Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nagyon nagy szemétség lenne...

Nagyon nagy szemétség lenne kiprovokálni egy ilyen helyzetet?

Figyelt kérdés

Odamenni jóképű haverommal buliban a vagy bulinapon utcán nőkhöz, akik buliznak és nyitottak az ismerkedésre.

Mivel a haver jóképű (én meg ugye nem nézek ki jól), ezért nem lesz nehéz találni egy nőt, akinek igen hamar az lesz a gondolata, hogy végre megdugathatja magát egy jó pasival.

Ilyen helyzetekben én azonnal láthatatlanná válok, de már arra is volt példa, hogy elkezdett alázni a csaj, hogy tűnjek már el a 10 méteres körzetből is, mert rontom a levegőt.

Na de ha nekiállnánk a csajnak, hogy állítson már az igényein és mégis mit gondol, hogy állandóan csak a külső számít és jó pasikat akar miközben ő maga meg egy hasas kivakolt pronyó szakközepes senki? Már bocs, de ez a valóság, hogy nők elvárják a tejjel-mézzel folyó életet, miközben ők maguk meg SEMMIT nem tesznek le az asztalra.

2014. szept. 30. 22:38
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:
Egyébként ha ettől jobban érzed magad, NEM, a nőknek sem mindig elérhető a szex. Aki csúnyácska, annak egyáltalán nem könnyű férfit szerezni, kivéve, ha nagyon leadja az elvárásait. Úgy ahogy te.
2014. okt. 1. 14:14
 42/69 A kérdező kommentje:

a ronda nők is sportos, joképü magas pasit szeretnének. Náluk a szint leadás azt jelenti, hogy nem joképü, nem magas, nem menő, de még bőven átlagos.

Nálam a szint leadása ezzel szemben azt jelenti, hogy tényleg elszomoritó külsejü nőkkel kell lennem.

2014. okt. 1. 14:21
 43/69 anonim ***** válasza:

Azt te csak hiszed. Én vékony , sportos vagyok nagy mellekkel, derékig érő hajjal és szép arccal és van, hogy még nekem sem jön össze a jó pasi egy buliban. Akkor egy valóban csúnya nőnek hogy jönne már ?-.-

De persze, el ne hidd, így könnyebb a sajnálkozás és az utálkozás.

2014. okt. 1. 14:31
 44/69 A kérdező kommentje:

"és van, hogy még nekem sem jön össze"

ez azért fordul elő, mert nem üti meg senki a lécet épp neked egy buliban EGY EGÉSZ BULIBAN nicns egy ember, aki egyidejüleg

1, megütné a szintet

2, úgy felszedne téged, hogy az neked is jó legyen (azaz elegánsan közeledjen, hogy végig jól érezd magad)

3, olyanok legyenek a körülmények, hogy ne érezd magad könnyüvérűnek, amiért kavarsz a pasival

2014. okt. 1. 14:33
 45/69 anonim ***** válasza:

1. De igen, van hogy én nézem ki a pasit és le se szar.

2. Nyilván elvárom, hogy ne a seggemre csapva akarjon felszedni.

3. Hidd el vagyok olyan emancipált, hogy ne érezzem magam annak, Igazából ez a szó, hogy könnyűvérű az én szótáramban egyszerűen nem létezik. Én is azzal és akkor dugok amikor akarok. Ennyi.

2014. okt. 1. 14:39
 46/69 anonim ***** válasza:

"párkapcsolatot kell kiküszködnie"

Csak én vagyok olyan maradi, hogy szerintem jobb, ha az embernek van aki szereti és mellette van és stb? (Nem ítélem el azokat akiknek vannak egyéjszakás kalandjai, nem lesz ettől senki k..va, csak túlzásnak érzem küszködésnek nevezni a párkapcsolatot)

Btw képzeld, tök átlagos kinézetű lány vagyok, nem túl szép, nem túl ronda, mégse akart még szórakozóhelyen felszedni senki, sőt régebben sokat cikiztek. Kapcsolat nélkül nem kaphatnék bármikor szexet.

Szerintem nagyon sötét vagy, már ne is haragudj...

2014. okt. 1. 20:20
 47/69 A kérdező kommentje:
csak épp a járás nem kiskapu arra, hogy szebb nőknek kelljek...mert járni is ugyanugy csak az okádékok akarnak.
2014. okt. 1. 20:41
 48/69 anonim ***** válasza:
Hm-hm... Vajon hová lett az a hozzászólásom, amiben leírtam, hogy nyugodtan csesszetek ki az ilyen lányokkal, akik aljaskodnak, szemétkednek? :) Mellesleg külön kikötöttem, hogy a normális, értelmes lányokkal ne csesszetek ki. Mi van csajok, savanyú a szőlő?
2014. okt. 1. 21:06
 49/69 A kérdező kommentje:
nőket nem szabad megszólni semmiért tudod, mert ők szentek és sérthetetlenek.
2014. okt. 1. 21:08
 50/69 anonim ***** válasza:
Nem értem kinek volt útjában a hozzászólásom. Mint írtam külön megjegyeztem, hogy a rendes, korrekt csajokat nem kell bántani. Erre meg valamelyik hülye p#na törölte a hozzászólásomat, sok észre vall.
2014. okt. 1. 21:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!