Nagyon nagy szemétség lenne kiprovokálni egy ilyen helyzetet?
Odamenni jóképű haverommal buliban a vagy bulinapon utcán nőkhöz, akik buliznak és nyitottak az ismerkedésre.
Mivel a haver jóképű (én meg ugye nem nézek ki jól), ezért nem lesz nehéz találni egy nőt, akinek igen hamar az lesz a gondolata, hogy végre megdugathatja magát egy jó pasival.
Ilyen helyzetekben én azonnal láthatatlanná válok, de már arra is volt példa, hogy elkezdett alázni a csaj, hogy tűnjek már el a 10 méteres körzetből is, mert rontom a levegőt.
Na de ha nekiállnánk a csajnak, hogy állítson már az igényein és mégis mit gondol, hogy állandóan csak a külső számít és jó pasikat akar miközben ő maga meg egy hasas kivakolt pronyó szakközepes senki? Már bocs, de ez a valóság, hogy nők elvárják a tejjel-mézzel folyó életet, miközben ők maguk meg SEMMIT nem tesznek le az asztalra.
hát lyuk-lyuk igen, kanosan tényleg nagyon le tud esni a szint, de a legrosszabb az , mikor egyébként csak ilyen nöknek kellesz :(
Mert jopasiként nem nehéz berántani egy aljább nőt, mert csettintésre borulnak, mert nem tudnak nemet mondani egy jo pasinak.
Ne haragudj, de azt irod, hogy rusnya vagy de neked nem kell rusnya csaj... Mibol gondolod, hogy a szep lanyok akarnak rusnya pasit?
Egyebkent meg eleg gaz korokben mozoghatsz, ha csak a kulso szamit es egyejszakas kalandok jelentik a VILAG CSUCSAT.
Ilyen stilussal ne is varj mast.
A noket (nem a 16 eves kislanyokat) kedvesseggel figyelmesseggel jomodorral humorerzekkel es inteligenciaval lehet levenni a labukrol. Egyenlore nem vagy toppon egyikben sem.
ja és kérlek benneteket ne toljátok az arcomnba, hogy nagyok az igényeim, mert én csak annyit szeretnék, hogy ne legyen ronda az a csaj! NE ! NEEE! És ne legyen kövér se!
Nekem már az átlagos fiatal, csinos vékony nő is az elérhetetlent jelenti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!