Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nagyon nagy szemétség lenne...

Nagyon nagy szemétség lenne kiprovokálni egy ilyen helyzetet?

Figyelt kérdés

Odamenni jóképű haverommal buliban a vagy bulinapon utcán nőkhöz, akik buliznak és nyitottak az ismerkedésre.

Mivel a haver jóképű (én meg ugye nem nézek ki jól), ezért nem lesz nehéz találni egy nőt, akinek igen hamar az lesz a gondolata, hogy végre megdugathatja magát egy jó pasival.

Ilyen helyzetekben én azonnal láthatatlanná válok, de már arra is volt példa, hogy elkezdett alázni a csaj, hogy tűnjek már el a 10 méteres körzetből is, mert rontom a levegőt.

Na de ha nekiállnánk a csajnak, hogy állítson már az igényein és mégis mit gondol, hogy állandóan csak a külső számít és jó pasikat akar miközben ő maga meg egy hasas kivakolt pronyó szakközepes senki? Már bocs, de ez a valóság, hogy nők elvárják a tejjel-mézzel folyó életet, miközben ők maguk meg SEMMIT nem tesznek le az asztalra.

2014. szept. 30. 22:38
1 2 3 4 5 6 7
 1/69 A kérdező kommentje:

szerintetek hogyan reagálná le a nő, ha ketten nekiállnánk alázni? Gondolom rendőrt hivna, mert milyen már, hogy egy nőt inzultálnak...

pasikat bármikor lehet.

2014. szept. 30. 22:39
 2/69 anonim ***** válasza:
100%
Szemétségnek éppen nem lenne nagy, csak nem tudom, mit akarsz elérni vele. Mert ha enélkül nem vitted az ágyba, ezzel se fogod, ide a rozsdást bökőt...!
2014. szept. 30. 22:41
 3/69 anonim ***** válasza:
18%
jaj szegény ne a nemek közt keresd a hibát hanem magadban, ne másokon hanem magad által légy nagyobb, tégy azért hogy jól nézz ki, haj, ruha, illat, ápoltság, stb de ha tudod mit hogy akkor nem a külső számít , másrészt meg rossz ajtón kopoktatsz, miért a patyribikre utazol, lehet egy könyvtárban hamarabb találsz dugobarátnét vagy barátnőt :)
2014. szept. 30. 22:42
 4/69 anonim ***** válasza:
87%
Még ahhoz is gyáva vagy, hogy egyedül inzultálj lányokat? Vigyed anyádat is, hallod.
2014. szept. 30. 22:43
 5/69 A kérdező kommentje:
én a világon nem láttam még olyan helyet, ahol ne a külső számitana....oké, hogy könyvtár meg mittudomén, de ott is csak a hozzámvaló limlom nőknek kellenék, nem a vékony széparcunak.
2014. szept. 30. 22:43
 6/69 anonim ***** válasza:
64%
khmm Azért sok szakközepes többet elért már mint a pár egyetemista...
2014. szept. 30. 22:45
 7/69 A kérdező kommentje:

miazhogy gyáva vagyok? Jaj mult héten jött ez az ötlet, mikor tényleg csak ott álltam pár méterre a haverjaimtól akik csajokkal voltak, és gyerek szolongatott párszor, én meg válaszolgattam neki, a csaj meg pampogott, hogy tünjek már el...gondolom nem tetszett neki, hogy elvonom róla a figyelmet.

én meg odamentem és mondtam neki, hogy kuss legyen. Aztán probált ugatni még, d emondta neki, hogy továbbra is kuss. Aztán valami csoda folytán inkább befogta.

2014. szept. 30. 22:45
 8/69 anonim ***** válasza:
76%
azért jópofa vagy kérdező. azt állítod, hogy az egész világ felszínes, és így esélyed sincs érvényesülni. de te is az vagy, amikor azt állítod hogy limlom nőknek kellenél maximum, széparcúaknak nem. khm...
2014. szept. 30. 22:46
 9/69 A kérdező kommentje:

miért látom nagyon sokszor, hogy nők olyan pasikkal vannak, akik hozzájuk képest sokkal jobbak.

ne mondja már nekem valaki, hogy egy alacsony kis mazsolafejü hasas csaj megérdemli, hogy egy magas joképü sportos fiuval dughasson az este végén. Mégis ez a jellemző.

2014. szept. 30. 22:48
 10/69 anonim ***** válasza:
100%

És ez most neked miért jó?

Azt már a világ kezdete óta tudjuk, hogy ha egy fehérneműmodellel megy el agyátlagos ember inni, akkor az átlagos totál láthatalan. Ez ez van és kész.

Ha nem a napot kell lesugározni az égről, akkor jobb eséllyekkel indulsz.

Meg mondjuk lehet, hogy neked is a saját súlycsoportodban kéne próbálkozni, mert nekem úgy tűnik, te is elvárod a tejjel mézzel folyó pinát, és úgy tűnik nem igazán akar összejönni, mert eléggé csalódott a hangnemed.

2014. szept. 30. 22:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!