséges felszereléseket (fényképező, kamera, mikrofon meg ilyesmik...).
Szóltam páromnak, hogy azért már valami kártérítést kérhetne, de a tanár se pénzt, se egy táblacsokit nem hajlandó adni.
Úgy döntöttem ultimátumot kötök. Egy hetük van lerendezni, vagy megy a megható levél az igazgatóhoz.
Fél évet vártam erre a teljesen új és tökjó laptopra, erre tudjátok mennyit használtam? 1.5 hónapot!
Ti nem lennétek idegesek a helyemben??
Iagaza van!!!! Felejtd el, majd az élettől visszakapod valami módon!!! (Tapasztalatból mondom)
És hidd el nem ér annyit. Lehet, hogy te járnál rosszul.
Szerintem nem lenne szemétség. Én már aznap mentem volna az igazgatóhoz. Ha az sem jön be, akkor betörtem volna a szélvédőjét. Hogy képzel már ilyet?
Na most felhúztam magam.....
100% hogy a tanár verte be? lehet a párod leejtette, vagy akármi és ráfogta a tanárra, és ezért nem akarja hogy írj neki.
na de a kérdésre visszatérve, én tuti írnék neki, hogy fizesse ki, és akkor vennék egy laptopot, mert gondolom szükséged van rá a tanuláshoz.
Szerintem neked kéne beszélni azzal a bizonyos tanárral és elmondani neki, hogy ráadásul sulis laptop, kéne a tanuláshoz, de emiatt most nem kaphatsz másikat.
Ha tényleg a tanár tette és nem hajlandó kártalanítani valahogy, mehetsz az igazgatóhoz.
Talán egy kicsit felelőtlen voltál, ugyan akkor bízol a másikban. Ki nem?
Én a barátom PDA-ját használom és viszem magammal, mert kell. Balesetek előfordulnak.
Nálunk a tanár a naplót hozzávágta az asztalhoz és a meleg kávé ráborult az osztálytársamra onnan.
A tanár tette,jóban vagyok az osztállyal, szóval szemtanúk bőven akadnak, és senki sem szereti mert ahogy látszik kicsit heves vérmérsékletű az ipse...
Egyszer majdnem eljátszotta valakivel ugyanezt, csak akkor a kijelzőt nyomogatta, és majdnem nyoma is maradt...
A laptopot szerződésesen 2 évre "kölcsöandta" az iskola, mert médiát tanulunk és nem mindenkinek van elég erős gépe a feladatokhoz (egyébként a szerződésben 110000ret írtak amit fizetni kell ha komolyabb kár történik, és az mégcsak nem is a teljes ára).
A kedves tanár úr nem hajlandó tárgyalni, sőt, a szerződést amit küldtem hogy nézze meg elvette a páromtól, beszkennelte, és még ő fenyegetőzik hogy felhívja az iskolát hogy én kölcsönadtam a laptopot...
Csak ugye én fizetek a sulinak úgyhogy nekem nem fognak szólni érte, ő meg akinek a suli fizet nagyobb hátrányban van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!